Jump to content
Makaveli

Jõusaal uues Tartu jäähallis?

Recommended Posts

yldiselt on nii, et kui see jõukas valmis saab siis seal ilgelt kirved hinnad. yx lugu selle kohta. olin eedenis ja mõtlesin, et läen seal jõusaali. tahtsin võtta yhe korra pileti. see maxis yle 200 krooni. nii et mõtelge ise kus oma lihaseid treenite. mingid kaubanduskeskuste jõusaalid ei paku minumeelest isegi mitte imeväikest konkuretntsi tõsistele kohtadele ( nagu tartus on näitex MV ). tra. kui tahate eputada ja mingite rikaste tibide ees oma pepulihaseid hööritada, siis võite seal ennas kasvõi lõhki võimelda. aga kui on ikka tõsine huvi raskejõustiku vastu siis soovitan kyll käia ikka jõusaalis, mis on oma nime väärt!!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arctic ei olegi "ühekorrameeste" peal väljas , neil on leping ja see kohustab 1 aastast liikmeksolemist. Ja tingimused on ka väga kõvad arcticus , kui mul sinna 30 min teekonda bussiga ei oleks , käiksin ise ka seal . Ja seal käivad ka kõvad vennad treenimas , näiteks härra Marek Kalmus jt. ja ma arvan et nende meeste eesmärk küll pole tibide ees eputamine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Offtopic aga, Arctic Sport klubis käib igasuguseid inimesi treenimas. On tõesti selliseid kes ei jäta eriti tõsiste treenijate muljet, ning kelle eesmärk pole korralikult treenida, vaid kuidagi moodi ajada üles/tõmmata võimalikult suuri raskusi. Kuid seal käib ka mitmeid eesti tasemel tugevaid raskejõustiklasi nagu nt. Rain Karu, ning ka müõed nooremad nagu nt. Kaido Sirge. Naistest Inna Terasmaa, ning ka eesti meister naiste kulturismis Merike Sula. Mees kulturistidest veel Marko Terasmaa. Nii et on ka tõsiseid treenijaid, ning ka treenerid Heikki Mägi,Rain Karu ja Artut on asjalikud. See miks minu valik sellele klubile langeb on lähedus, umbes 5 minutit jalgsi. kui elaks mõne teise jõusaali lähedal, siis käiks arvatavasti mõnes teises.

Ja veel tsaarile, nagu ka Makaveli ütles, on ASC eesmärk hoida püsiklientuuri, mitte soodustada pidevat inimeste vahetumist. See on minu arvamus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ja erinevalt mõnedest Tartu jõusaalidest on Arcticus tavaliselt ruumi ka trenni tegemiseks ja pole eriti mingeid järjekordi masinate taga ... kui just tipptunnil ei käi :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×