Acee 1 Report post Posted August 28, 2013 Tere, selline mure siis kimbutama hakanud, et joostes kipuvad sääred ära väsima. Kas lahendus võiks olla see kui jalapäeval säärt tehes teen ühes seerias rohkem kordusi (~15-20)? Või ei puutu see üldse asjasse?Parimat Share this post Link to post Share on other sites
KuriVari 35 Report post Posted August 29, 2013 Tere, selline mure siis kimbutama hakanud, et joostes kipuvad sääred ära väsima. Kas lahendus võiks olla see kui jalapäeval säärt tehes teen ühes seerias rohkem kordusi (~15-20)? Või ei puutu see üldse asjasse?ParimatSääre trenn ei tohiks seda mõjutada. Äkki asi selles et sul on jooksmisest pikem paus olnud ja nüüd kui uuesti alustasid pole sääred lihtsalt harjunud ? Share this post Link to post Share on other sites
Kang08 97 Report post Posted August 29, 2013 Vale jalats võib ka olla.Säärtele venitusi teed muidu vahest ? Share this post Link to post Share on other sites
Stenn 2 Report post Posted August 29, 2013 Treenides sääri kulturistlike eesmärkidega kannatab jooksmine. Janar kuskil artiklis kirjutas ka sellest. Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted August 29, 2013 Asi võib olla ka selles et ei joo piisavalt, vett mõtlen.Mina teen ka pidevalt keharaskusega trenni ja käin jooksmas aga kui joon üle kahe tassi kohvi päevas on kohe sääred ja kogu keha kinni. Pole nagu seda powerit et liikuda. Venitamine ja rullimine aitab, säärte valu vastu.Pikkalt muidu jooksed ja kiirelt, äkki kurnad keha liiga. Proovi teha vahelust, nt. lühike, poolpikk ja pikk jooks. Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 29, 2013 jalanõu probleem võib olla, ma alguses jooksin tennisega sama probleem oli. Nüüd jooksen lindil kas sokkis või paljajalu. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted August 29, 2013 Mul oli ka kunagi säärtega mingi jama, küll ma proovisin venitada, rullida, teistmoodi trenni teha - joosta ikka ei saanud, säär läks "täis" ja kui edasi ikka jooksin siis läks krampi. Hakkasin head multivitamiini võtma, probleem lahenes praktiliselt üle öö. Magneesium oli võtmeks ilmselt. Share this post Link to post Share on other sites
Acee 1 Report post Posted August 29, 2013 (edited) Suurem asi jooksujalats mul küll jooksmise ajal jalas pole jah, ning eks lihas pole ka vast ära harjunud veel (Kuigi ma olen pea poolteist nädalat iga päev jooksnud).Tänud vastajatele, võtan kasutusele kõik abinõud mis te pakkusite. Edited August 29, 2013 by Acee Share this post Link to post Share on other sites
KuriVari 35 Report post Posted August 29, 2013 Suurem asi jooksujalats mul küll jooksmise ajal jalas pole jah, ning eks lihas pole ka vast ära harjunud veel (Kuigi ma olen pea poolteist nädalat iga päev jooksnud).Tänud vastajatele, võtan kasutusele kõik abinõud mis te pakkusite.1.5 nädalat on väga väike aeg. sul lihtsalt selline esimene "ehmatus" .Jõudu ! Share this post Link to post Share on other sites