Jump to content
Tragl

Jõusaalide arvustused

Recommended Posts

Oot, kas te käite jõusaalis mingit extra-hellust taga ajamas? Vale koht.

Familiaarseks nunnutamiseks on neid kalamaja kohvikuid küll tekkinud hulgi.

Teenindaja suhtumine klienti annab esmamulje spordiklubist ning on justkui spordiklubi teine visiitkaart. Antud juhul annan teada, milline visiitkaart mulle tookord ulatati. Üks asi on hinnata esmamuljet teeninduse näol, teine asi spordiklubi varustust, asukohta, hinna-kvaliteedi suhet.

Loodan, et kohtume kunagi mõnes Kalamaja kohvikus, kus me mõlemad familiaarset hellust kord nautida saame.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teenindaja suhtumine klienti annab esmamulje spordiklubist ning on justkui spordiklubi teine visiitkaart. Antud juhul annan teada, milline visiitkaart mulle tookord ulatati. Üks asi on hinnata esmamuljet teeninduse näol, teine asi spordiklubi varustust, asukohta, hinna-kvaliteedi suhet.

Loodan, et kohtume kunagi mõnes Kalamaja kohvikus, kus me mõlemad familiaarset hellust kord nautida saame.

Väga kerge korraldada. Aga kui võib, eelistaks inimtühja randa või raba ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käisin ka meritoni jõusaalis. Ei meeldinud vapsje. Iga viimne mees indiviid oli "fighter", väga ebamugav oli trenni teha. Selja plokksüsteem ei olnud põranda külge kinnitatud ja oleksin ääre pealt endale ja teistele tekitanud eluohtliku olukorra kui see maast lahti kerkis

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

LASNAMÄE MYFITNESS

Asukoht: Virbi 12

Avatud: E - R 7.00 - 22.00 ja L- P 9.00 - 21.00

Hind: Sama nagu teistes Myfitnessides ehk täispakett maksab 52 eurot, millele lisandub liitumistasu, otsekorraldusleping, aastane leping ja vajadusel ka lepingu lõpetamise tasu. Lepinguta kuukaart on 87 eurot ja ühekorde külastus 13 eurot.

Jõusaal: Hall nagu ka ülejäänud Myfitnessid. Mida vähem on Myfitnessis aknaid, seda hallim näib, sest Myfitnesside läbiv toon ongi just selline. Lasnamäe jõusaalis on küll aknad olemas, kuid need on kõrgemal lae all ning vaatega kõrvalasuvale kortermajale. Väheke looduslikku valgust annab juurde, kuid kena vaadet mitte.
Jõusaalis on palju kardiovahendeid, syngry nurk, paraja suurusega venitusnurk ning kükipuur. Lasnamäe Myfitness on siis üks nendest vähestest jõusaalidest, kes oma varustusse lisanud kükipuuri.

Osade jõuvahendite vahel oli raske liikuda ning need olid üksteisele liiga lähestikku, nii et peaaegu, et hingasid teisele inimesele peale.

Riietusruumid: interjööri poolest nagu ka teistes Myfitnessides.

Teenindus: tagasihoidlik. Klubituuri ei tehtud. Sellise jõusaali puhul ei pea seda ka vajalikuks.

Lastehoid: puudub

Parkimine: 2 tundi parkimiskellaga tasuta. Parkimiskohti võib "tipptunni" ajal väheseks jääda.

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid

Atmosfäär: jõusaali külastav kontinget ei olnud just kõige meeldivam, ehk oli põhjuseks Lasnamägi, ehk juhtus sellisel hetkel lihtsalt nii. Jõuvahendite jagamine kõne alla ei tulnud, samuti unustasid mõned oma trenni sinnapaika ning tegelesid rohkem teiste inimeste jälgimisega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KRISTIINE MYFITNESS

Asukoht: Tulika põik 3

Avatud: E-R 7.00 - 22.00; L 10.00-18.00; P 10.00 - 21.00

Hind: 30 päeva kaart 87 eurot. Täispakett 52 eurot kuus ja päevapakett 32 eurot kuus. (Lisandub liitumistasu, mis on vastavalt 30 või 20 eurot, peab sõlmima aastase lepingu ja otsekorralduslepingu.) Esmane külastus 13 eurot.

Jõusaal: vanakoolilik jõusaal Myfitnessi kohta. Vanakoolilikkus on tulnud sellest, et selle Myfitnessi asemel oli varem Planet Sport. Sisu on jäänud samaks, nimi on muutunud. Esimeses ruumis on isoleeritud jõuvahendid, kardiovahendid, venitusala ning teises ruumis on lahtised raskused (hantlid, kangid, kettad). Jooksulindid on asetatud täpselt peegli ette. Väga lähedal peegli ees oli väga ebameeldiv joosta, aga samas ilma peeglita võib klaustrofoobiline tunne tekkida. Jõumasinad ei olnud üksteise otsas ning üksteisele näkku ei pidanud hingama. N-ö tõsteruumis oli samuti piisavalt ruumi ringi liikumaks ning võtta kang eemale teistsuguste harjutuste sooritamiseks.

Venitusalas rippus ka paar TRX suspensionit.

Riietusruumid: Administraator annab eest numbriga kapivõtme, kuid kuna ta annab neid järjest, siis inimesed satuvad ühel ajal kõrvuti riietuma, mis muudab olud väga kitsaks.

Teenindus: Esimesel korral klubituuri ei tehta.

Lastehoid: Avatud argipäeviti kindlatel kellaaegadel

Parkimine: tasuta parkimine samal tänaval. Palju ruumi pole, kui jalutada ei viitsi, kaugemalt leiab alati koha, kuhu parkida.

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid, solaarium

Atmosfäär: sisustuse poolest väga hea jõusaal Myfitnessi kohta. Kahjuks oli aga ventilatsiooniga jama - õhku ei olnud ning väiksemgi jõupingutus võttis higi voolama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui rahakott kannatab ja pealehakkamist on, siis üks huvipakkuv koht oleks "cityspa" jõusaal. Asub see kesklinnas, (vist) "Euroopa Liidu Majas". Tundub olevat üks aste/tase kõrgemal, võrreldes golden club'iga. Vaadates hinda - 1x sissepääs 22 EUR, siis ise sinna kunagi ei läheks, aga kas hinna/kvaliteedi suhe on paigas, eks seda saab juba ülevaates kirjutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

VIIMSI SPORT

Asukoht: Sõpruse tee 5, Viimsi

Avatud: 24/7. Ajavahemikul 22.00-07.00 on sissepääs tagatud ainult klubi liikmetele klubikaardi ettenäitamisel.

Hind: piiramatu treeningkaart 49 eurot kuus aastase lepingu puhul. Võimalik sõlmida ka pooleaastast lepingut (54 eurot kuus) , 3kuulist lepingut (59 eurot kuus) või osta kuukaart 69 euro eest. Liitumistasu 15 eurot.

Tegemist on mõistliku hinna-kvaiteedi suhtega, kui sinu eesmärgiks on treenida jõusaalis, mitte lamada saunas.

Jõusaal: Korvpallisaali asemele tehtud vanakoolilik jõusaal, kus üleliigsed vahendid puuduvad (k.a smith-kang). Sisustatud plokkmasinate, hantlite ja kangidega. Lisaks kardioseadmed, crosscore, pilatese rullid, pallid jms. Ehk olemas kõik treenimiseks vajalik (k.a kükipuur).

Ruumi on liikumiseks piisavalt, lisaks ka mõned pingid, kus istuda. Väga avar ja mõnus jõusaal. Akende puudumist tähele ei pane ning muusika on väga mahe.

Riietusruumid: Riietusruumidele väga rõhku ei ole pandud – need on väikesed ja kitsad, ent puhtad. Pesuruumis pooled dušid ei töötanud ning sauna ei köetud. Olemas normaalne föön.

Teenindus: tagasihoidlik

Lastehoid: 2 tundi tasuta lastehoid E-N 17.30 – 21.30

Parkimine: maja juures tasuta parkimine

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid, tennis, sulgpall, lauatennis, saalihoki ning varsti avatakse kohvik

Atmosfäär: kõrgete lagedega silmale rahuliku värvilahendusega jõusaal andis positiivse meeleolu. Kohalik muusikavalik ei lase oma viha raua peale välja valada, kuid loob see-eest hea tunde.

post-32533-0-93522300-1389210561_thumb.p

post-32533-0-46813100-1389211003_thumb.j

post-32533-0-92280000-1389211016_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

AUDENTES FITNESS

Asukoht Tondi 84

Avatud E-R 6.30-23.00 L-P 8.00 – 22.00

Hind Täispakett tähtajatu lepinguga maksab 69 eurot, aastase lepinguga 63 eurot. Eraldi sooduspaketid (üli)õpilastele ja seenioritele, lõunapaketid ja päevapaketid. Ühekordne klubikülastus maksab 13 eurot ja esmane proovitreening 5 eurot. Hinnakirjast selgub, et tavalist kuupaketti ilma lepinguta ei pakuta.

Jõusaal Kõik vajalik on jõusaalis olemas, ka kükipuur. Venitusala on piisavalt suur, et mahutada rohkem kui 4 inimest korraga ning kardiovahendeid on nii palju, et peaaegu kõik soovijad ära mahutada. Teoreetiliselt on jõusaalis ruumi ringi jalutamiseks ja harjutuste sooritamiseks, aga reaalselt on jõusaal pidevalt rahvast täis. Jõusaalis on palju aknaid seega päevasel ajal on saal ilusasti valgustatud.

jousaal_joud.jpg

jousaal_kardio.jpg

Riietusruumid Palju kappe ja ruumi riietumiseks on. Duširuum on suur, kuid dušid vaheseintega eraldatud ei ole ning privaatsus puudub. Riietusruumis asuv WC jätab räpase mulje. Küll aga on riietusruumis palju peegleid ja head föönid.

Teenindus Kiire ja sõbralik. Esimesel korral klubituuri ei teha ning juhiseid ei anta, kuidas väravast edasi pääseda. Pärast pikemat üritust õpetab lõpuks sinu taga seisev klient, kuidas väravast sisse saab.

Lastehoid klubiliikmetele lastehoid tasuta E, K, N 8.30–13.30 ja 17.00–21.00 
ning T, R 9.30–13.30 ja 17.00–21.00

Parkimine Maja ees tasuta parkimine. Kui parklast tipptunnil kohta ei leia, võib selle leida kõrvalasuva Selveri parklast.

Muud treenimisvõimalused ja teenused Rühmatrennid, ujula, kergejõustikuareen, squash

Atmosfäär Jõusaalist positiivset atmosfääri pole leidnud pideva ülerahvastatuse tõttu. Pidev sebimine käib plokkmasina ja tõstekangide ümber. Olen täheldanud, et jõusaali külastavad suures enamuses “uudishimulikud” noormehed. Seega neiud, kes jõusaalis noormeeste tähelepanu soovivad, saavad seal seda kindlasti. Ning noormehed, kellele end peeglist imetleda meeldib, ei pea seda Audenteses üksi tegema.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

VIIMSI SPA

Asukoht Randvere tee 11, Viimsi

Avatud E-P 07.00- 22.00 Kevad-suvisel perioodil (01.mai- 30. september)

E-P 07.00- 23.00 Sügis-talvisel perioodil (01.oktoober- 30. aprill)

Hind Piiramatu kuukaart maksab 75 eurot, sooduskaart seeniorile ja üliõpilasele ning 10 korra kaart 60 eurot. Lisandub liitumistasu 35 eurot.

Jõusaal on varustatud erineva firmade vahenditega (Cybex, Arcoman, Gymleco, Technogym). Mõned vahendid on nähtavalt palju vanemad ja väsinumad kui teised, kuid harjutused saab sooritatud ning seda vähem peab kellegagi korda mööda harjutusi tegema. Jõusaalis puuduvad aknad. Madalad laed ja jõuvahendite tihe paigutus ei loo mugavat õhkkonda. Jõusaalis asuvate akende asemele on paigaldatud peegelklaasid, seega välja pole võimalik vaadata. Aknad on vaid kardiosaalis. Kardiovahendid on varustatud Visioweb multimeedia- ja meelelahutuskeskusega.

Eraldatud on ka väiksem ruum venitamiseks või treenimiseks koos TRX Suspensionite, varbseinte ja pallidega.

tallinn-viimsi-spa-jousaal-2.jpg

Riietusruumid kappe on palju, aga ruumi on vähe. Vahekäigud on kitsad ning üksteisest möödumine on raskendatud. Administraatorilauast antakse kapivõti, millel number juba olemas ning õige ukse leidmine on veidi keeruline. Dušid töötavad nupuvajutusega ning privaatsust seal eriti pole. Dušid on omavahel küll väikeste vaheseintega eraldatud, kuid sissepääs duširuumi on avatud (ilma ukseta).

Teenindus sõbralik. Esimesel korral klubituuri ei tehta. Kuna uksed sealsamas, siis polegi seda vaja.

Lastehoid iga päev 10.00-21.00. klubiliikmele tasuta lastehoid 2 tundi.

Parkimine tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused ja teenused rühmatrennid (k.a saunajooga), ujula, spaa- ja saunakeskus (erinevad saunad, näiteks auru-, soola-, soolakivi- ja kadakasaun, lisaks puukütte saun), tai massöörid, iluhoolitsused

Atmosfäär jõusaal on rahulik ja “kinnine”, mis on tingitud madalatest lagedest ja akende puudusest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

CITY SPA

Asukoht Rävala pst 4

Avatud E-R 7.00-22.00 ja L-P 9.00-22.00

Hind näiteks tähtajatu lepinguga täispakett maksab 147 eurot kuus ja tähtajalise lepingu puhul 130 eurot kuus. Valikus veel päeva- ja õhtupaketid ning muud paketid, mis mõeldud inimestele, kellel pole võimalik iga päev trennis käia. Lisandub 15 eurot liitumistasu.

Jõusaal Väga kifti valguslahendusega jõusaal. Jõuvahenditest on kõik vajalik esindatud ning kõik on justkui täiesti uus. Lisaks asub jõusaalis eraldi ruum funktsionaalseks treeninguks või venitamiseks. Viimases ruumis on ka 2 Powerplate masinat. Saalis on piisavalt ruumi, et ringi liikuda ning jõuvahendid pole liialt üksteise otsa pressitud. Samuti ei pea oma trennipudelit täitma kraaniveega, sest jõusaalis on joogiveemasin olemas.

Riietusruumid Suured, avarad ja ilusad. Riietusruumides kasutatud tume värvilahendus loob hea atmosfääri. Kappides on juba olemas plätud ja rätik, lisaks saab teenindajalt paluda kasutamiseks hommikumantlit. Kappide vahel ei ole mitte kõvapuiduline pink nagu teiste jõusaalise riietusruumides, vaid nahkkattega stiilne pink. Pesuruumis on vaheseinte ja ustega eraldatud dušikabiinid, ehk saab privaatselt dušši nautida. Saunad on meestele-naistele ühised.

Teenindus Väga asjalik ja sõbralik. Pakutakse klubituuri ning pärast esimest proovitreeningut küsitakse, kuidas meeldis.

Lastehoid olemas (registreerida tuleb vähemalt eelmise päeva õhtuks)

Parkimine Rävala parkimismajas Cityspa klientidele soodushind 1,8 eur/h

Tartu mnt 10a parkla. Ajavahemikus 17:00 - 09:00 maksab CitySpa klientidele esimesed 2h 1€ ning iga järgnev tund 0,5€. Ajavahemikus 9:00 - 17:00 maksab CitySpa klientidele esimesed 1,5h 2€ ning iga järgnev 15 minutit 0,4€.

Rävala pst 6 parkla. Parkimistasu on 1,6€/h ning iga järgnev 15 minutit 0,45€

Muud treenimisvõimalused ja teenused rühmatreeningud, spaahoolitsused, lounge, basseiniala, erinevad saunad (aurusaun, soome saun, hammam) ja vannid ning solaarium

Atmosfäär Läbiv tume puidupruuni toon loob väga maheda atmosfääri. Kõik on puhas ja korralik. Nimi CitySpa on täiesti õigustatud, sest olemus on seal väga spaalik – alustades plätude ja hommikumantliga, lõpetades imeilusa basseinialaga, mis on justkui koht ainult mediteerimiseks ja omaette olemiseks.

CitySpa kodulehel on kirjas: “CitySpa on terviseklubi, mis on loodud edukale linnainimesele, et tasakaalustada kiiret elutempot enda jaoks aja maha võtmisega. Inimesele, kes tahab nautida paremat enesetunnet. Inimesele, kes tahab nautida rahuldustpakkuvat lõõgastust kvaliteetses keskkonnas südalinnas.” – see vastab tõele. Tegemist ei ole vaid spordiklubiga, see on koht lõõgastumiseks ja aja maha võtmiseks kiirust täis kesklinnas.

post-32533-0-99040300-1390201502_thumb.p

post-32533-0-92840500-1390201510_thumb.p

post-32533-0-41917900-1390201542_thumb.p

post-32533-0-82676600-1390201582_thumb.p

post-32533-0-48704200-1390201678_thumb.p

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

CITY SPA

Tänud kirjutamast. Kuidas treeningvarustus hantlite poolepealt oli - kas raskused läksid kuni 20kg'ni või võiks ka mõni suurem/tõsisem treenija sinna sattuda? Kas mõni treener (jõusaalis) oli ka kohapeal nõustamas kliente või pidi seda ül. täitma administraator. Ning kas õhutus oli... rahuldav - muidugi üksinda on raske umbsust tekitada ning vaevalt sinna ka 20+ klienti korraga satub, kuid õhupuudust ei tule karta? :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

CitySpa on terviseklubi, mis on loodud edukale linnainimesele, et tasakaalustada kiiret elutempot enda jaoks aja maha võtmisega. Inimesele, kes tahab nautida kükipuuri. Inimesele, kes tahab nautida rahuldustpakkuvat lõõgastust kuni 90 kg hantlitega ümbritsetud keskkonnas südalinnas.”

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kumba Tulbi ja Kristiine Myfitnessi vahel eelistada? Vabaraskuste poolelt just. Keegi teadja oskab äkki öelda ka palju rahvast läbi käib, myfitnessis eeldan läbikäik tunduvalt suurem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kumba Tulbi ja Kristiine Myfitnessi vahel eelistada? Vabaraskuste poolelt just. Keegi teadja oskab äkki öelda ka palju rahvast läbi käib, myfitnessis eeldan läbikäik tunduvalt suurem.

Annaks oma hääle MF-ile.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud kirjutamast. Kuidas treeningvarustus hantlite poolepealt oli - kas raskused läksid kuni 20kg'ni või võiks ka mõni suurem/tõsisem treenija sinna sattuda? Kas mõni treener (jõusaalis) oli ka kohapeal nõustamas kliente või pidi seda ül. täitma administraator. Ning kas õhutus oli... rahuldav - muidugi üksinda on raske umbsust tekitada ning vaevalt sinna ka 20+ klienti korraga satub, kuid õhupuudust ei tule karta? :P

Hantlite raskus küündis 35 kg-ni. Olemas on nii smith-kang kui tõstekang. Leian, et CitySpa pole tõsise treenija jaoks õige koht. Esiteks hantlite kerguse tõttu ja teiseks, sealne keskkond jääb liiga leebeks.

Teatud kellaaegadel on kohapeal olemas ka jõusaalitreener. Kodulehe andmetel esmapäeviti 17.00-19.00 ning pühapäeviti 16.00-18.30. Administraatoritelt jõusaali kohta küsimusi esitada ei saa, kuna nad ei tea sellest mitte midagi. Mina saadaks just nemad esimesel võimalusel koolitusele.

Õhutus oli rahuldav ning õhupuudust karta ei tule.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KALEV SPA SPORDIKLUBI

Asukoht Aia 18

Avatud E-R 06:45 -21:30 | L-P: 08:00 -21:30

Hind Ainult jõusaali kuukaart maksab 62 eurot, hommikune kuupääse 49 eurot ning ühekordne proovitreening 10,50 eurot. Koos veekeskusega on kuukaardi hinnaks 85 eurot. Soodustused (üli)õpilastele, seenioritele, beebiootel emadele ja emadele, kelle beebi kuni 1 aastane.

Jõusaali kasutamise ajaks on antud 2 tundi. Lisaminut aja ületamisel maksab 10 senti.

Jõusaal on varustatud Matrix ja Gym80 jõuvahenditega. Kõik vajalik on esindatud - olemas nii smith-kang kui tõstekang, hantlite raskus küündib peaaegu 50-ni. Jõuvahendid polnud kõige uuemad, aga need polnud ka vanad ega väsinud. Jõusaalis on aknaid terve seina ulatuses, nii et looduslikku valgust on külluslikult ning vaade on kena. Küll aga oli jõusaalis väga külm ning muusika asemel mängis kõva volüümiga teler, kus näidati Eurosporti. Hiljem hoolega kuulatades täheldasin, et taustaks oli mänginud ka vaikne ja malbe muusika. Ruumi liikumiseks oli, kuid suurem venitusala puudus.

203_sqr1.jpg

205_sqr1.jpg

Riietusruumid on suured ja mahutavad palju inimesi, kuid kapid on väga väikesed. Lukustatakse need huvitava süsteemiga. Selles riietusruumis peab oma kapinumbri meelde jätma. Täheldasin, et nii mõnedki kliendid olid oma kapinumbri ära unustanud ning käisid mööda riietusruumi ringi õiget kappi otsimas.

Duširuum on samuti suur ja avar ning vaheseinad koos privaatsusega puuduvad. Dušid töötavad nupuvajutussüsteemiga, kuid õnneks voolab vett piisavalt kaua ning konstantselt seda toksima ei pea.

Teenindus Laua taga sahkerdasid küll 3 asjalikku neiut, kuid nende tähelepanu võitmiseks pidi mõnda aega ootama. Klubituuri ei tehtud, kui seletati kiiresti ja lihtsalt, kuidas riietusruumid ja jõusaali üles leiab.

Lastehoid Valvega lastehoid töötab E, K ja N 16:30-20:30; T ja R 10:00-14:00. Lastehoid on tasuta.

Parkimine tasuline parkimine Vanalinna tsoonis.

Muud treenimisvõimalused ja teenused veekeskus, rühmatreeningud, ilukeskus (juuksur, maniküür, pediküür jne), wellness-keskus (massaažid, kehahoolitsused jm), tervisekeskus (soolakambrid, raviteenused jm), kohvik, VIP-saunad, seminariruum

Atmosfäär Tavaline tore suur keskus. WC ruum võiks suurem olla ja jõusaal soojem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See numbrisüsteem enam ei funka seal, algul minu mälu järgi näitas kapinumbrit, kui vales vahes seda viibutasid. Nii oli normaalne, praegu on jah hide and seek, et kapp ülesse leida, kui numbrit meelde ei jäta. :D Kes on rohkem jõusaali fänn, siis soovitan kindlasti pigem Revalit, kes aga tahab rohkem keskenduda ujumisele ja satub jõusaali harvemini, siis ikka Kalev. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

"..Jõusaali kasutamise ajaks on antud 2 tundi. Lisaminut aja ületamisel maksab 10 senti..."

Kunagi ei astuks liikmeks nii idiootse reegliga klubisse.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

CitySpa on terviseklubi, mis on loodud edukale linnainimesele, et tasakaalustada kiiret elutempot enda jaoks aja maha võtmisega. Inimesele, kes tahab nautida kükipuuri. Inimesele, kes tahab nautida rahuldustpakkuvat lõõgastust kuni 90 kg hantlitega ümbritsetud keskkonnas südalinnas.”

Minul kui EDUKAL linnainimesel on tõesti lõõgastav olla kui 90 kg hantlid mu ümber on. Parimad turundusgurud kahvatuvad.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

SCALA FITNESS

Asukoht Tartu mnt 43

Avatud E-R 7.00-24.00 L-P 9.00-21.00

Hind Täispaketi kuumakse maksab 55 eurot, päevapaketi kuumakse 33 eurot ja ööpakett 27 eurot kuus. Paketihinnale lisandub ühekorde liitumistasu 10 eurot. Soodustused on (üli)õpilastele ja seenioritele. Esmane proovitreening maksab 2 eurot.

Jõusaal Koosneb kardioruumist ja jõusaalist. Kardioruum on väike ja masinad on üksteise otsas. Masinatest tekkiv müra on tugev. Küll aga on vaade otse aknast välja Tartu maanteele. Jõusaal on suurem ja seal on pea kõik vajalik olemas (rasked hantlid, smithi kang, tõstekang). Vahendid on korras. Venitusala puudub. Jõusaal on piisavalt väike, et suurema rahvastatuse korral võib ebameeldivusi (ruumipuudus, õhupuudust) esineda.

spordiklubi_tallinna_kesklinnas_16.jpg

Riietusruumid Suhteliselt väike riietusruum väikeste roosade ja oranžide plekist kappidega. Duširuumid näivad uued ja remonditud välja. Kahjuks vaheseinad koos privaatsusega puuduvad ning leian, et dušid on üksteise suhtes liialt lähestikku. Dušid töötavad küll nupuvajutusega, kuid õnneks voolab vett piisavalt kaua.

spordiklubi_tallinna_kesklinnas_20.jpg

spordiklubi_tallinna_kesklinnas_23.jpg

Teenindus Senimaani kõige meeldejäävam teenindus, mille osaliseks saanud olen. Juba liftiuste vahelt klienditeenindajat märgates oli näha, et klienditeenindajal on käsil äärmiselt halb hommikupoolik. Kui eesolev püsiklient soovis osta vett, siis teenindaja pööritas seepeale silmi ning võttis raskelt vihase käeliigutusega sularaha vastu. Ülejäänud suhtlemine oli monotoonne ning järsk, mis sundis mind kohe kiiresti riietusruumidesse põgenema.

Lastehoid Puudub

Parkimine Tasuline parkimine maja eest kesklinna tsoonis

Muud treenimisvõimalused ja teenused rühmatreeningud, solaarium, keha koostise mõõtmine, koormustest,

Atmosfäär Atmosfäär on suhteliselt kokkupressitud. Üksteise kõrval tihedasti asetsevad kardiovahendid ning L-tähe kujuline jõusaal ei tekita piisavalt vaba tunnet treenimaks. Küll aga on vahendid täitsa tip-top ning kui käia sellisel ajal, mil palju rahvast ei ole, on Scala spordiklubis treenimine täiesti okei. Samuti näisid kohalikud treenijad ja treenerid toredad olevat ning olid näitasid üles abivalmidust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

... siis kui Tallinnast väljaspool tarvis trenni teha

KEILA TERVISEKESKUS

Asukoht Paldiski mnt. 17, Keila

Avatud E-R 6.30-22.00 ja L-P 9.00-21.00

Hind Hinnakiri jaotatud hommikuseks (E-R kell 6.00-9.00), päevaseks (E-R kell 9.00 – 17.00) ja õhtuseks (kell E-R 16.30, L-P) treeninguks. Kuukaart vastavat 21, 34 ja 49 eurot. Aastakaart maksab 38 eurot kuus ja seal pole vahet, mis kell trenni teha. Soodustusi saavad (üli)õpilased, seeniorid, õpetajad.

Hinna-kvaliteedisuhe on paigas. Selle raha eest saab teha nii jõusaalis trenni kui ka ujulat kasutada.

Jõusaal Väike, madalate lagedega, ilma akendeta. Jõuvahendid on vanad ja väsinud ning riie nende peal on katkine. Minu külastus lõppes verise käevarrega, mille põhjustas jõuvahendil olev katkine riie. Venitusala ei ole ning funktsionaalseks treeninguks vaba ruum praktiliselt puudub. Kardiovahendid töötasid halvasti (näiteks jooksulint ei liikunud sujuvalt). Ülerahvastatust jõusaal ei talu ning järekorrad on tihedad tekkima. Üldiselt kõik vajalik oli olemas ning suure tahtmise korral sai trenni ka tehtud. Rahustamiseks või tuju ülevalhoidmiseks on jõusaalis akvaarium kaladega.

Riietusruumid On ühine riietusruum veekeskuse külastajatele ja eraldi riietusruumid meestele ja naistele. Riietusruumides on palju kappe ning kappides on piisavalt ruumi, et kõik ilusasti ära mahutada. Peegleid suhteliselt vähe. Dušid on avarad ja töötavad nupuvajutusega, vaheseinad puuduvad seega privaatsust pole.

Teenindus sõbralik

Lastehoid Puudub

Parkimine tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused ja teenused rühmatreeningud, veekeskus, erinevad ilu- ja terviseteenused (nt solaarium, juuksur, küünetehnik), pallisaal, kohvik

Atmosfäär jõusaali valdas klausrofoobiline atmosfäär, aga see-eest ujula on suur ja avar. Tallinlasele soovitan mõnd Tallinna spordiklubi, kuna kahjuks ei tasu sõit vaid Keila jõusaali külastamiseks end ära.

post-32533-0-12981000-1392028088_thumb.p

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina sattusin ka eelmisel nädalal Scala Fitnessisse treenima. Nimelt oli mul Tallinnas koolitus ja ei näinud enam mõtet Tartu hilja õhtu tagasi sõita, otsustasin hoopiski selle 2.5h sõidu aja veeta trennis.

Scala Fitness sobis mulle kahel põhjusel - sain autota väga hästi sinna-tagasi (trammid ülemistest) ning avatud kuni 24.00.

Muidu polnud vigagi, aga:

*administraatoril on vist tõesti enamuse ajast halb tuju....

*kardiomasinad on nii pisikesed! Isegi minusugusel 160cm pikkusel tüdrukul oli tunne, et treenin nukukestele mõeldud masinatega. Mis siis kui veel mõni suurem mees sinna satub?

* venitusnurk kui selline mahutab max 2 inimest

* kuna plokilt tõmbed on vist iga inimese seljatrenni kavas, siis 1 masin terve keskusel peale tekitab sinna korraliku järjekorra. Isegi pidin muutma siis seljaharjutused ära.

Samas, asukoht, kellaaeg ja hinnad.....ei ole vist head ilma halvata :)

Muudetud kasutaja RiinaSolo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×