Jump to content
Ott Kiivikas

Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused - Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust!

Recommended Posts

11 juuni algavad Venemaal Zuzdal -is esimesed klassikalise jõutõstmise Maailmameistrivõistlused. Seal osaleb ka Alex Edward Raus.

Eelülesandmise põhjal on ta ka oma kaalukategooria favoriit (ehk 1 esikohal varem tehtud tulemuse põhjal).

Siin link kes võistlevad ja mis varem teinud on.

http://goodlift.info/onenomination_s.php?cid=260

Selle põhjal oleks Argo Erit võinud ka teha kaasa -105kg seal võiks hea vormi korral sekkuda medalimängu. Minu soovitus olekski Argole keskenduda varustuseta võistlustele ja selles oleks ta tegija mees. -120 kg jaoks peaks toimuma totaalne kaaluareng koos jõunäitajate tõusuga, sest seal teevad esimese otsa mehed 900 + kilo, - 105kg on juba 800 väga hea tulemus.

Vaatasin et -93kg on poolakas jõutõmbes teinud raw 347,5kg... :o mis ta veel trikooga teeb...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ausalt öeldes kui vaadata +120kg, siis Siim oleks seal vägagi tegija , lausa medalikonkurentis. Mina Siimu asemel panustaks järgmisel aastal ka selgelt sellele MM -le. Varustusega MM meestes medalile jõuda on oluliselt keerulisem, selleks tuleks kogusummale 100 kilo otsa saada ,rawis peaks lihtsalt hea vormiga kohale minema ja ennast ära realiseerima.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ikka mõtlen, et jube naljakas. Tuled kettaheites maailmameistriks ja oledki eesti rahas miljonär. Teed sama raskejõustikus ja jääb selline tunne, et hea, kui sõit sinna kinni makstakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Usun ,et raw võistlustele spetsialiseerub hiljem kindel sportlaskond ja varustusega oma. Kõigile lihtsalt ei sobi samad alad. Minuarvates on see arengusuund hea ja annab tõesti neile ka võimaluse, kes ei oska (või ei suuda või kelle keha eripära) ei võimalda saada varustusest max tuge võimalust siiski tulla miks mitte maailmameistriks. Kuna alles on esimene MM, siis usun, et järgmise aasta plaane saab nii mõnigi mees teha juba raw võistluste järgi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Täna on siis see päev kui Eesti võistkond stardib Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlustele Venemaale, Suzdalisse. Võistkonda kuuluvad eelmise aasta (klassikalise jõutõstmise karikaetapi hõbemedalist ja küki maailmarekordi omanik) Alex Edward Raus, tema treener Peep Päll ja EJTL-i esindaja Marko Terasmaa. Alex võistleb open-klassi kehakaalus -105kg. Võistlus algab homme, laupäeval kell 12 Eesti aja järgi. Alex võistleb tugevamate grupis. Konkurents on tugev- seepärast ootame arvutite taha pöidlahoidjaid! Otsepilti ja tabelit näeb allolevatelt linkidelt:

www.ustream.tv/channel/goodlift-live?utm_source=crowd-live-backend&utm_medium=visit-channel&utm_campaign=notifications

http://goodlift.info/live.php

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänan-tänan! Oleme Suzdalis kohal. Reedene tipptund Moskvas ja vaimusilma jäid tõelised kaadrid saatest Võimalik vaid Venemaal, no ausalt!

Igal juhul kestis meil taksosõit 7 tundi mööda ummikutes Venemaad... no kopp oli ees küll( Nüüd aga ilusasti hotellis....vastuvõtt oli soe ja majutuseks on meile terve mugav majake.

Alexi kaal oli sõiduga langenud 103,5 kg peale. Süüdlaseks oli ka väike kõhuhäire... igal juhul on nüüdseks tervis korras ja süüa saab vitsutada lõputult. Võistleja ja tiimi motviatsioon on kõrgel.

Elame, näeme!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tulbi töö Alexilt!

Goodlifti foorumis kõik oigasid, et kuidas see ikka on võimalik sellise stiiliga niipalju kükkida.

Teadjamad ütlesid, et no see ongi Alexi stiil :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju

Huvitav, et Eestis ei räägita aladest, kus hästi läheb. Loodetakse kergejõustikust medaleid, aga mida ei tule, seda ei tule. Alex on igaljuhul väga hea tulemuse teinud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×