Jump to content
Priit Mihkelson

3D Treening: UUED püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursused!

Recommended Posts

29eou2e.jpg


Tule alusta treeninguid MMA püstivõitluse või maasvõitluse baaskursusel.



MMA püstivõitlus


Tegeleme püstivõitlusega, mis on sportliku vabavõitluse (MMA) suunitlusega. Treenimise käigus õpime alguses õigesti lööma ja kaitsma, võitlusvalmilt püsti liikuma ja muid MMAks kohandatud poksialade põhioskusi. Seejärel keskendume jalalöökidele MMA kontekstis ja ühendame need eelnevalt õpituga.


Maasvõitlus


Maasvõitlus põhineb brasiilia jiu-jitsul ja lukumaadlusel ning on tehniliselt väga mitmekesine võitlusdistants. Treenimise käigus õpime saavutama domineerivaid positsioone, põgenema nõrkadest positsioonidest, alistama liigeselukkude ja kägistustega.



1jotv9.jpg


Nii püstivõitlus kui maasvõitlus on sportliku vabavõitluse (MMA) elementaarsed osad. Baaskursusel õpitud tehnikad ja põhimõtted on suhteliselt universaalsed ja sportlikus vabavõotluses väga efektiivselt rakendatavad.



Kutsume treenima kõiki, keda huvitavad võitluskunstid, või kes soovivad teha huvitavat üldfüüsilist treeningut. Samuti annavad baaskursused väga realistliku ettekujutuse ja algoskused enesekaitsest. Treenime turvaliselt, sportliku ja sõbraliku suhtumisega.



Õhtune maasvõitluse baaskursus alustab teisipäeval 17. septembril ja päevane grupp 16. septembril. Püstivõitluse baaskursused alustavad 17. septembril.



Püstivõitluse treeningud toimuvad õhtusel ja päevasel ajal ning huvilistel on võimalik valida endale sobiv graafik.


PÜSTIVÕITLUS: õhtuste treeningute ajad:

T 20:00 - 22:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

N 19:30 - 21:30 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

P 12:00 - 14:00 — Kristiine Spordimajas (Sõpruse pst 161)


PÜSTIVÕITLUS: päevaste treeningute ajad:

T 12:00 - 14:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

R 12:00 - 14:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

P 12:00 - 14:00 — Kristiine Spordimajas (Sõpruse pst 161)



Maasvõitluse treeningud toimuvad õhtusel ja päevasel ajal ning huvilistel on võimalik valida endale sobiv graafik.


MAASVÕITLUS: õhtuste treeningute ajad:

T 20:00 - 22:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

N 19:00 - 21:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

P 14:00 - 16:00 — Kristiine Spordimajas (Sõpruse pst 161)


MAASVÕITLUS: päevaste treeningute ajad:

E 12:00 - 14:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

N 12:00 - 14:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

P 14:00 - 16:00 — Kristiine Spordimajas (Sõpruse pst 161)


* Vt treeningsaalide asukohainfot



NB! Maasvõitluse ja püstivõitluse baaskursused lõppevad ühekordse hindamisega.


Testile pääsevad inimesed, kes on 26st põhitreeningust vähemalt 22 läbinud (põhitreeningud on nädalasisesed ning igal treeningul on eraldi teema). Trenne on võimalik järele teha pühapäeviti järeleaitamistrennis või eratreeninguga (10€/h, kui tuled üksi, 5€/h nägu, kui tulete kaksi).


Need, kes ei ole vähemalt 22 põhitreeningut läbinud, aga soovivad siiski jätkata maasvõitluse/püstivõitluse jätkukursusel, nemad testile ei pääse ning neile tõuseb kuumaks jätkukursuse grupis 20% võrra ja see kehtib kuni uue testimise eduka läbimiseni (uus testimine toimub jätkukursuse lõpus).


Mis on hindamispäev?


Hindamispäeva eesmärgiks on luua Sulle kõrgendatud motivatsioon ja seda loomulikult selleks, et Sul oleks isu 3 kuust maksimaalne võtta ning saavutada parim võimalik tase jätkukursusele ja hiljem ka põhigruppi liikumiseks. Kuna sisuliselt on põhi- ja järeleaitamistreeninguid kokku lausa 38, siis see tähendab, et materjali omandamine peaks olema jõukohane igaühele. Hindamispäeval on oluline, et osakd esitleda baaskursusel õpitud tehnikaid. Kui oled sisuliselt õigel teel, siis on jätkukursuse uksed Sulle valla!



1 AHVATLEV PÕHJUS, MIKS KOHE REGISTREERUDA


* Tasuta infotund treeneriga enne kursuse algust. Treener juhatab varakult sisse kursuse teemad, selgitab tausta, vastab küsimustele ja annab soovitusi.



4 VÄGA AHVATLEVAT PÕHJUST, MIKS KOHE REGISTREERUDA JA KOGU ETTEMAKS TASUDA


* Tasuta infotund treeneriga enne kursuse algust. Treener juhatab varakult sisse kursuse teemad, selgitab tausta, vastab küsimustele ja annab soovitusi.


* Tunduvalt soodsam kursuse hind (allahindlus 30 €).


* Huvitavad seminarid võileivahinnaga. Baaskursuse vältel toimuvad seminarid — üldfüüsilisest treeningust, spordipsühholoogiast ja toitumisest. Iga seminari tavahind on 10 €, baaskursusel osalejat ootame seminaridele vaid 2 € eest. Kokku pakume saabuvate seminaride soodustust seega 24 € väärtuses!


* Kui ei meeldi – raha tagasi! Peame väga tähtsaks kõrget treeningute kvaliteeti ja funktsionaalset metoodikat. Seetõttu oleme valmis oma sõnu tagama ka rahaliselt. Seetõttu kui kursusega rahul ei ole, maksame korralikult läbinud osalejale raha tagasi.*




Baaskursuste kestus: 3 kuud (3 trenni nädalas)


Hind: Ettemaks kogu kursuse eest (3 kuud) – 120 €. (St enne baaskursuse treeningute algust).

Baaskursuse jooksul – 50 € / kuu.


NB! Naistele poole soodsam eripakkumine: Ettemaksuna kogu kursus 60 €. Baaskursuse jooksul: 25 €/kuu.


Registreerumine: Palun täitke registreerumisvorm - http://3dtreening.ee/baaskursus-vorm/


Kohtade arv grupis on piiratud, mistõttu saavad igasse baaskursuse gruppi eelisjärjekorras need 45 inimest, kes on registreerunud ja ära maksnud baaskursuse tasu. (3D Treening, Swedbank: 221029654009, selgitusse nimi + baaskursus).


Lisainfo: kodulehel 3dtreening.ee

Maasvõitluse baaskursuse treener Ronald Stimmer ron[ät]3dtreening.ee, telefon 56 60 1033

Püstivõitluse baaskursuse treener Jaak Rudov jaak[ät]3dtreening.ee, telefon 56 81 9404





* NB! “Raha tagasi” Tagasimakse võimalus avaneb tingimusel, kui osaleja on omalt poolt käinud kohal kõigis baaskursuse trennides ja läbinud kursuse lõpuhindamise. Tagasimaksmist võib maksimaalselt taotleda osaleja poolt baaskursuse eest makstud tasu ulatuses.

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
post-23918-0-75358100-1377001193_thumb.j

Toitumisspetsialist Robert Nool (raudnetervis.com) peagi algavatest UUTEST baaskursustest:
"Septembris algavad minu koduklubis, 3D Treeningus, taas püsti- ja maasvõitluse baaskursused. Need treeningud teeb eriliseks see, et kogu kursus on äärmiselt loogiliselt ning metoodiliselt korrektselt üles ehitatud. Tegemist ei ole lihtsalt tobeda löömise ega väänamisega, vaid intelligentse treeninguga, mis absoluutselt kõigile tervetele inimestele sobib. Kui sind huvitab püstivõitlus, saad selleks hea baasi, kui maasvõitlus, siis baaskursus istutab sinusse suure tõenäosusega huviseemne äärmiselt tehnilise, kuid lõbusa brasiilia jiu jitsu vastu. Muide, viimaste kursustega on üha rohkem ka naisterahvaid liikunud. Naistele on ka erihind -50%. Näeksin meeleldi enda naistuttavaid liitumas. Kui baaskursus läbi, saame kõik koos treenida."
:)

PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 45 inimest!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Klubis treenimisest räägib Tanel Pärss - endine tippkarateka, juunioride EM hõbe, mitmete rahvusvaheliste turniiride võitja ja medaliomanik, viiekordne täiskasvanute Eesti meister (sh 2 korda absoluutkaalus)


3342rtk.jpg



Brasiilia jiu-jitsu puhul paelub mind eelkõige selle funktsionaalsus ja praktiline rakendatavus. Visuaalselt veendusin selles juba 90-ndate teise poole alguses kui karatelaagris sai säbrulistelt videotelt vaadatud Royce Gracie' vägitegusid UFC algusaastatel väga erinevate stiilide ja väga erinevas kaalukategoorias olevate esindajate vastu. See oli veel peaaegu tubli dekaad enne kui reaalselt ühel Priit Mihkelsoni jitsi (ehk brasiilia jiu-jitsu) seminaril ise uudistamas käisin. Lisaks funktsionaalsele poolele pakub jits turvalises treeningkeskkonnas ka head füüsilist koormust kogu kehale, mida kangisaalis ja jooksurajal samal määral ei koge. Arvestades brasiilia jiu-jitsu suhtelist noorust, on ala tervikuna teinud Eestis läbi muljetavaldava arengu.


3D Treeningut iseloomustab vaba ja avatud treeningõhkkond, kõrgetasemelised treenerid ja treeningpartnerid ning treeningmetoodika, mis võimaldab trenniskäijal peale kolmekuulist baaskursust omandada kohalkäimise vaeva eest reaalne oskustepagas. Õpitu leiab rakendamist treening-sparringutes, kus kokkuleppelisus puudub või on viidud miinimumini ning igal treenijal on endal võimalik kogeda, mis töötab ja mis mitte – imetehnikaid ei lubata ja ka ei õpetata. Kui miski ei tule välja, siis ei ole tegemist mingi müstilise ja üle jõu käiva edasijõudnute tehnikaga, vaid probleem peitub eelkõige mõne universaalse printsiibi mittemõistmises või valesti rakendamises. Ka nn edasijõudnute tehnikad baseeruvad nendel samadel printsiipidel.


Süvendatud huvi korral on võimalik ennast kurssi viia püstivõitluse põhitõdedega, omandades ka püstimaadluse-, löögi- ja kaitseoskused. Need võimaldavad treenijal jõuda arusaamisele kolmest erinevast võitlusdistantsist, nende olulisusest ja omavahelistest seostest.


Lõpetuseks tahakski öelda propageerimata ja mahategemata, et hoolimata harjutatavast võitlusalast tasub ennast proovile panna polügoonil, kus servapidi kattuvad löögialadel põhinev löömine, maadlusel põhinev püstiklintš ja brasiilia jiu-jitsul põhinev maasvõitlus. "Võitlusoskused" kipuvad verbaalsetes väitlustes olema tihti subjektiivne kategooria, kuid omamata vähemalt mingit kokkupuudet kõigi kolme võitlusdistantsiga võib "reaalsetest võitlusoskustest" rääkimine osutuda pettekujutelmaks.


Nagu klassikud ütlevad, ja mida kinnitavad ka arvukad rähklemisvideod Youtube'is, siis enamus võitlusi jõuab mingil hetkel ikka maha. Kellel siis eelised on, jäägu igaühele endale mõistatamiseks.



:)



PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 51 inimest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
2yyqh5u.jpg



Moekunstnik, stilist Aulikki Puniste (http://www.aulikki.eu) peagi algavast UUEST püstivõitluse baaskursusest:


Oma erialalt olen täielik kunstiinimene. Olen lõpetanud kooli kõrvalt eraldi Kunstikooli, lisaks veel ka kraad moekunstis. Igapäevaselt tegelen riiete ja stilistikaga, kuid alati on mind huvitanud natuke teistsugune trenn kui lihtsalt aeroobika, kus nädalast nädalasse vehitakse käte, jalgadega ja tambitakse sisse mingi kindel rutiin (mitte, et selles midagi halba oleks ja teen ka seda aeg-ajalt). 3D Treeningu baaskursused annavad ideaalse võimaluse tutvuda püstivõitluse kunstiga, kus on kasutusel nii käelöögid kui ka jalalöögid. Kas tüdrukule sobib käia sellises trennis? Kindlasti sobib!!! On see liiga poisilik/mehelik? Kindlasti mitte!!! Kõigile, kes arvavad, et selline trenn on hullumeelne lahmimine, tagumine, teisele nö ära tegemine – te eksite rängalt. Tähtis on tehnika, tunnetus, emotsioon. 3D Treeningu baaskursus on kui muust maailmast väljalülitumine. Kui jooksmine, aeroobika vms annab sulle tohutu aja lahata päeva muresid ja probleeme, siis 3D Treeningu tundides lülitad sa ennast täielikult välja, extreme suht-down, keskendud ainult tehnikale, vastasele ja trennile – just sellepärast naudin ma seda trenni üle kõige. Peale igat korda tunnen, et olen justkui restardi teinud. Suurepärane kursus, suurepäraste treenerite ja fiilinguga – soovitan absoluutselt kõigile, kes iganes sa oled ja mida iganes sa teed!!!




PS. Kursuse vastu tunneb huvi juba 56 inimest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvavad inimesed läbitud baaskursuste kohta:



"Baaskursusega jäin ülirahule. Kogu kursuse mõte ülesehitus ja läbiviimine on kena tervik, milles kõik osad hästi läbi mõeldud ja töötavad kui kellavärgis. Treeningu ülesehitus kergematest harjutamistest kuni drilli ja "sõjani" on elementaarne, aga paljudes teistes treeningutes seda nii rangelt ei järgita. Distsipliini hoidmise kasu ilmneb just algajate treeningutes ja mulle istus see väga. Treeneritöö on Teil väga kõrgel tasemel. Treeningus säilib asjalik ja treenimisele pühendunud õhkond. Ilmselt minu isiklik dragöödia, aga pean oluliseks Teie suhtumist võitlusala treenimisse kui sporti, mitte kui võimalusse omi muude valdkondade vajakajäämisi jõuülekaalus võitlustreeningus leevendada." - Janek



"Väga asjalik kursus oli. Meeldis professionaalne ja süstemaatiline lähenemine treeningutesse. Olen ise sõjaväelasena heal tasemel koolitamist õppinud, seetõttu julgen väita oma teadmiste ja kogemuste põhjal, et pedagoogilisest aspektist olid treeningud hästi üles ehitatud. Oli piisavalt väljakutset, samas välditi oskuslikult frustratsiooni. Minu jaoks lõppesid treeningud pea alati positiivse laenguga." - Rene




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 67 inimest!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:


"Olen minevikus proovinud erinevaid spordialasid (ujumine, sõudmine jne), pole veel kuskil kohanud nii heal tasemel ja süsteemset treenimisviisi, nagu see on 3D Treeningus." - Liisi


"Jäin väga rahule. Olen ise õppejõud ja hindan kõrgelt süsteemset lähenemist õpetamisele. Pooldan seda, et kursuse läbimiseks oli vajalik kindel arve kohalkäidud trenne. See pani nii mõnelgi korral trenni teistele asjadele eelistama." - Viljo


"Baaskursuse kava ning treeningute ülesehitus mulle meeldisid, väga professionaalne lähenemine." - Svetlana


"5+, paremat ei oskaks tahtagi." - Karl




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 73 inimest!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Mulle väga meeldis. Esmakordselt trenni tulles olin kergelt shokis 3D Treeningu arenenud süsteemist ja üldisest intelligentsist." - Ronald


"Baaskursusega jäin rahule, eelkõige läbimõeldud/metoodilise lähenemisega, mis, nagu aru saan, hõlmab nii baaskursust kui põhigruppi. Tegemist sisuliselt ju karude tantsimaõpetamisega, eriti minusuguste puhul :). Väga oluline on ka pühapäevases trennis ülekordamise/järgitegemise võimalus." - Tanel


"Kursusega jäin väga rahule. Eriti hästi meeldis mulle õpetamise metoodika ja õppetempo. Iga kord oli midagi uut ja alati oli juba päeval ootusärevus sees, kui õhtul jälle matile sai." - Silver




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 78 inimest!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Jäin baaskursusega vägagi rahule. Alguses tundus raske, esines paanikat ja hirm teha midagi valesti, kuid pärast neljandat nädalat trennis käimisest, oli arusaadav, et karta pole siin küll midagi. Kõige tugevam positiivne külg oli kindlasti kollektiiv ehk sõbralikud ja abivalmid treenerid ja treeningpartnerid." - Mihhail


"Baaskursus oli asjalik - jättis mulje, et treeningute metoodiline ülesehitus on nõnda optimaalne, et igaüks sõltumata oma füüsilisest vormist, osavusest või muudest oskustest oleks võimeline kursuse läbima ja omandama elementaarsed maasvõitluse võtted. Samuti erinevate tehnikate ja postsioonide arv on piisav, et säiliks mitmekülgsus." - Henrik




PS. Kursute vastu tunneb huvi juba 82 inimest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
2vn165x.jpg

Baaskursuse atesteerimine 10.01.2013


Maarja Värv, ERR-i spordiportaali vastutav toimetaja
Mina sattusin 3D Treeningusse puhtalt ajakirjandusliku eksperimendi tõttu, kuigi tagantjärele olen mõelnud, kuidas ma küll ise selle peale ei tulnud, et sinna trenni minna.
Aga väike meenutus – kirjutasin eelmise aasta augustis Postimehes koos (nüüdseks juba endise) kolleegiga loo kontaktspordialadega tegelevatest naistest, lugu pälvis kõvasti tähelepanu ja kahjuks peamiselt just negatiivses mõttes. Mõned päevad pärast selle loo ilmumist sain kirja Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju peakorraldajalt Ott Tõnissaarelt, kellel tuli mõte, et ajakirjanik võiks hakata n-ö müüdimurdjaks ja osaleda klubi 3D Treening mõne MMA alaosa baaskursusel.
Ja hoolimata kõikidest enda eelarvamustest ja hirmudest otsustasin ennast proovile panna, kogu eksperimendi käigus pidasin ka blogi (http://sport.postimees.ee/975382/naisajakirjanik-teeb-lahitutvust-mmaga-saigi-labi), kus kirjutasin ausalt, milliste mõtetega ma baaskursust alustasin ja millistega lõpetasin.
Mul on siiralt hea meel, et Ott üldse sellise mõtte peale tuli ja ma sain sellise põneva alaga lähemalt tutvust teha. Maasvõitlus annab mõnusa füüsilise koormuse ja samas sunnib ka mõttetööd tegema, sest võimalusi on nii palju. Mind on heas mõttes jäänud kummitama treener Ronald Stimmeri öeldu – selles trennis on keha erinevate võimaluste kogum. Ja see annab tõeliselt hea positiivse laengu, kui oled kas või mõne neist võimalustest ära õppinud ja seejärel suudad neid ka sparringu käigus rakendada.
3D Treeningu trennides on alati väga mõnus õhkkond, treeningud on äärmiselt metoodilised, alustatakse nullist ja kõik võetakse n-ö pulkadeks lahti, treenerid hoolitsevad selle eest, et kõik saaksid aru, kuidas mingi asi käib.
Mina igatahes sattusin sellest trennist täiesti vaimustusse ja läksin eksperimendi lõppedes edasi ka jätkukursusele. Kuna erinevatel põhjustel tuli pärast jätkukursust väike paus sisse, otsustasin septembrist uuesti baaskursusele minna, põhioskuste meeldetuletamine ei jookse kunagi mööda külgi maha.
Tegelikult võiksingi jääda kiidulaulu laulma, aga ega enne aru ei saa kui mõnus see trenn on, kui ise proovima ei tule!
PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 85 inimest!
Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Meeldis, et kursus oli intensiivne, pingeline ja väljakutsuv. St iga trenn oli väike eneseületus, eriti kuna ma pole varasemalt võitluskunstidega kokku puutunud. Treeningkava on väga loogiline ja hea (minuti pealt paigas), pole jokutamist ja tühjapassimist." - Karl


"Jäin väga rahule ja soovitan kõigile tuttavatele, kes huvi tunnevad. Hästi läbimõeldud, hea tasakaal asjalikkuse, füüsilise pingutuse ja mängulisuse vahel." - Martin




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 90 inimest!

PSS. Kursuste alguseni on jäänud 2,5 nädalat!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Baaskursusega jäin üldiselt väga rahule. Õpetamise viis oli väga mõistlik ja tempo vastuvõetav. Treeneritetiim Ron ja Mikk oli super ja nende vahel tekkis väga mõnus sünergia ;). Mulle väga meeldis süsteem, et nädala sees õpiti uusi teemasid ja pühapäeval korrati need üle. Niimoodi said tehnikad palju paremini selgeks ja need kinnistusid rohkem mällu. Mul on hea meel, et hakkasin kohe alguses ka pühapäevastest trennides käima, sest muidu ei oleks kogemus kursusest üldse nii positiivne kui ta praegu on. " - Kati




PS. Kursuse vastu tunneb huvi juba 95 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab nüüdsest registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Klubis treenimisest räägib Sten Maaslieb


23rvodc.jpg


Olen nüüdseks BJJ'ga tegelenud peaaegu aasta. Trenni tulles olin väga häbelik ja jätsin isegi esimese pühapäevase trenni vahele, sest ei julgenud võõraid torkima minna. Teisel treeningnädalal aga tärkas meeletu huvi jitsi vastu. Sellest ajast saadik pole vist vabatahtlikult ühtegi trenni vahele jätnud.


Ronaldi ja Kristjani poolt antud trennid olid väga huvitavad ja hästi läbi mõeldud. Alati oli piisavalt aega, et uued tehnikad saaks omandatud. Jäi ka natuke ruumi mõttes nädalasiseste ja pühapäevaste trennide väikeste erinevuste kallal nokkida, mis oli omakorda väga lõbus ning andis palju mõtteainet erinevatest võimalustest jitsis.


Baaskursus jättis niivõrd vägeva mulje, et soovisin esimesel võimalusel põhigrupiga liituda ja nii tegingi. Käisin korraga nii jätkukursusel kui ka põhigrupis ning see andis palju arengule juurde.


Olen väga rahul süstemaatilise õppevormiga ning suurepäraste, rahulike ja mõistlike treeningpartneritega, kellega 3D Treening mul koos treenida võimaldab.


Samuti tunnen, et huvi selle imelise ala vastu on iga minutiga kasvamas, sest iga õpitud teema tekitab palju uusi võimalusi, mis muudavadki jitsi aina huvitavamaks.


124v4oo.jpg

e63scn.jpg




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 97 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Harry Liimal kirjutab brasiilia jiu-jitsu õppemetoodikast Eestis ja mujal


2nvqyg.jpg

2013 a. jaanuaris koos prof. Bruno Alvesega (black belt Ze Radiola) pärast sinise vöö andmist.



Aasta tagasi kirjutasin artikli Brasiilia jiu-jitsust Eestis ja Hawaiil. Aastaga on palju muutunud nii Eestis kui ka minu isiklikes kogemustes ning üritan järgnevalt lühidalt kokku võtta oma mõtted, miks on Eestis jiu-jitsu liikumas õiges suunas!


Sissejuhatuseks, alustasin treeninguid 2011. aasta septembris 3D Treeningu baaskursusel ning edasi viis mind elu juba Hawaiile ja sealt eelmisel suvel Austraaliasse. Tänu reisimisele on mul viimase pooleteise aasta jooksul olnud võimalik treenida ja võistelda arvukates klubides kolmel kontinendil. Tänavu jaanuaris omistas mulle sinise vöö hea sõber Bruno Alves (Gracie Barra Crows Nest), kellega treenisin Austraalias kõige pikemalt.


Reisides ja erinevates klubides treenides tunnen alati huvi nende treeningfilosoofia ja -süsteemi vastu. Usun, et iga jiu-jitsut treeniv inimene nõustub minuga, et jiu-jitsuga tegeledes muutub see mingi aja möödudes millekski palju enamaks ning sügavamaks kui ainult füüsilise vormi parandamine. Praegu ei hakka ma siiski kirjutama oma filosoofilistest mõtetest, vaid pigem süsteemist endast. Kuna loen enda koduks 3D Treeningut, kus alustasin, siis võrdlengi üldjuhul nende süsteemi teistega.


3D Treeningu süsteemi efektiivsust tajusin eriti käesoleval kevadel ja suvel, kui Austraalia väikelinna sattununa tabasin end hoopis treeneri rollis. Nimelt viibisin Austraalia 15 000 elanikuga väikelinnas nimega Griffith, kus oli olemas akadeemia, kus õpetati karated, MMA-d ja üsna lühikest aega ka BJJ-d. Linnas polnud aga ühtegi värvilist vööd ning pärast nende treeningul osalemist tehti mulle pakkumine viia ise läbi BJJ baaskursus. Kuna treenida oli kusagil vaja, ei saanud pakkumisele ära öelda.


Arvestades minu kogenematust, puutusin kohe kokku küsimusega, kuidas õpetada algajatele kolme kuuga võimalikult palju kvaliteetset baasteadmist. Loogiline valik langes 3D Treeningu / Võimla (SBGi) süsteemsele baaskursusele. Ma ei ole kusagil kohanud sarnast süsteemi, mis lühikese ajaga käsitleks kõiki fundamentaalseid aluseid ning mis oleks kergesti ja loogiliselt arusaadavad.


Akadeemiad, kus mina treenisin ja mida külastasin, jagunesid üldjuhul kahte. Uued liikmed liideti koheselt kas põhi- või algajate grupiga. Kummaski polnud üldiselt kindlat süsteemi ning küsimusele, kuidas trenne planeeritakse, sain tihti vastuse, et enne trenni hommikul mõeldakse, mida treeningul käsitletakse. Tulenevalt sellest võis vahel näha olulisi algteadmiste puudujääke ka inimestel, kes olid treeninud juba ligi kuus kuud, sest kuidas õpetaja ikka mäletab, kas ta on kõik baasasjad läbi käinud, kui tal selleks süsteemi polnud.


Mida olulist õppisin baaskursust läbi viies? Ennekõike sain aru, et treeneritöö ei ole lihtne. Klasside ettevalmistamine, läbiviimine ning õpilaste arengu analüüsimine võtab palju aega. Mõistsin, et kui õpilasele kohe alguses tutvustada süsteemi ning rääkida lahti olulisemad põhimõtteid, esineb neil treeningutes vähem ebaolulisi küsimusi ning keskendutakse rohkem antud treeningule, teades ,et küsimused, mis neil tekivad, saavad vastuse õigel ajal.


Leidsin, et 3D Treeningu baaskursuse süsteem sisaldab õigel hulgal tehnikaid trenni kohta ning ei aja inimestel päid segamini. 3D baaskursuse tugevuseks pean seda, et esimesel kolmel kuul pööratakse palju rõhku korraliku posture’i ja pressure’i arendamisele. Baaskursuse valitud tehnikad loovad ideaalse aluse, millele on juba lihtne uusi tehnikaid juurde õpetada, kuivõrd posture ja pressure on kaks raskemat asja, mida õppida.


Ühtlasi tuuakse sisse mängulisus ning kinnistatakse õpitut läbi loogiliste positsioonitreeningute. Samuti teab süsteemi järgi õppiv õpilane täpselt, mis on järgmisel nädalal tulekul või milline klass on tal vahele jäänud. Ja üldse, inimestele meeldivad kavad! Ja mis ehk kõige olulisem – süsteem tagab grupile ühtlase arengu ning tõstab treeningute kvaliteeti.


Võrreldes akadeemiaid külastatud akadeemiaid 3D Treeninguga, võiks näitena öelda, et õpe toimub neis nagu ülikoolis ilma õpikuteta. 3D Treeningul on aga olemas õpikud ja õpetajad.


Õpilaste areng oli Griffithis igatahes märgatav ning kui varem oli BJJ nende jaoks lihtsalt kondiväänamine, siis juba pärast kaht kuud baaskursust oli inimestel tekkinud arusaam BJJ-st kui kunstist ning selle sügavusest. See aga tekitas inimestes veel rohkem kirge ja tahet, et õppida ning tagasisidena olen saanud, et linnas on nüüd BJJ tegelejate arv jõudsalt tõusmas.


2nvh2dv.jpg

Hawaiil Maui saarel võistlemas valge vööna, kus saavutasin kolme seljastkägistusega kulla.



Ehk siis kokkuvõtvalt on 3D (SBGi) süsteem vähemalt minu kogemuste järgi maailmas harukordne, andes õpilastele baasteadmised loogilise ülesehituse kohta ning tagades õpilaste kiire arengu ja ka kire kunsti suhtes. Seda, et asi toimib, kinnitavad ka arvukad medalid 3D Treeningu õpilastelt Baltikumis, Skandinaavias ning ka näiteks minu medalid eelmisel aastal Hawaiil ja Austraalias. Samuti tooksin esile ka meie oma sinise vöö Martin Jürisalu, kes hetkel Austraalias kohalikke kaheksasse keerab ning on nii mõnegi kulla juba noppinud. Kui Eestis oli põhirõhk varasemalt lukumaadlusel, siis nüüd on hakatud pöörama aina enam rõhku Gi treeningutele ning usun, et ka Gi arengu positiivseid tulemusi ei pea kaua ootama.


Seega on SBGi ning läbi selle 3D Treening ja Võimla loonud midagi erilist, kuid ma kipun arvama, et see on alles algus ning parimad ajad on alles ees!


Kui lisada omapoolne soovitus, miks treenida jiu-jitsut, siis neid põhjuseid on mitmeid ning kindlasti iga inimese jaoks erinevad, kuid siin on minu põhjused:


- Sul on alati maailmas reisides sõbrad ja kodu. Kusagile reisides otsi üles vaid mõni klubi ning garanteerin, et sind võetakse avasüli vastu.

- Õpid hakkama saama ka oma mugavustsoonist väljaspool ning varem keerulisena tundunud situatsioonid näivad lihtsana. Õpid hakkama saama tõusude ja langustega.

- Arendab sinu mõttevõimet, sest jiu-jitsu on kunst ning mida rohkem sa sellega tegeled, seda rohkem hakkad mõtlema ka kunsti filosoofilisest küljest.

- Annab sulle hea enesetunde, vormi ning olles koos teiste inimestega, toimub justkui energiaga laadimine.

- Jiu-jitsu on popp ning seda treenides ei hakka sul kunagi igav, sest õppida on terve elu.

- Tõstab sinu enesehinnangut ja enesekindlust. Sa muutud paremaks inimeseks.



Matil näeme!

Harry



Õpilase arvamus treeningutest:


I'm very new to BJJ (2 months) so I found the training difficult at first, as I was my first time learning new movements, acronyms and the BJJ language.

The description as I learnt week by week and the two days only I have, I was then able to follow the steps more in depth.

As we moved and progressed to new positions, submissions and drills, it slowly came to mind at how certain moves connect.

From new to end of basic course my progress moved up a lot and the steps were easy to follow as I got to understand it more.

The system created an easy way to follow trainings and made it easier to understand the art of Jiu-Jitsu.


Warms regards,

Ar’e Abera




2v862qg.jpg

Surfers Paradises treenisin pikemalt ühe mõnusama seltskonnaga oma reisi vältel. Axise professor Jason Roebig on samuti Rickson Gracie 2th degree black belt. Axsis üllatas mind oma tugeva maadlustreeninguga.



263albq.jpg

Hawaii treeneri prof. Romolo Barrosega (Rickson Gracie 5th degree black belt) peale edukat turniiri. Tema aastakümnete pikkune kogemus otse Ricksonilt on treeningutel tunda.


nlc1gk.jpg

Treening Gracie Sidney kesklinna saalis, mis oli minu reisi üks ilusamaid treeningkohti.


25flirc.jpg

Viimane treening Austraalias Griffithi linnas oma õpilastega. Mind võeti linnas väga kiiresti omaks ja paljudega sain ma väga headeks sõpradeks.





PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 100 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
2074zdc.jpg



Toitumisspetsialist Robert Nool (http://www.raudnetervis.com) räägib MMA treeningutest San Franciscos ja peagi algavatest UUTEST baaskursustest:


28v60w0.jpg


Alustasin 3D Treeningus treeningutega juba 2008. aasta kevadel. Tol ajal tiheda graafiku tõttu küll Priiduga eratreeninguid võttes, mitte grupiviisiliselt treenides. Tegime eratreeninguid 3 korda nädalas paari kuu jooksul, tänu millele sain esimese aimduse jiu jitsu alustest ning tärkas huvi sellega edasi tegeleda. Kummaline mõelda, et see oli juba üle 5 aasta tagasi. Treeningud koduklubis on selle aja jooksul liikunud aktsiaturule omaselt üles-alla: käisin mõned kuud korralikult trennis, millele järgnes eraeluliste tegemiste tõttu tihti pooleaastane või pikem paus. Seetõttu olen kõigis kolmes MMA põhidistsipliinis suuresti endiselt algaja. Siiski, tänu enda pikale kokkupuutele 3D Treeningu süsteemiga, olen näinud nende fantastilist evolutsiooni. See, mida ja kuidas täna õpetatakse, on kosmos võrreldes 5-aasta tagusega. Ehk õnnestub mul nüüd, mil taas treeningutes agar osaleja olen, lõplikult reele saada, ilma et treeningutesse pikemad pausid tekiksid.


Naasesin juuli alguses taas alaliselt Eestisse elama. Saabusin San Franciscost, Kaliforniast, kus resideerusin peaaegu aasta. Pakkisin seljakoti eelmise aasta augustis ning läksin uudistama, mida päikeseosariigil mulle pakkuda on. Otsustasin juba enne minekut, et kindlasti otsin endale ka jiu jitsu või MMA klubi, kus võimaluse korral treeninguid jätkata, sest ma ei tahtnud spordialast liiga kaua eemal olla ning polnud veel otsustanud kui kauaks paikseks jään.


Hakkasin paar nädalat peale kohalejõudmist uurima, millised klubid linnas on ning kas midagi asjalikku minu elukoha lähedal on. Langetasin Google kaudu Yelpi arvustustele jõudmise ja analüüsimise järel otsuse liituda Gracie filiaaliga, mis minule üsna lähedal oli. Tegemist oli väiksema stuudioga, kus kõiki kolme MMA distantsi õpetati, kuid põhirõhk oli loomulikult jiu jitsul. Kuigi olin nõuks võtnud klubiga tutvuma minna, venitasin mingil põhjusel kohaleminemisega.


Ühel päeval läksin toidupoodi, mis minust üsna kaugel asus, süüa ostma, ning kassasse maksma minnes sain nooremas eas meessoost kassapidajalt komplimendi enda Bruce Lee pildiga t-särgi kohta. Sellest edasi liikus jutt sujuvalt võitluskunstide ning loomulikult MMA peale. Meie ca 10-minutilise vestluse käigus tuli välja, et ka tema tegeleb MMA-ga jõudu mööda. Kasutasin võimalust ning uurisin, millised on parimad klubid linnas. Ta kiitis mu Gracie klubi valikut, kuid ütles, et parim on ilmselt Gilbert Melendeze El Nino MMA Training Center, kus treenivad UFC tähed, Gilbert Melendez ja Jake Shields, mis aga tema enda jaoks logistiliselt liiga kaugel on. Nimetatud treeningpaika ma enda esmases google otsingus ei leidnud. Läksin tagasi koju ning tegin nimelise otsingu, mispeale avastasin, et ka see asub minu elukohale üsna lähedal. Mõtlesin valikute üle ning leidsin, et liiga palju juhuseid oli kokku langenud, et mitte El Nino MMA’sse minna.


Läksin kohale juba järgmisel päeval. Olin äsja kogu uue tellitud treeningvarustuse kätte saanud, tänu millele olin valmis treeningutega alustama. Administraatorilauas tervitas mind Josh Clopton, kellel samuti UFC leping taskus on. Ta tutvustas mulle klubi ning vestlesime pisut MMA-teemal. Sisetunne ütles, et just see on õige koht, mistõttu koheselt ka lepingu sõlmisin ning treeningus osalesin.


2agjo5y.jpg


Võrreldes enda kogemusi 3D Treeningus ja El Nino MMA’s treenides, pean ütlema, et suurim plus viimase kasuks on tipptasemel spordiklubi, kus on suur matipind, MMA puur, poksiring, hulk suuri raskeid poksikotte, conditioningi ala, raskusteala jõutreeninguks jne. Ma ei kahtle, et päev, mil 3D Treening enda alalise spordisaali saab, saabub peagi, kuid selle päevani peame liikuma 3 erineva spordisaali vahel ja leppima treeningaegadega, mis sobivad teistele, mitte meile. Rääkides treeningaegadest – see oli teine väga meeldiv kogemus. Erinevad treeningd kestsid hommikust õhtuni. Sain jiu jitsut või taipoksi teha peaaegu ükskõik, millisel päeval, ning valida, kas tahtsin seda hommikul/lõunal või õhtul teha.


Tulles aga treeningmetoodika juurde, kogesin sama, mida Harry Hawaiil ja Austraalias. Puudus igasugune süsteem ning treeningu sisu mõeldi ilmselt samal hommikul või enne trenni välja. See ei tähenda aga seda, et seal häid võitlejaid polnud. Vastupidi – treenisin väga paljude suurepäraste treeningpartneritega, kes ühes või mitmes distsipliinis väga tugevad olid. Seda ennekõike aga seetõttu, et nad olid võistlejad või väga korralikult ja regulaarselt treeningutel osalevad parktikud. Tehnikad, mida õpetati, olid head ning neid järjepidevalt omandades saab kahtlemata väga heaks praktikuks. Siiski pean nentima, et olen samuti arvamusel, et 3D Treeningu nädalate ja baaskursuste süsteem on ainulaadne ning motiveerib seejuures tihedamini treeningutest osa võtma. Mainin ära ka selle, et meil kestab üks trenn 2 tundi, sealse ühe tunni vastu. Kui sügisel liitusin, oli üsna tihti eemaletõukavaks kogemuseks treeneri 15-minutiline hilinemine, misjärel ilma suurema soojenduseta 15 minutit uut tehnikat õppisime ning seejärel rullima asusime. Vahel juhtus nii, et 15 minuti möödudes saime teada, et treener ei saagi kohale tulla, misjärel kuulutati välja vaba matt või võimaluse korral võttis trenni üle mõni teine treener või tugevama oskustepagasiga treeningpartner. Tõele au andes pean ühtlasi mainima, et peale Eestis veedetud jõulupuhkust, kui San Franciscosse aasta alguses naasesin, siis sellist asja enam ei olnud või juhtus äärmiselt harva. Ilmselt räägiti asjad selleks ajaks mõne treeneriga selgeks. Arvan, et maakera peaks plahvatama, Kuuga kokku põrkama või Priit, Ronald ja Vallo grupiviisiliselt tulnukate poolt röövitud saama, et 3D Treeningus selline asi juhtuks.


Tulles tagasi sealsete treeningute juurde, räägin lühidalt, millised trennid välja nägid ning kuidas treenisin. Ehitasin enda nädalase treeningplaani üles järgnevalt: esmaspäeval taipoks ja MMA järjest (mõlemad 1 tund), vahel veel õhtul taipoks, teisipäeva hommikul BJJ ja taipoks järjest, õhtul maadlus, kolmapäeva hommikul taipoks ja MMA, neljapäeva hommikul taipoks ja BJJ, õhtul maadlus, reede hommikul taipoks, laupäeval taipoks ja MMA. Need olid harvad nädalad, kus tõepoolest kõik need trennid kaasa tegin. Olen õppinud enda keha kuulama, mistõttu julgelt treeningu vahele jätsin, kui end kurnatuna tundsin. Lisaks nendele üritasin 2-3 korda nädalas ka jõutreeningut teha.


2a4sl7a.jpg


Kuigi mainisin, et klubis ei olnud kindlat järjepidevat süsteemi, mille järgi õpetada, sisaldas iga treening midagi uut, sõltumata sellest, kas tegemist oli BJJ, taipoksi või maadlusega. Kõigi nende baas oli väga tugev, sest neid õpetasid oma ala äärmiselt hästi valdavad isikud:


Taipoks – 7x taipoksi meister, Jongsanan Woodenman
Maadlus – 2x NCAA divison I meister ja 4x All American, Travis Lee
Jiu jitsu – Cesar Gracie blackbelt, Daniel Marks
Tihe jiu jitsu külalistreener oli ka Eddie Bravo esimene blackbelt, Denny Prokopos


Võrreldes aga rahalist kulu, mis 3D Treeningus ja El Nino MMA’s treenimise eest välja tuleb käia, on esimene 3 korda odavam. Tasun 3D Treeningule 3 kuu eest 120 eurot, kuid El Nino MMA’s treenimise eest maksin 150 dollarit kuus. Mugavusel ja headel treenimisvõimalustel on oma hind.


Loodan omalt poolt, et oma spordisaalini jõudmine, kus kõiki võitlusdistantse mitu korda päevas ja igapäevaselt praktiseerida saab, ei võta liiga kaua aega. 3D Treeningu treenerite metoodiline lähenemine treeningutele ja treenija arenemiseks on fantastiline. Oma saali avamise korral oleks tegemist ilmselt maailmatasemel MMA treeningkeskusega. Muru tundub alati teisel pool rohelisem, kuid olles omajagu mööda ilma ringi rännanud, kinnitan teile, et see on meil siin BJJ ja MMA teadmiste ja potentsiaali poolest ikka väga paganama roheline!





PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 108 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Baaskursusega jäin väga rahule. Treenerid olid head ning õhkkond trennisaalis oli meeldiv. Alguses tundus, et teemasid on päris palju ning asi võib minna kirjuks, kuid tegelikult asi nii ei olnud. Kõik küsimused said treenerite poolt kiirelt vastatud ning kuna trennis väga palju inimesi polnud, siis kõik tehtud vead said treenerite poolt samuti parandatud. Pühapäevane trenn oli ideaalne nädala sees õpitu kordamiseks, kuna vähemalt minule ühe korraga asjad meelde ei jää. Lisaks oli väga palju kasu videodest, mis aitasid samuti tehnikaid õppida. Trenni juures meeldib mulle ka see, et tegemist on nagu malemänguga. Tuleb ette mõelda mitu käiku jõudmaks oma eesmärgini ning tugevama inimese võit pole sugugi garanteeritud. Mina jäin igatahes baaskursusega väga rahule ning sooviks tänada treenereid, kes selle kursuse nii hästi läbi suutsid viia." - Taavi



"Jäin väga rahule! 3D Treeningu metoodika sobib mulle suurepäraselt. Kõik on eluline ja süsteemne. Suur pilt antakse ette ja iga kord seletatakse ära, kuhu antud võte suures pildis sobib ja miks just see võte hea on ning kohe saab ka kõike järele proovida, mis kinnistab teooria ära praktikaks. Väga keeruline on midagi laiduväärset leida.

Jits on natuke nagu praktiline filosoofia. Usun, et elus kehtivad teatavad seaduspärasused ja kui nende mõju võibolla muidu igapäevaelus välja ei tule, siis matil on kohe kõik selge. Kui sa ei ole rahulik, väsid sa ära ja teed vigu. Kui sa üritad liiga palju jõuga suruda, kasutatakse su jõud su enda vastu aru või sa lihtsalt väsitad end arutult ära. Hea tehnikaga on võimalik palju rohkem korda saata, kui puhta jõuga jne. Need kõik kehtivad ka muidu elus ja neid on väga hea matil iga nädal mitu korda uuesti meelde tuletada. Pluss on mul pikemat aega olnud soov end füüsiliselt paremasse vormi ajada ning jits on selleks suurepärane! Käid 3 korda nädalas põhimõtteliselt mängimas ja müramas ning vorm tuleb mühinal.

Ja lisaks on nüüdseks saanud trennist ka omamoodi maandaja, mis pärast päev otsa mõistusega tööd tegemist tasakaalustab. Natuke nagu meditatsioon. Vaikselt hakkab imelik, kui mõni trenn vahele jääb." - Uku




PS. Kursuste vastu tunneb huvi juba 112 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

PSSS. Maasvõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loe, mida arvatakse meie baaskursuste kohta:



"Jäin väga rahule - kursus oli üles ehitatud arukalt ja loogiliselt, trennis oli alati huvitav. Kuna ma olen ise alati pigem tegelenud kunstide ja humanitaariaga kui spordiga, on paari kuu jooksul tuntavalt paranenud ka füüsiline vorm, nii et minu jaoks oli lisaks püstivõitluse baastehnikate õppimisele tegemist ka lihtsalt arendava üldfüüsilise treeninguna. Meeldisid ka kursuse põhimõtted ja sõbralik õhkkond - treenimisel rõhuti tehnikale ja julgustati pigem rahulikult võtma, mitte "rihmaks tõmbama" või kõvasti virutama. Seega seisnes võitluselement eelkõige iseenda ületamises." - Maarja




PS. Kursuste alguseni on jäänud 1,5 nädalat ja kursuste vastu tunneb huvi juba 114 inimest!

PSS. Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

PSSS. Maasvõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
21b6t5w.jpg2888l1y.jpg14dzy4j.jpg



Kursuste alguseni on jäänud 1 nädal!

Kursuste vastu tunneb huvi juba 124 inimest!

Püstivõitluse kursusele saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Maasvõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
11qtrwj.jpg


Maasvõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes ja saadaval on veel AINULT 6 kohta!


Püstivõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes ja saadaval on veel 12 kohta!


Maas- ja püstivõitluse päevastesse gruppidesse on veel kohti piisavalt, aga püstivõitlusesse saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!


Kursuste alguseni on jäänud 1 nädal!


Kursuste vastu tunneb huvi juba 125 inimest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
219uvfb.jpg



Püstivõitluse baaskursuse treenerid Jass ja Jaak said viimase kursuse lõppedes osalejatelt kingiks sellised kaunid puidust plaadid, nagu näha, siis üks neist on ka lahedalt 3D Treeningu logoga.


See on suur au nii klubile kui treeneritele, kui neid tunnustatakse hea töö eest. Täname!


See treeneritetiim läheb nüüd lahku, kuid muretsemiseks pole põhjust. Kõik huvilised on ikka heades kätes. Jaak jätkab baaskursuse õpetamisega ja Jass võtab põhigrupis käsile baaskursuse lõpetanud.




PS. Püstivõitluse kursuse ÕHTUSESSE gruppi saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes ja saadaval on veel 7 kohta!


Päevasesse gruppi on veel kohti piisavalt, aga sinna saab registreeruda ainult KOGU ettemaksu tasudes!


Kursuste alguseni on jäänud kõigest 1 nädal!


Kursuste vastu tunneb huvi juba 130 inimest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×