GymRat 1 Report post Posted August 25, 2013 Mille järgi sa selle 2000kcal võtsid? Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted August 25, 2013 (edited) Kui sa nüüd ei saanud aru siis, pärast trenni tuleks natukene süsivesikuid ka tarbida , ehk selle pärast ongi keedetud kartul seal;)! Tuleks? Enamike jaoks see küll mingi määrava tähtsusega ei ole. Energiavarude kohesel taastamisel on ikkagist siis rohkem mõtet, kui lähiajal peale trenni peaks olema uuesti soov keha kurnata. Aga võib muidugi, kui soovi on. Lihtsalt enamike inimeste jaoks sealt mingit imelist kasutegurit küll ei teki lihaskasvu või rasvapõletuse kummagi jaoks. Edited August 25, 2013 by Archangel 1 Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 26, 2013 Mille järgi sa selle 2000kcal võtsid?On selline programm mis näitab ! Share this post Link to post Share on other sites
GymRat 1 Report post Posted August 26, 2013 Ära neid surmtõsiselt ka nüüd võta. Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted August 26, 2013 Täpsema tulemuse saad kui kasutad GPRS kella, minu arust. Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 26, 2013 Ära neid surmtõsiselt ka nüüd võta. Ei võtagi, lihtsalt mingi orienteeruv nr Täpsema tulemuse saad kui kasutad GPRS kella, minu arust.Pulsikellad , neil siin eestis muidugi head hinna samuti;)! Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted August 26, 2013 Ei võtagi, lihtsalt mingi orienteeruv nr Pulsikellad , neil siin eestis muidugi head hinna samuti;)!Osta netist Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted August 26, 2013 Kuna sõidad ratast ka ,siis soovitaks midagi sellist mida ise kasutan http://www.polar.com/ee/tooted/tulemuste_maksimeerimine/jalgrattasoit/CS500plus Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 26, 2013 Kuna sõidad ratast ka ,siis soovitaks midagi sellist mida ise kasutan http://www.polar.com/ee/tooted/tulemuste_maksimeerimine/jalgrattasoit/CS500plusSuured tänud, uurin järgi Äkki tõesti mõtekas investeerida! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 26, 2013 Hei, Täna oli siis selle nädala esimene trennipäev Õlg-Triits-Säär + kõhtÕlgHantlite surumine 3 x 12Hantlite tõsted küljele 3 x 12Hantlitega lendamine 3 x 12Hantlite tõsted ette 3 x 15triitsSurumine prantsuse kangiga 3 x 12Kangi tõsted ette 3 x 12Ploki surumine 3 x 15Nööriga seljatagant ploki tõmbed 3 x 12SäärPäkkade sirutused 3 x 15 90kgPäeva lõppu siis kanafileed natuke ja keedu kartul samuti kurk, tomat, till, sibul Ja magustoiduks Protein Pudding karamelli oma ! Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted August 27, 2013 Tuleks? Enamike jaoks see küll mingi määrava tähtsusega ei ole. Energiavarude kohesel taastamisel on ikkagist siis rohkem mõtet, kui lähiajal peale trenni peaks olema uuesti soov keha kurnata. Aga võib muidugi, kui soovi on. Lihtsalt enamike inimeste jaoks sealt mingit imelist kasutegurit küll ei teki lihaskasvu või rasvapõletuse kummagi jaoks.Lihaskasv / rasvapõletus - 2 maagilst asja, mille nimel elada? Mina, kui üldse, soovin lisandist-toidust peale füüsilist pingutust siiski materjali, mis taastaks mu endise seisundi võimalikult tõhusalt. Et olla taas vormis, jah, tugevamana kui enne seda, seda küll. Vist saan elust valesti aru Väike keelenurk ka juurde : "ikkagist" - mis see on? Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 27, 2013 Lihaskasv / rasvapõletus - 2 maagilst asja, mille nimel elada? Mina, kui üldse, soovin lisandist-toidust peale füüsilist pingutust siiski materjali, mis taastaks mu endise seisundi võimalikult tõhusalt. Et olla taas vormis, jah, tugevamana kui enne seda, seda küll. Vist saan elust valesti aru Väike keelenurk ka juurde : "ikkagist" - mis see on?Hetkel, minul on lihtsalt eesmärk rasvapõletus Eks, kui oma soovi täitumisel käes siis saab muidugi uurima hakata veel lisaks kas äkki massi kasvatada vms Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 27, 2013 HeiLõunaks sai süüa seafileed koos riisiga ! jummm Trennipäev oli täna:)Jalg ja Rind Rinnalt surumine 3 x 13Hantlitega surumine 3 x 12Hantlitega lendamine selili 1 x 12Kangiga kükk 4 x 10Jala ette tõsted 3 x 15Jala taga tõsted 3 x 15Kaldpingil surumine jalgadega 3 x 15Täna sain Taaviga suure kauplemise peale pulsikella ostetud samuti Eks kui see käes siis saab näha kuidas trennipäevad mu kaloraaži põletavad , samuti ka rattaga sõites;)! Share this post Link to post Share on other sites
GymRat 1 Report post Posted August 27, 2013 Mis raskustega trenni teed? 1 Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 27, 2013 Mis raskustega trenni teed?Suhteliselt selliste väikestega, kuna seeriad on pikad, hetkel eesmärk rasvapõletus.Näiteks võin tuua siis , kangiga kükid olid 50 kg.Hantlitega surumine oli 12.5 kg. Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted August 28, 2013 Dieedi ajal peaks just lihasmassi ja jõu säilitamise eesmärgil baasharjutustel väiksemad kordused olema 4-6x (pigem jõusuunitlus) ning siis abistavad harjutused omal soovil juurde teha. 1 Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 28, 2013 Dieedi ajal peaks just lihasmassi ja jõu säilitamise eesmärgil baasharjutustel väiksemad kordused olema 4-6x (pigem jõusuunitlus) ning siis abistavad harjutused omal soovil juurde teha.Väga tore, et keegi nii öelda nõu annab:)! Võtan igat nõu kuulda! 2 Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted August 28, 2013 Tundub, et oled algaja treenija ning sinu puhul on üsna reaalne ka jõunumbrite kasv dieedi tingimuses. Eeldusel, et sa ennast täiesti ei näljuta. Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 28, 2013 Tundub, et oled algaja treenija ning sinu puhul on üsna reaalne ka jõunumbrite kasv dieedi tingimuses. Eeldusel, et sa ennast täiesti ei näljuta.Olengi, ma olen sellega alles mingi 4 kuud tegelenud:), mul kavad olemas trenni/söögi , et ei näljuta:) Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 28, 2013 Täna soetasin endale korraliku velo Hawaiis oli soodukas 315 raha Sai sõidetud nüüd 42 km ja hoopis teine tera võrreldes maastiku jalgrattaga:)Nüüd sai veel siis puddingut samuti söödud ! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 29, 2013 Täna siis oli trennipäev, sain noomida härra Merisalult, et peaksin tõstma raskusi . Tegin seda!Biitseps - SelgPloki tõmbed seljataha 3 x 10Hantli tõsted küljepealt 3 x 12Ploki tõmbed vastu kõhtu 3 x 12Ploki tõmbed vastu rinda 3 x 10Hantli tõsted 3 x 10Kangi tõsted 3 x 12Istudes skoti pingil kangi tõsted 3 x 11Pluss siis kõhtule ka ! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 31, 2013 Trennivaba päev:)Sai kolimisega sporti tehtud 5 korruselt üles/alla mitu korda ja samas 4 korrusele üles/alla , unustasin pulsivöö peale panna oleks näinud kui palju pulss on ja samas ka kaloraas:) Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 31, 2013 Hei,Lasin endast pildid ka teha:), näha siis blogi esimesest lehest ja siis nüüd:)Möödas on vähem kui 4 kuud, tänase päeva kaal siis 97kg Algus oli 120 kg pealt Muidugi saaks palju nuriseda, aga no 23 kg alla lühikese ajaga võtta on tubli tulemus, vähemalt mina ise olen rahul:) Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted August 31, 2013 Väga eeskujulik! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 31, 2013 Tuleb olla, soov veel nendest sangadest lahti saada ja kõht korda Siis võiks looma asi hakata Share this post Link to post Share on other sites