Mart Muru 17 Report post Posted August 12, 2013 Tervist!Tegin lühikese õpetusvideo kuidas hüpata efektiivsemalt paigalt kaugust.Ehk on mõnele abiks! http://www.youtube.com/watch?v=KoE5HiQi-Js Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted August 12, 2013 Mõneti hea aga tutoriali nimeks võib panna ka " how to vigastada end lihtsal viisil" Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 13, 2013 Paigalt kaugust saab ka siledal hüpata Ka tugitoolil istudes saab ennast vigastada.. Share this post Link to post Share on other sites
JungaTroll 79 Report post Posted August 13, 2013 Ee ... et mis nende kummide osa seal harjutuses on? Et kui mööda läheb, siis hüppeliiges ikka kindlamini puruks saada? Share this post Link to post Share on other sites
salasilm 66 Report post Posted August 13, 2013 (edited) Mina saan aru, et kummid ennekõike illustreerivad hüpatavat kaugust ja selle paranemist. Need ei ole osa harjutusest.PS. Ma olen üsna veendunud, et pikad istumise sessioonid (8+ tundi päevas, ja nii aastate kaupa) vigastavad inimest. Edited August 13, 2013 by salasilm 2 Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted August 13, 2013 Video siiski eelkõige neile kes tegelevadki Parkouriga jne.Videos näidatud lihtsalt kuidas võimalik kaugemale hüppata,ning mis abivahendit võiks kasutada,et tehnilist poolt paremini tunnetada. Share this post Link to post Share on other sites
rennosport 46 Report post Posted August 14, 2013 Igaüks tunneb oma piiri ja kui vähegi aju ja keha kooskõlas, siis on antud viisil praktiliselt võimatu ennast vigastada. Pigem kummile maandumine on tunduvalt pehmem, kui seda muru peal sooritada. 1 Share this post Link to post Share on other sites