Jump to content
emerendiana

kaalu alandavad tervislikud pagaritooted

Recommended Posts

Kaalun võimalust hakata tootma ja müüma soolaseid ja magusaid pagaritooteid (leivad, kuklid, küpsised, koogid jne) mille toorainena on traditsiooniliste jahusortide asemel kasutatud nisu-, või kaera-, või tatrakliisid, seemneid, pähkeid ja mandlijahu ning suhkru asemel looduslikke suhkruasendajaid (stevia, ehk Lõuna-Ameerikas kasvav taim ja sukrin, mida valmistatakse tavalise suhkru kääritamise teel). Sellised pagaritooted on väga kiudaineterikkad, madala glükeemilise indeksiga, väheste süsivesikutega ja valgurikkad. Julgen väita, et meie kaubandusvõrgus sellised tooted puuduvad !!! Küsimus on vaid selles, kas sellistele toodetele ka ostjaid leidub ??? Kindlasti saavad tooted olema tavapärasest mõnevõrra kallimad, sest kallim on ka tooraine, aga Eesti inimese ostujõud ja teadlikkus tervislikust toitumisest ei ole eriti suur. Oleks tore, kui avaldaksite arvamust, kas Teie seas oleks nõudlust sellistele pagaritoodetele. Seni olen kodustes tingimustes erinevaid retsepte katsetanud ja tulemus on hea.

.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tundub huvitav, mina küll vähemalt prooviksin. Ja kui tõesti on hea, siis miks mitte seda vahel süüa :) Samas ei tea, kui palju on inimesi, kes vaatavad toiduainetel valgu-süsivesikute sisaldust. Kui head reklaami teha, siis ostjaid ikka leiduks

EDIT: Muidugi vaevalt nad ise kaalu alandava toimega on ;)

Muudetud kasutaja Invention poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleksin ostja. Pikemat aega juba mõelnud, et mis paganama pärast keegi rohkem suhkru-asendajaid justnimelt näiteks pageritoodetes ei kasuta. Saiakesed on niigi suure toiteväärtusega, panna sinna veel kamaluga suhkruid, mingeid moose, või kreeme ning garanteeritud laks, et üle paari saiakese päevas ei kannata hästi menüüsse mahutada.

Samuti kiudaineid, krt mõnes pagaritootes praktiliselt polegi. Ometigi mõnes on kuhjaga. Raudpolt ostaksin, kui oleks kiudainete rikas, madala kalorsusega pagaritoode.

Muidugi peab maitse ka vastav olema. Veidi olen nõus järeleandmisi tegema võrreldes tavaliste pagaritoodetega, kuid päris saepuru ka ei sööks. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina oleksin ostja, kui oleks täiesti nisujahuta-kliideta tooteid. Nimelt on mul nisu talumatus, kuid samas armastan väga saiakesi. Eks muidugi on kõige võimalik teha nisujahuta aga oleks siis seda aega ka endal kusagilt võtta. Kui valikus oleks nisujahuta (näiteks riisi- ja maisijahust või mandlijahust) küpsetisi, siis mina oleksin kindlasti klient :)
Turgu oleks ka täiesti gluteenivabadel küpsetistel, sest hetkel saan Tartus vaid Pagaripoiste valikust gluteenivabu asju..ja sealgi vaid 2 torti valikus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loodan, et selliste toodete puhul ei tabaks neid maitseomadustelt sama saatus mis tabanud näiteks tooteid nagu Leiburi 'Saib' jne. Oleks kindlasti huvitav proovida ning eeldusel, et suuremat produktsiooni alustades tootehind ka kliendisõbralikumaks saab muutuda, usun, et oleks kindlasti turgu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ausna ei ole sapuru. Leibade tekstuur on nagu seemneleival. Veits on teise maitsega aga minu pere ja tuttavad söövad hea meelega neid võileibu ka ilma kattetta, ainult võiga. Pealegi on need tõelised kuidaine pommid ja väga tervislikud. Sama kehtib ka magusate küpsetiste kohta. Tänud julgustamise eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti väga hea idee, mida teostada :) Mina oleksin küll selliste toodete proovimisest/ostmisest huvitatud ja kindlasti oleks neid palju mõnusam viia külakostikski, parem ikka, kui nisujahust ja suhkrust tehtud kringel või saiake.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×