Jump to content
Ott Kiivikas

Maailmamängud- jõutõstmine- tulemused, järelkaja

Recommended Posts

Poolakas Olech Jaroslaw võttis taakord võidu, Maailmamängude kesk-kaalus!

MM-il, Puerto Ricos, küll hetkeks tegi bulgaarlane Petkov Rostislav tal meele mõruks, võites teda, aga hiljem põrus dopingu kontrollis. Samadel võistlustel võeti ka maha teine bulgaarlane, Margus Silbaumi konkurent, Sarafimov Zdrafko.

40 aastane sümpaatse olemisega powerlifter:

post-17039-0-77613800-1375291558_thumb.j

Kodanikud unetud, 20 minuti pärast algab väga huvitav võistlus! Vabalt oleks ka Margus Silbaum võinud selles kategoorias võistelda, aga ebaõnn lamades surudes, Puerto Rico MMil, võttis temalt Maailmamängude pääsme. :(

Konstantin Lebedko ihkab ravanši, olles MMil kaotanud Anibal Coimbrale. Ka Bulanyy ei ole papist poiss, aga ta on ka vahel nulliga lahkunud. Elame, näeme!

Bulany läks algraskustega liiale. Kolmandal katsel ei olnud enam jõudu, et algraskusega tõusta.

Kahju, et kaamera nii kehva nurga all on. Küki kõrgusest on väga raske aru saada.

Nojah, seekord ei piisanud Ukraina moodi kükkimisest. Ka Dovganyuk pidi viimasel katsel enda sihikut muutma. Bulanyy puhul on see tüüpiline kõrge kükk. Ta on ennegi sellistega 3. katsel kirja saanud, Eesti tiimi meelehärmiks muidugi. :( Tuleb nentida, et hetkel istub ka kesk-kohtuniku kohal minu arust üks rangemaid keda tean, norrakas Morten Novum. Olen temaga koos kohut mõistnud, aga olin* seekord teda tasakaalustavaks pooleks.

Aga mulle tundus, et kettamehed ikka korjasid Anibali 2. katsel tal kangi õlgadelt. Vist anti ka lisakatse, aga ta ei võtnud seda vastu.

*olin

Edited by Marko Terasmaa

Bulany läks algraskustega liiale. Kolmandal katsel ei olnud enam jõudu, et algraskusega tõusta.

Kahju, et kaamera nii kehva nurga all on. Küki kõrgusest on väga raske aru saada.

Julgen väita, et B sügavus ei olnud ka 3. katsel siiski piisav.

Samuti ei lollitanud Turesson enda kiirete kükiliigutustega kohtunikke seekord ära. :)

Vadym 315,5 surumine no NII kergelt et midagi hullu kohe

post-24563-0-88078000-1375309248_thumb.p

Kusjuures mehe tõmbe algraskus on 5kg väiksem kui surumise algraskus :D

Jan Wegiera 280 algraskusena ei olnud sinna poolegi, et täna veel 300 tuleks aga eks näeb.

105kg meeste klassis UKR Dovganyuki algraskus 305kg oli nagu tühi kang :D

Jah, nii läkski :( Ta ennegi surumises nulli saanud, aga siis ta alustas 300-st.

Kas keegi selgitaks- kas kategooriad lükatakse maailmamängudel kokku- et on ainult kergkaal, keskmine kaal, raskekaal ja siis autasustatakse wilksi alusel?

Kas väikeseid medaleid ka antakse ja mille alusel? Wilksi või raskuste?

Kas keegi selgitaks- kas kategooriad lükatakse maailmamängudel kokku- et on ainult kergkaal, keskmine kaal, raskekaal ja siis autasustatakse wilksi alusel?

Kas väikeseid medaleid ka antakse ja mille alusel? Wilksi või raskuste?

Kokku jah ja punktide alusel.

Väikseid minu teada ei antagi.

Kokku jah ja punktide alusel.

Väikseid minu teada ei antagi.

Aitäh!

Kas üldarvestuses wilksi alusel ka autasustatakse siis?

Pole wilkse, on katid ja võitjad.

Poolaka vormist ei saa ma aru. J.W on juba aastaid olnud 300 mees, nüüd selline kukkumine.

Mulle tundus et nad panid talle selga liiga väikse trikoo. Kui kang rinnale jõudis siis olid õlad juba ebaloomulikult väljas.

Oli jube tuuga küll ja minu arust Katana Low Cut.