Jump to content
Low Protein Forever

Sügiskülv ajab segast

Recommended Posts

Kui teile käib pinda mingi moderaator, siis kirjutage siia ja arutleme.

Eile kustutas üks moderaator blogides palju postitusi. Enamik postitusi olid täiesti normaalsed ilma mingi vaenuta, ja mis vaenu saabki kusagil blogides olla. Tegin ka mõned screenshotid neist teemadest, mis kustutati. Kustutatavad postitused blogis väitsid viisakal viisil lihtsalt vastupidist väidet kui sealne moderaator väitis, ja seetõttu moderaator kustutas postitused, et mitte jätta endast rumalat muljet või lihtsalt funi pärast kustutas.

Lisaks on see moderaator trollimisega rohkelt silma paistnud. Nimelt ta kaevab välja mõne nädalaste periiodide järel vanad postitused ja paneb neile kõigile kommentaari, keegi ei mäletagi niivanu teemasid enam, sisi ei saagi seal vastuseid ta. Ning enamasti kirjutab ta meelega peamiselt võõrsõnadega,mis samuti kindlustab ,et keegi ei vaevu vastama ja neid sõnu eelnevalt üleuurima. Ta ei too kunagi viiteid oma võõrsõnadega kommentaaridele ja paljud tema väited on tänapäeva teaduslike seisukoha järgi valed. Eile oligi psühhiaatria teaduse osas tal puhtavale väide ja kommenteerisin siis viisakalt oma arvamusega, et ta eksib oma väites. Tema aga kustutas selle minu vastuse. Järelikult tema psühhloogia soovibki lihtsalt oma ego toita trolli moodi iga 2 nädala tagant vanadele postidele võõrsõnadega vastates, ja keegi nagu ei tohiks kommenteerida tema ütlusi, isegi kui need väärad on.

Blogides aga nii pole vaja teha, ning ka teistes teemades pole tsensuuri jms-st modede trollimist vaja, olge ikka normaalsed ja suhelge vabalt.

--

See on siis üks näide, kuidas edaspidi moderaatorite eksimusi tooge siia teemasse jaarutame. Vabalt võib leida arutluse käigus, et tegelikult mode tegi kõik õigesti. Arutage siin neid asju, see teema siin on vajalik normaalse foorumi suhtluseks.

Aktiivset postitamise jätku seniks :)

  • Upvote 2
  • Downvote 5

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paljudes foorumites on moderaatorite tegevuste arutamine keelatud. Kui on mõne moderaatoriga probleeme siis tuleks vastav kaebus saata administraatorile ja tema sõna on lõplik. Avalikult arutamine pole tegelikult eriti mõtekas.

Esiteks ei tea tavakasutaja midagi moderaatorite ja adminnide omavahelistest sisereeglitest ja protseduuridest. Samuti puudub kogu info mille põhjal midagi tehti või tegemata jäeti. Seega on kogu asi suur hunnik spekulatsiooni ning inimesed hakkavad faktide asemel emotsioone loopima. See muutab kogu arutluse suhteliselt mõttetuks lahmimiseks.

Sarnast asja kohtab niigi palju internetis. Inimesed ei oma mingeid fakte ega tausta ega siseteadmisi antud teemast, aga kommenteerima on kõik varmad. Ning siis moded/adminnid/firmade omanikud jms peavad hambad ristis tõmblema, et seletada reegleid ja tegevuste tagamaid inimestele kes üldse asjasse ei puutunud.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Põhja-Koreas on ka palju keelatud, ja sealne majandus jm valdkonnad ka ei õitse eriti, üldise seisukoha järgi tsensuur ei ole hea valik.

Modede kustutav postitus tehnilsielt jääb andmebaasi alles ja seda sealt saab analüüsida. Las mode selgitab Tribunalile oma tagamaid, nagu see kohtus ka käib. Kui jätta selgitamata, siis on nagu keegi politsei laseb kellegi maha ja ei selgita põhjuseid. Kui t selgitaks põhjused ära, siis rahvas saaks aru ja edaspidi niipalju enam maha laskma ei pea. teisalt satub sageli politsei jm-sse ametitsse ebasobivaid isikuid, kes lasevadki Fun-i mõttes maha, ja kui Tribunali pole, siis pole normaalne ju nii jätkate.

Ma leian, et tribunal on vajalik juba kui hariv nurgake. Suhelge vabalt, moded selgitage asju jne.

Ma ei nimetanud ühegi Mode nime siin sissejuhatuseks isegi, räägime abstraktselt lihtsalt, kuid võite ka nimeliselt mainida. Kui näiteks oletame, et rohkelt ühte mode siia hakatakse välja tooma, siis on alust talt ka mode privileegid eemaldada, ja ta saab aktiivselt kasulik olla edasi, kuid ei pidurda ega seda teiste aktiivsust.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Põhja-Koreas on ka palju keelatud, ja sealne majandus jm valdkonnad ka ei õitse eriti, üldise seisukoha järgi tsensuur ei ole hea valik.

Tore, et oled asjale pihta saanud. Ja sa ole tänulik, et meil valitseb siin sõbralikumat sorti diktatuur, mitte nagu vanasti natsi saksamaal.

Kui keegi pole veel aru saanud, siis see foorum ei jägi demokraatliku malli (kas on mõni foorum, mis jälgiks? Isegi 4chan on modereeritav).

Kallis LPF. Võibolla peaks võtma eest roosad päikeseprillid ja vaatama sügavale-sügavale enda sisse. Kas on seal sügavustes midagi, mida peaks taltsutama? Ehk tuleks abiks väikene eneseanalüüs? Me ei ole siin mingid hullud tsenseerijad, vaid üsnagi tolerantsed ja sõbralikud. Aga siis tuleb kuskilt kaugelt üks mees ja hakkab segadust külvama. Vanemad kasutajad ehk saavad aru ja mõistavad, et on kibestunud 16 aastane poisike ja teeb nalja ja lahmib huupi. Aga siis tuleb kuskilt kasutaja, kellel on tõepoolest abi vaja, ning soovitataksegi talle süüa hoopis käbisid või tuvisitta või jumal teab misasja. Ning inimene võtab seda tõepähe.

Siis siin on seekoht, kus peab keegi asjasse sekkuma ja astuma välja ning kogu tule enda peale võtma ja pasa lihtsalt ära kustutama.

Peale sinu tulekut on postituste kustutamise arv tõenäoliselt viiekordistunud. See peaks näitama nüüd statistikat, kui palju saasta soodab üks mittenormaalne inimene toota.

Kui sulle hakkavad meie foorumi tavad ning jõu- ja ilunumbrid vastu, siis palun lahku. Ma olen sinu nime peal päris mitu head korda kätt väristanud ja mõtelnud, kui pika postituskeelu ma sulle panen. Ühekorra panin. Siis käidi peksti rusikaga vastu rinda bonsuna.com foorumis, kui ebaõiglane on maailma ja kui ebapädev on fitness.ee administraator ning kuidas keegi sind ei armasta. Rohkem pole postituskeeldusid jaganud, kuigi vaadates postituste kvaliteeti, peaksin mustad prillid pähe panema ja seda lihtsalt tegema hakkama.

Nii et mis ma tahan öelda.

Punkt üks: puhas diktatuur.

Punkt kaks: moderaatoritel on pea alati õigus. Kui ei meeldi, kontakteeru minuga. Ära lahmi huupi ja torgi foorumis. Kui on probleem, on olemas administraator. Kui administraatori otsus ei meeldi, siis vaata uuesti üle punkt üks ning mine tee endale pesa kuhugi teise kohta. Ole oma rootsi saitidel ja jookse paljalt ringi oma tarantlikest hipijüngritega, joo vett ja ammuta energiat päikesekiirtest. Parateaduste jaoks pole ausalt öeldes siin ruumi ega kohta.

  • Upvote 6

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma olengi oma külvi taas ära teinud vahepeal, praegu poelgi midagi lsiada mul siin, peagi tulen vaatan kasvu üle lihtsalt.

Aga kustutada blogides tavalisi postitusi nagu üks mode tegi eile, pole kuidagi hea. See mode ise soovitab täna foorumis alkoholi juua enne trenni ja ka eile oli trolli-laadseid asju tal. Aga plogides te olete peletanud palj urahvast eemale, kui see mode seal ka kustutab edaspidi ka normaalseid postitusi, siis ongi Korea :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ehk peaks olema foorumi esilehel http://forums.fitness.ee/ esiletõstetud mingi reeglite teema. Kindlasti on see olemas ka kusagil. Ja kui ei ole, siis

Punkt üks: puhas diktatuur.

Punkt kaks: moderaatoritel on pea alati õigus. Kui ei meeldi, kontakteeru minuga. Ära lahmi huupi ja torgi foorumis. Kui on probleem, on olemas administraator. Kui administraatori otsus ei meeldi, siis vaata uuesti üle punkt üks ning mine tee endale pesa kuhugi teise kohta. Parateaduste jaoks pole ausalt öeldes siin ruumi ega kohta.

on hea algus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga suhtlemis aldiks olete muutunud viimasel ajal ma vaatan :)

Aga miks te siis ei kommenteeri eismest Moderaatori juhtumit, et kui Mode kustutab blogidest tavalisi postitusi, siis on see normaalne teie arvates või mitte?

Lkv, sa peletasid ühe blogilise minema siit hiljuti, huvitav oleks seetõttu kuulda ka sinu subjektiivset arvamust. Et kas pead seda normaalseks, kui blogist kustutab Mode täiesti normaalse postituse ära, või sa ei pea normaalseks sellist blogide tsenseerimist?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on sinust kopp eest LPF, mis me siis nüüd teeme? :)

Minul on külv tehtud, ma niikuinii lähen eemale nädalaks või nii. Lihtsalt Rebane palus mind tulla plogima siia ja siis tulin ajutiselt. Ning tulen veel ,et seemned üle vaadata ja ohjata ohakaid nisuseemete vahel. Üldiselt aga kasvavad nad ju ilusti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Inimesed õppige kirjutama, palun tutvu kallis LPF.

Mina soovitan et ärge õppige kirjutama, vaid õppige inimesed olema, viisakas. Lkv sina oled peletanud inimesi eemale siit, see on tähtsam asi mida parandada, kui et grammatikaga närida.

  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

LPF ei adu üleüldse konteksti ega seda, milles probleem on. Teine variant on see, et ta täiega naudib oma trolli-põlve. Igatahes LPF pole mitte lihtsalt dissident, vaid vaimse kõrvalekaldega inimene, kelle tegevus võib kahjustada teisi ja teda ennast. Seepärast tuleks tema tegevust kuni tervenemiseni piirata (näiteks hr Rebane uurib IP-aadressi järgi kasutaja LPF tegeliku asukoha välja ja saadab vaimsete häiretega tegelevad arstid ukse taha?). Seda kõike mitte kiusamiseks, vaid parema ja tervema ühiskonna nimel :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

LPF läks külvile natukeseks ajaks.

Veidigi rahu.Ükskõik millist värskemat teemat lugema hakkad,siis 50 % moodustab sellest Proteiini-trolli sisutühi mõttelend.Sellel tegelasel pole üldse elu vist. :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui loodate IP bännimisega kellegile ka reaalse keelu peale panna, siis on see võimalik vaid arvutivõhiku puhul. Kes natukenegi asja jagab, see tuleb uue nimega kasvõi kohe tagasi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui loodate IP bännimisega kellegile ka reaalse keelu peale panna, siis on see võimalik vaid arvutivõhiku puhul. Kes natukenegi asja jagab, see tuleb uue nimega kasvõi kohe tagasi.

Igal inimesel on oma käekiri ja selle järgi tunneb paari postituse järgi ära, kas on uus nimi või uus kasutaja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda loomulikult, aga jutt oli hoopis muust ju.

Igal inimesel on oma käekiri ja selle järgi tunneb paari postituse järgi ära, kas on uus nimi või uus kasutaja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Miks moderaatorid ei tõsta blogisid ühte kokku?

Näiteks üks suvel alanud huvitav õllekava blogi võiks asuda seal, kus teisedki. Ka siin täna aktiivne uus jooksublogi võiks seal asuda, ka Kelneri nõustamisel olev huvitav HD-blogi võiks olla ja aktiivsust koguda seal, kus on tema koht.

  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sügiskülv aka LPF. Get a life.

P.s. ka modede teemasid suletakse jmt. Ning seda teeb The God Himself ehk adminn. Aktsepti seda.

Ning nagu aru olen saanud meeldib sulle haiglaselt tähelepanu. Hetkel oled veel ohutu ja hüppad võrgus ent kaugel pole ka aeg, mil alustad ka avalikku "eneserahuldamist".

Mingil ajahetkel olid tore lugeda ent hetkel lihtsalt tüütad ja trollid inimesi ja teemasid.

Näed sa. Jälle kiljusin "liputaja" peale ja pakkusin talle rahuldust.

Blogide ühte kohta tõstmine on samas kaalumist väärt ent vajaks ka Jumala käest üle kinnitamist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Sügiskülv aka LPF. Get a life.

P.s. ka modede teemasid suletakse jmt. Ning seda teeb The God Himself ehk adminn. Aktsepti seda.

Ning nagu aru olen saanud meeldib sulle haiglaselt tähelepanu. Hetkel oled veel ohutu ja hüppad võrgus ent kaugel pole ka aeg, mil alustad ka avalikku "eneserahuldamist".

Mingil ajahetkel olid tore lugeda ent hetkel lihtsalt tüütad ja trollid inimesi ja teemasid.

Näed sa. Jälle kiljusin "liputaja" peale ja pakkusin talle rahuldust.

Blogide ühte kohta tõstmine on samas kaalumist väärt ent vajaks ka Jumala käest üle kinnitamist.

Kas siis tava-moderaator ei saa teemasid õigesse kohta tõsta?

Ja miks sa kiljud?

  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas siis tava-moderaator ei saa teemasid õigesse kohta tõsta?

Ja miks sa kiljud?

Tõstsin kõik sinu käkerdised ühte kohta kokku. Ole hea.

Alla võtmise blogi võib olla väga vabalt seal alafoorumis, kus ta ise soovib (kaalus maha on selle jaoks küll väga ideaalne koht). HDTanel pole ise soovi avaldanud teema tõstmiseks, kui ta seda teeb, siis tõstame.

  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Tõstsin kõik sinu käkerdised ühte kohta kokku. Ole hea.

Alla võtmise blogi võib olla väga vabalt seal alafoorumis, kus ta ise soovib (kaalus maha on selle jaoks küll väga ideaalne koht). HDTanel pole ise soovi avaldanud teema tõstmiseks, kui ta seda teeb, siis tõstame.

Tubli :)

Nagu näete, siis meie moderaatorid on väga tublid. Lihtsalt nad ootavad rohkem teie ettepanekuid ja soovitusi.

Ise soovitaksin järgmise punktina, et enne kui kustutama hakkate mingit postitust, lugege kolmeni: 1, 2, 3.

:)

  • Upvote 1
  • Downvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lugupeetud Moderaatorid, minu arvamus on selline, et võiks Sügiskülvi mõneks ajaks peitu panna.

Ausalt öeldes vähemalt pooled tema postitused on täiesti sisutühjad või siis lihtsalt arusaamatud.

Pisikesele järelemõtlemisajale saata, usun, et ma ei ole ainuke, kes enam isegi teemat ei loe, kui näeb, et tema on viimase postituse teemasse teinud

Parimat, MoloM

  • Upvote 2
  • Downvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×