Jump to content
martinkink

Martinkink blogi

Recommended Posts

Eile lisasin Hera80 laimi-valgešokolaadi oma rasvatule kodujuustule. Panin ainult teelusika. Uskumatu milline maitseelamus. Oleks rohkem pannud, oleks liiga magusaks läinud. Panin just parajalt ja kodujuust kohe parema maitsega kui see kuiv rasvatu asi :D

Täna plaanis raske jalg. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane jalapäev läbi

Minekut oli ja midagi pooleli ei jäänud. Midagi üle ka ei teinud. Isegi suutlikuseni ei teinud täna. Pöörasin täna ühe noormehe jalapäeva usku. Tüüpilise everyday is upper body day tüübi. The world is a better place now B)

Kükk - 100*5, 105*5, 110*5

Press - 210*12, 220*10, 230*8, 240*6 - 240*6 on palju lihtsam teha kui 210*12. Jalapäev on jalapäev :D

Asted - 40kg - 3*24

Kõverdus - 59kg 3*8

Tõmme sirgete jalgadega - 80kg - 3*8

Preagu naudin oma päeva viimaseid süsivesikutooteid ja mahlast heeringat koos hurmava spinatiga. Kõrvale liiter vett :D

Homme on puhkepäev ja saan ka lõunani magada(mis siis, et tütar äratab kell 7:10 "pane mulle multikad, issi ärka üles juba" :lol: )

post-29847-0-34340400-1395237241_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tehke, mis tahate, aga nälg on majas :D

Täna myfitnessis kerge rind, raske õlg ja kerge triits

Hantlitega surumine - 10*15, 15*15, 20*15, 22,5*15, 25*12, 20*15, 15*15

Masinal neutraalselt surumine - 3*12

Kaldpingil langev seeria kangiga - 50*10+40*10+30*10+20*10 - 3 ringi

Trossidel - 4*12 järjest langev seeria kuni raskuste otsa saamiseni

Iga trenniga õpin oma lihaseid üha rohkem ja rohkem tunnetama. Nüüd ma hakkan juba Holgerist aru saama, kuidas tema treenib. Väikesed raskused maksimaalne tunnetus ja lihas karjub. Võibolla oli asi kunagi selles, et ei olnud mida tunnetada :P Täna raskuseid nagu ei olnudki, aga higi lendas ja lihas karjus terve trenni. Sobib

Istudes üles surumine hantlitega 20kg 4*8

Seistes lendamine kõrvale 12,5kg 3*8

Nendele järgmine kord lisa ja pean arvet, et raskused kasvaks iga trenniga

Triitsale tegin lõppu kaks harjutust plokkidel köiega ja kõvera kangiga. Esimese langeva seeria kõik plokid läbi 6-12kordust ja teise 3*30.

Lõpus venitasin rinna kui ka jalad läbi. Sain ka rullida jalad pehmeks. Homme raske selg, kerge õlg ja raske biits. 2500Kcal päevas, 200g+ valku, 100g-200g süsikaid ja rasva tuleb iga päev erinevalt (juust, kala, muna, sealiha jne). Järgmine teisipäev vaatan, kuhu kaal liikunud on ja vajadusel lisan/eemaldan toidukoguseid. Minu puhul töötab väga hästi süsteem - 2h enne trenni 50g-100g süsivesikuid (leib,puder) ja pärast trenni siis suurem kogus 100g-200g ja siis juba koos valkudega. Muul ajal süsivesikuid eriti ei mahu. Trennis jõudu ja tahtmist on väga palju, ülejäänud päeva haigutan ja olen pisut väsind. Aeroobset lisaks ei tee. Ainuke on soojendus 10min jooksu enne trenni ja kui saan siis päeva jooksul üritan jalutada, mitte autoga sõita

Eile külastasin ka kinosaali. Käisin siis vaatamas LEGO filmi. Minule kui lego fännile tuli ikka pisar ka silma. See oli vägev film, kus kõik oli nii nagu päriselt. Kui vähekenegi olete lego fänn ja kusagil nurgas teil legokastike vedeleb siis soovitan kindlasti seda filmi vaatama minna. Seal on kõik legomaailma osad olemas. Väga hästi tehtud film. Lapsele ostan ka kuus korra ühe legopaki ja siis saab koos mängida kodus. Laps 3 aastane, aga paneb vabalt õpetuste järgi legosi kokku. Pakkide peal on kirjas 5-8. Isegi ühe 8-12 pani kokku, aga seal tuli paar korda abi pakkuda. Vägev, vägev, vägev. Lego arendab uskumatult palju lapsel nii käelist tegevust kui ka fantaasiat. Soovitan soojalt ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna kiire seljapäev. Trenn kestis 45min

Hommikul tegin endale väga mõnusa ja kiire vahepala. Enne trenni sobis ideaalselt. 100ml keefiri, 15g päevalille seemneid ja 30g praetud kaerahelbeid kaneeliga.

Trennist siis

Lõuatõmme pealt - +7,5kg 4*4

Kangitõmme - 55kg 4*6

Hantlitõmme - 35kg 3*8

Plokil tõmbed neutraalse haardega - 5*10

Õlatagusele trossidel ristamine 4*12 - soovitan, väga hästi võtab õlataguse täis

Biitseps hantlitega seistes vaheldumisi 17,5kg - 4*5 - siin hakkan progresseeruma

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane jalatrenn. myfitness. Väga kerge oli :rolleyes:

Kava on ilus ja tore, aga kui puuri järjekorras on 4 meest siis peab midagi muud välja mõtlema.

Tegin siis alguses mingil Hack-masinal kükke. Polnud kunagi kasutanud. Alguses oli väga imelik, aga lõpuks harjusin ära. 80kg 10*5

Press - 150kg 4*25 - Päris lihtsalt ja kiiresti läks. Press pole kunagi nii kerge tundunud. Kõik läks järjest. seeriate vahepeal ca 1 min

Sirutus 40 - 3*30 - Järgmine kord panen lisa

kõverdus istuli - 3*15

Säärt tegin mingi miljon seeriat. ühe jalaga ja vaheldumisi. Üks puhkas teine töötas

Lõppu kõhtu 2 harj 3*15 ja venitused.

Kaal langeb ilusti. Kalorid on jäänud 2500 kanti. Loomsed valgud 200g kanti. Täna oli trennis ka mõnus minek ja jõudu oli. Homme puhkan ja ülehomme raske rind, kerge õlg ja raske triits. Kava töötab väga hästi ja igaks trenniks olen korralikult taastunud. Kerge ja raske vaheldumisi töötab. lisaks saavad kõik lihased 2 korda nädalas läbi tehtud. Jõudu tuleb ja enesetunne on ka mõnus. Hästi.

Mõtlesin küsida, et kas mul on mõtet pärast esimest nädalat juba mingeid muudatusi sisse viia kui kaal liiga palju langeb. Samas lõppes mul ka kreatiinikuur, seega ei või kiire kaalulangus olla tingitud rasva arvelt vaid vee arvelt. Kindlasm vast rahulikult edasi panna ja järgmine kord muudatusi teha?? Mis arvate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Live, eat, sleep. Lift.

Midagi veel? Ei, piisab.

Muidugi võiksin rääkida kuidas ma tütrega vormelit legost ehitan või naisega poole ööni filme vaatame. Üritan siiski spordiblogina seda hoida, mitte elublogina ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sa ei saanud järjekordselt aru.

Mõte on palju litsam nende sõnade taga: täpselt nagu kirjas ongi. Aga olgu, tõlge: Ela, ja pisiasjad ei ole nii määravad.

(pillud kõll neid englishi vaimukusi aga ikka tõlkima pean)

Kust te olete selle hirmu saanud, et end pidevalt kaitsma peate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane seljatrenn möödas. Eilne rinnatrenn annab korralikult tunda. Tegin 3 harjutust. Esimene kord jäin raskusele alla. 75kg 4*8 viimane katse aidati viimast kordust. Järgmine kord uuesti :)

Täna oli pumpavam selg. 5 harjutust kõik 10-15 kordust. Vist peab rihmad soetama. Käed on nõrgad :unsure: (ei just rihmad ostma ja mitte käsi tugevamaks treenima :P )

Proovisin SKG facepulli. Tegin selle ja plokil alt tõmbed lõua alla superseeriana. Kogu trapets sai hästi koormust. 3*12

Lõppu pühkisin oma mured biitsepsi superseeriaga. Hantlitega haamer vaheldumisi istudes kaldpingil ja z-kang püsti. 4 ringi kõik 6-8 kordust. Iga ring langes kas kordus või raskus, et saaks 6-8 täis. Meeldiv

Tänane lõuna - 300g veisehakkliha ja 150g herneid. Njämm. Mulle hakkab see isik sealt peeglist juba meeldima :D (mitte, et ma enne kena ei olnud, aga no aina paremaks läheb ;) ) Järgmine teisipäev teen väikse kokkuvõtte. Päevade keskmised. Üldiselt jälgin ainult kaloreid ja loomseid valke. Süsivesikuid vastavalt 100-300 päevas. Valke 200 ringi +/-30. Sain aru, et toitun ka nagu mõni siin keskonnas IIFYM. Ma ise ei teadnudki seda, iga päevaga natuke targem ^_^ Trennipäevadel on süsivesikud 100-200 ja vabal päeval 300+. Niimoodi on toiminud päris hästi. Saan vabal päeval maiustada :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin oma jalapäeva ära.

Homme puhkan, kõigest. Magan lõunani, söön süsivesikuid ja vedelen. Isegi tööle ei pea minema :D ja kaal kukub...

Kükk - 102,5*5, 107,5*5, 112,5*5

Press - 220*12, 230*10, 240*8, 250*6

Asted - 30kg hantlid 3*20. Vot see võttis hingeldama

Lõpetasin jalad millegi huvitavaga. Reie lähendaja ja reie eemaldaja (huvitav sõna :) ) superseeriana 4* 8+8 tõusev raskus ja ühelt istusin teisele, vahepeal ei puhanud.

Lõppu tegin korraliku kõhu ja sääre. Poleks kõhtu teinudki, aga üks nii nõudis, et teeme ikka......hea küll <_<

Lõunal sõin 200g rediseid. Uskumatud 32 kalorit, c-vitamiini, kaltsiumi, rauda, kiudaineid. ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile sai siis uhked 11 tundi NIKE üritusel olla. Vägev ettevõtmine oli. Rahvast oli nagu murdu. Mõne rühmatreeningu ajal oli terve suurhalli põrand inimesi täis. Ei tõmba kohe üldse need rühmatrennid. Muusika oli muidugi kontserdi eest, aga see liigutamine võib küll nüüd kellelegi teisele sobida.

Õhtul veel kiire ja kerge rinna-õla-triitsa trenn. Kokku 30min. 3 hrj rinda üks kolmikseeria õlale ja üks pump triitsale.

Täna tegin selga 3 harjutust. Tegin rihmadega ja oli kohe tunda. Kui muidu ikka üritad kõigest väest kinni hoida kangist siis nüüd said rahulikult seljaga tõmmata. ei pidanud oma kontsentratsiooni kätesse suunama.

Üks harjutus plokil õlatagusele ja superseeria biitsepsile.

Eilsest on väike väsimus veel sees, aga eks ta vaikselt vaibub juba. Ostsin Marxengeli soovitusel hapukapsast. 25 kalorit 100g kohta. Minule sobib väga, sest salatit on niikuinii vaja süüa ja see teeb kõhu mõnusalt korda. Tänud igatahes, ma poleks ise tulnudki selle peale, et hapukapsas pole ka ju üldse kaloreid, aga kasulikkust oi-oi kui palju. Eile kaloreid ei lugenud. Tegin nö vaba päeva ja sõin kodus naiste jäägid ära :D Teisipäev teen väikese kokkuvõtte kaalust ja toitumisest. Võtsin uuesti kreatiini menüüsse. Vaatame mis saab ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli kerge jalapäev

Kükk - 10*5 - 95kg

Press - 4*25 - 150kg

Sirutus - 3*30 - 40kg

Kõverdus - 3*15 - 35kg

Lähendaja - 3*15 - 50kg

Jalg oli ikka nii paks, et naerma ajas :D Homme kirjutan väikse kokkuvõtte toitumisest ja kaalust ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile avastasin Konsumist tomatipasta basiiliku ja muude ürtidega. 25Kcal 100g. Lisasin täna seda oma tatrale, hapukurgile, redisele värskele kurgile. Eriline pitsatunne tekkis ikka. Pitsasõbrad rõõmustagem. Hea ja tervislik vahepala ka teile :D

Soovitan ka ketšupi asemel proovida. Palju maitsvam ei saa nagu öelda, seega ütleksin, et palju rohkem maitsenüansse kui ketšupil. ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väike vahekokkuvõte siis

Alustasin siis kaalusin 94kg hommikul ja õhtune 95,5kg. Eile olid numbrid 92kg hommikul ja õhtune 92,9kg. Pilt on oluliselt paremaks läinud küll :D

Keskmine kaloraaž on olnud 2518,7 ja loomsete valkude keskmine 211,2. Süsivesikute (tatar, riis, leib, müsli, kartul) keskmine on 241g keskmiselt. Rasvu eraldi ei loe, söön muna, juustu, kodujuustu, ricotta kohupiima, sealiha, heeringat. Sealt saan oma rasva ilusti täis ;) Põhiliselt jälgin valke ja kaloraaži.

Tänane menüü:

Muna 297g

juust 30g

pirn 167g

ketšup 20g

tatar 150g

redis 94g

värske kurk 70g

kohupiim 600g

hapukurk 153g

tomatipasta 120g

kartul 366g

piim 50ml

kodujuust 600g

Ja kõht on koguaeg tühi :lol: 90kg jõuan siis teen mõned võrdluspildid kah ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väike vahekokkuvõte siis

Alustasin siis kaalusin 94kg hommikul ja õhtune 95,5kg. Eile olid numbrid 92kg hommikul ja õhtune 92,9kg. Pilt on oluliselt paremaks läinud küll :D

Keskmine kaloraaž on olnud 2518,7 ja loomsete valkude keskmine 211,2. Süsivesikute (tatar, riis, leib, müsli, kartul) keskmine on 241g keskmiselt. Rasvu eraldi ei loe, söön muna, juustu, kodujuustu, ricotta kohupiima, sealiha, heeringat. Sealt saan oma rasva ilusti täis ;) Põhiliselt jälgin valke ja kaloraaži.

Tänane menüü:

Muna 297g

juust 30g

pirn 167g

ketšup 20g

tatar 150g

redis 94g

värske kurk 70g

kohupiim 600g

hapukurk 153g

tomatipasta 120g

kartul 366g

piim 50ml

kodujuust 600g

Ja kõht on koguaeg tühi :lol: 90kg jõuan siis teen mõned võrdluspildid kah ^_^

Ks see list on 2500 kcal? kahtlane..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mitu keskmist kartulit see 366 g oli? mitu redist?

3 kartulit. 5-6 redist vist oli

Ks see list on 2500 kcal? kahtlane..

see oli täpselt 2597,1. Mis seal kahtlast on :D pakkide peal kõik kalorid kirjas, vaid vaja teha kerged kalulatsioonid ja kõik. Paar asja vaatan netist järgi (kaloreid just). Kaloreid võtan sealt http://nutritiondata.self.com/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×