Jump to content
martinkink

Martinkink blogi

Recommended Posts

Igatahes. Valgupulber valgupulbriks. Minul on erguti ikkagi Nr.1 toode, mida võiks omada ;) Korralik, rasvast nõretav sealihakäntsakas viib minul näiteks keele koos hammastega alla :P

Viimase pildi peal on veel hambad alles :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kumb sulle paremini laksab, Workout Shock või RedWeiler?

Ma kardan, et isegi redweiler laksab rohkem, aga shock maitseb paremini. Ehk ma usun, et mu panus siis jääb redweilerile. Pumbatus oli ka nagu redweileriga parem ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänasest trennist väheke.

Tegin nädalavahetusel vähe pikema puhkuse, sest tundsin, et vajan seda. Täna alustasin siis rinnast uuesti. Rinda 4 harjutust ja peale seda 3 harjutust õlga otsa. Õlg oli ikka nii läbi, et pärast pead pestes oli ikka tükk tegemist, et käsi peani venitada :D

Edaspidi läheb minul niiviisi, et kuni 16.märtsini nuuman end ja siis teen kerge dieeditamise, et näha, mis mul üldse seal voodri all peidus on. Vahest võik väikse ülevaate ka saada, muidu ei teagi, mis vajaks järeleaitamist ja millele peaks natuke vähem keskenduma. Dieeditan niipalju, et alumisi kõhulihaseid näha oleks siis oleks kõik. Siis tuleb pilk peale visata ja uuesti sööma hakata. Usun, et kaotama peaks 10kg-15kg kindlasti ^_^ toitumist korrigeerin siis jooksvalt. Hakkab kukkuma liiga kiiresti, lisan juurde, hakkab liiga vähe kuluma, tõmban maha. Vaatab, mis saama hakkab :)

Palju õnne ka kõigile

Väike pildike tänasest surumisest

post-29847-0-15026000-1393252086_thumb.j


Eeskuju peab ju olema ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna seljatrenn TLÜ-s

Lõuatõmbed, istudes sirge kangiga tõmbed, ülevalt neutraalsed tõmbed, alaselg, tagaõlg, istudes biitseps hantlitega, lõuatõmbed alt kitsalt.

Üha enam hakkan ma mõtlema treeningust kui selliselt. On selge, et jõuareng = lihas, ei ole nüüd küll asi, mida saab faktipõhiselt võtta. Ehk maailma tugevamad jõutõstjad, ei ole kindlasti maailma suurimate lihastega. Kui aga teha seal 4*6 seeriat ja järgmine trenn jaksab teha 4*8 siis sinna võiks juba väikese võrdusmärgi tõmmata jõu ja lihase kasvu vahele.

Jõuame nüüd asjani. Mitte ükski lihas ei loe kordusi. Lihaskius ei hakka kasvamine tööle kui on ületatud seal 4 kordust. Nii kui 4 kordust saab täis siis on see hetk kui lihas saab aru, et nii, nüüd peaks hakkama kasvama. Loeb aeg. Ehk, kas tõesti peaks olema mingi kindel kava, et kasvada. Kui hoida kinni nö lihasgruppidest. Ehk stiilis ülakeha+alakeha siis peaks ülakehapäeval maksimaalselt kurnama ülakeha. Jällegi alakehapäeval siis vastavalt alakeha. Kindlasti tulevad mängu iga treenija sihid ja visioon, kuhu pürgida. Mina torgiks ikkagi seda kulturismi, ehk kasvamise rubriiki. Kui lihast iga trenn kurnata erinevate harjutustega. Vastavalt siis üks trenn tugevamalt ja teine trenn pumpavamalt. Kas on tõesti vaja iga trenn vihikuga ringi jalutada ja ilmtingimalt kõik kirja panema. Lihaseid ei huvita, mida me kirjutame. Ei usu ka, et paljud meie tipud vihikutega ringi töllavad. Kindlasti neid on, ei vaidle vastu. Samas on ju olemas halbu päevi ja häid päevi. Päevi, kus ei olegi võimalik täpselt kava järgida, samas heal päeval tahaks pool saali läbi suruda/tõmmata.

Vist ikka ei jõudnud asjani. Tahan öelda, et kui iga trenn, oma lihaseid tunnetada. Saada igas liigutuse aru, et õlatrennis suunata/mõelda just täpselt õlale siis see töötab. Kindlasti on Arc`i treeningud just sellelaadsed. Kui mul on kavas 5*5 ja surun ta ruttu ära siis kas see oli ka kasulik. Kui ma igakord suruks täpselt selle sama 5*5, aga igakord liigub mu kang üha aeglasemalt. Raskus ei tõuse mitu kuud, aga kiirus aina aeglustub. Ka see on areng, mis näitab ikkagi seda, et ei ole alati raskused, mis igakord tõusma peavad, ega ka kordused. Tähtis on ikkagi aeg ja tunnetus, mille käigus me treenime lihaseid. Keha ei loe ei kordusi, ega ka seeriaid. Keha tahab lihtsalt saada järjepidevat treenimist ja palju toitaineid.

Ma ei teagi kuhu ma oma jutuga jõudsin, aga tühjaks ma ennast kirjutasin. Vähemalt sain mõtte peast välja. Point, miks ma ka tahtsin seda kirjutada, oli see, et Rasketel päevadel, hoian ma kavast kinni, aga kergetel päevadel teen ma täiesti tunde ja tuju ja keha järgi. Tahan puhkan 20sek seeriate vahel, tahan teen lõppu langeva seeria, tahan teen järsku seljatrennis plokil tõmbeid 3*12 ja lõppu 1*25 kordust. Kui progressi jälgida siis peaks reaalselt olema iga kord täpselt ühesugused puhkuseintervallid, ühesugune tuju, ühesugune tunne kehas. Ehk me passiks rohkem teooriat ja treening jääks nagu tahaplaanile. Tähtis on ikkagi trennis oma keha kuulata ja ennast maksimaalselt sundida. Mõistus peab ületama füüsilise suutlikuse.

Igatahes. Treenige järjepidevalt ja sööge targalt. Lihas vajab rutiinset pingutust ja mõistlikku taastumist. Mida kiiremini taastume, seda kiiremini saab lihasele rauda anda.

Olge mõnusad ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei taha kedagi maha teha jne kuid vihiku täitmisest ma pole aru saanud. Vb mõnele sobib kuid mina ei näe selle vajalikust. Vb on hea eelmist nädalat vaadata ning raskusi paika panna kuid minul isiklikult kõik harjutuste raskused ja kordused peas. Mul isegi paari nädalata taguste trennide tulemused peas aga eks see ole individuaalne. Samas niikaua kui inimene on tulnud jõusaali trenni tegema siis minupoolt on talle (Y) , smsboyd ja teised vorstinahad võiksid kodus korralikult mõelda kas neil on vaja üldse tulla jõusaali ruumi raiskama.
Jõudu ja jaksu kõigile kes jõusaali minnes trenni teevad !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Variante arenemiseks on mitmeid, raske on öelda, mis on optimaalseim, sest kindlasti mitmed nüanssid muudavad erinevate inimeste jaoks asja. Laias laastus on paljud asjad samad, kuid saatan on detailides.

Minu lähenemine on järgmine:

Aeglane, kuid ääretult järjepidev koormuse kasv. Ma võtan keha ehitamist nagu kõrgest ja ebatasasest mäest üles minemist. Samm sammu haaval, ettevaatlikult igat sammu kontrollides tipule lähemale. Ma ei kiirusta, kuna nii võin komistada ja mäest alla veereda. Ma ei hakka esimese järsema mäenõlva pärast kohe enda liikumisuunda muutma. Ma sihin otse ning panen ühe jala teise ette, vajadusel veidi asendit korrigeerides. Mu liikumine võib aeglustuda, kuid ma tean, et seni kuni astun edasi, ma ka liigun edasi, ükskõik, kui väikesed need sammud ka ei ole. Kui enam kõndida ei saa, siis rooman. Kui aga mingi hetk muutub mägi ületamatul järsuks, siis ei karda ma paar sammu tagasi astuda, et seejärel vajadusel hoogu võttes kerge hüpe järgmisele tasandile teha või uurida, kas viib mäkke ka mõni muu rada.

Kui ma olen näinud saalides teisi treenimas, siis tihti kujutan ette pilti, kuidas inimesed võtavad rämedalt hoogu ning proovivad ühe jutiga mäest üles joosta, komistavad, veerevad pool maad tagasi, tõusevad püsti ja proovivad uuesti, jälle kukuvad. Siis proovivad ringiga minna ning teisest kohast üles joosta. Vahest õnnestub veidi kõrgemale saada, vahest kukutakse veel kaugemale maha ning tihti joostakse lihtsalt mäele ringe peale.

Ma ei ole üle aasta aja trenni teinud tunde järgi. Iga trenn on enne paigas, kui ma alustan ning iga trenn saab tehtud 100% plaanipäraselt. Ei ühtegi kõrvalekallet. Ma tean, et päevad ei ole vennad, tujud kõiguvad ning toitumine on erinev. Seetõttu ma ei lubagi endale kohapeal tatsamist. Kuna koormuse kasv on niivõrd meeletult aeglane ja kontrollitud, siis on äärmiselt ebatõenäoline, et eesmärk jääks trennis saavutamata. Ma ei ole oma võimete piire isegi mitte kombanud trennides. Pole isegi lähedale jõudnud. Ja ei näegi vajadust. Koormus, mis lihast arendab võtab vaid väikse osa minu absoluutsest jõust. Kuid selle mille ma käiku lasen, lasen käiku maksimaalselt. Ei mingit jõu laialivalgumist neile lihastele, mida ma ei treeni. Ei mingit inertsi kasutamist, et raskust lihtsalt loopida. Eesmärk on minu lihaste poolt arendatava, minu poolt määratud mahus jõu maksimaalne kasutamine, et need lihased saaksid maksimaalse vastupanu.

Seni kuni minu eesmärk on lihasmassi arendamine ei näe ma põhjust teisiti toimida.

Ma tean, et enamikele inimestest on selline lähenemine ääretult raske. Eriti meestel on ääretult raske minna jõusaali ning kasutada reaalselt ainult 50% oma maksimaalsest jõust mingi harjutuse peal. Mõne mehe jaoks on see selline piin, et võtab higiseks. Sooritada mingi tegevus allapoole oma võimeid. Enamik mehi lihtsalt ei suuda - täielik müstika tegelt. Enamik suudab harjutuse lõppu veidi varu jätta, kuid seda vähestki läbi häda. Hoopis teine teema on astuda saalist siis välja, kui tunne on selline, et trenn alles poole peal. :D

Ma ei mõtle üleliia sellele, kas minu trennides harjutuste vahel puhkepausid kasvavad või langevad, kas harjutuste tempo kõigub või mitte. Jah, see loeb. Kuid seni kuni asja mõistusega võtta, ühtlustub see varem või hiljem ära. Ehk - ma umbes vaatan, et mu trenni ei veniks liiga pikaks. Nii umbes +/- 15 minutit ma luban endale. Kui tundub, et hakkab üle minema, siis krutin veidi intensiivsust juurde. Kui tundub, et läheb kuidagi liiga kiirelt, siis luban endale rahulikumat lähenemist.

Ühe harjutuse välte hoian samuti suhteliselt umbkaudset pilku peal. Raskusel ei lase kukkuda, vaid liigutan kontrollitult ning siis plahvatuslikult, kasutades pausi nii alg, kui lõppfaasis.

Kui ikka aasta aega järjest nii treenida ning enamvähem silma peal hoida, siis on selge, et ükski lühiajaline, pisikene seeriatevaheline puhkepausi pikkus või korduste tempo ei mõjuta üldise arengu suunda.

Selline on siis minu hetke suhtumine asja. See pole ainuke viis areneda, lihtsalt minu arvamus sellest, mis on mõistlik. See on minu eesmärk. Treenida mõistlikult. Mul ei ole olnud vigastusi, ma tunnen äärmiselt harva lihasvalu, kui üldse. Ma ei ole väsinud ega pahur. Mu trennid liiguvad sirgjooneliselt edasi ning sihtpunkt on aastakümnete taga. Ma ei aja taga lühiajalist "tippu", kust pärast kolinal alla veereda. Ma liigun tippu, et seal püsida kuni mägi lõpuks jalge alt ära laguneb. :)

Sai vist küllalt filosofeerimist. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Archangeli jutt on täiesti loogiline. Olen ise see olnud kes on hakanud spurtides mäkke jooksma ning kukkunud täisti algusesse vigastuse tõttu või tuleb ruttu sein ette mis võtab motivatsiooni. Mitmeid kordi pidanud saali minnes täiesti algusest alustama.
Hetkel olen samas seisus ning liigun väga vaikselt üles, mulle meeldivad suured raskused ning väga raske ennast tagasi hoida. Aga kuna vigastusi ei taha ning vanad vigastused annavad praeguseni tunda siis vaikselt marssides tundub ainus õige käik minupuhul .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kauaks plaan dieedile minna? Mul v6ttis 15 kg rasvamassi kaotamiseks aega 4 kuud.

Ei tea, vaatan jooskvalt palju vaja ja kaua läheb. Ei ole kuskile kiiret, aga ei viitsi ka aasta aega dieedil olla :D Usun, et mingi 2-3 kuud ikka ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna jalapäev.

Tegin kükki, pressi, asteid (korraliku venitusega), kõverdajat, tõmbeid sirgete jalgadega ja säärt (nutt oli kurgus). Lõppu venitasin ja kõhtu.

Hakkasin jälle trenni ajal mõtlema :D . Asjadest, mis "töötavad" ja kuidas nad töötavad ;)

Räägitakse, et maga pea põhjapooluse poole siis magad paremini ja puhkad välja. Kas seal on ka mingit tõepõhja või mitte siis kui sa juba keeradki oma voodi põhja suunda ja mõtled terve aja, et nüüd ma magan hästi ja puhkan ilusti välja. Hommikul on sul selline tunne, et oled nagu välja puhanud siis hakkadki veel sügavamalt mõtlema, et see töötab. Kas seal päriselt ka midagi toimub kui sa pea põhjas magad on iseasi, aga kui kogu su vaimne pool mõtleb ainult sellele, et sa magadki nüüd hästi ja sa hakkadki edaspidi hästi magama siis see ju töötab. Pea põhjas magamine töötab, sest sa ainult sellele mõtledki. Ta töötab, sest sa sunnid oma keha puhkama. Mis vahet sel on kas ta "päriselt" ka töötab või mitte, aga kui sa suudad ennast juba mõelda paremini magama siis seda ju ongi vaja. Asi teeb seda, milleks ta loodud oli ehk töötab.

Räägitakse, et söö sibulat ja kala siis seisab nagu tala ;) Kas ta päriselt ka nii on (sibul ja kala on niikuinii kasulikud), on iseasi. Kuid kui sa ainult sellele mõtledki, et ma nüüd sõin hommikul ikka kõvasti kala ja panin hulga sibulat ka peale ja pärast seisabki nagu tala siis ta ju toimis. Toimis ta nüüd sibulast, kalast või kogu su vaimsest mõttetööst. Mis vahet sel on. Asi toimis

80% arstirohtudest toimivad vaimselt. Võtad tableti ja see toimib seal 10-20%, ülejäänu pead sa mõtlema terveks. Sa pead ennast terveks mõtlema. On inimesi, kes suudava ennast haigeks mõelda. Ma olen nii haige, oi ma olen ikka nii haige, küll ma olen ikka haige. Ja ongi haige. Kui su ainukeseks orientiiriks on see, et sa oled ja jääd haigeks siis su kehal on ka pohhui, jää siis haigeks pealegi. Oma kehaga peab koostööd tegema. Vaimselt kui füüsiliselt peab haigustega võitlema. Ei saa ainult füüsilise osa peale lootma jääda. Peast hakkavad kõik asjad pihta.

Terves vaimus terve keha - Akadeemikud on alati väga vanaks elanud ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädal lõppeb ikka jalaga.

Eilsed Eesti laulu vanamehe sketšid olid üpris mõnusad. Kartsin algul, et kuidagi läägeks jäävad, aga sai ikka huumorit päris hästi. Ka sai väikest varjatud huumorit ;) Eurolauluga muidugi rahul ei ole. Mitte, et mulle Tanja ei meeldiks, aga SuperHotCosmosBlues Band oli minu arust parem. Muidugi Tanja lugu on ehtne eurolugu. Mis seal ikka

Täna trennis oli kuidagi väsimus sees. Kuigi magasin sügavalt ja kaua (ei kuulnud öösel lapse nuttugi kahel korral). Seega teen kahepäevase pausi ja siis uuesti. Kui ikka edasi ei pääse tuleb hooga minna ^_^ Kükkisin 10*5, pressisin 4*25-15, sirutasin 3*30, kõverdasin 3*15 ja kummardasin 3*15. Pärast jalapäeva venitan ma kohe pärast trenni. Teisi lihasgruppe venitan ma alati õhtul kodus. Nii sobib mulle kuidagi paremini. Muidu jäävad jalad pärast trenni kohe väga kangeks ja puiseks.

Arnoldil olin ka Wolfi poolt. Ootama jään aga Ox`i tähelendu. Tundub huvitav :)

5. Märtsil siis teeme rinda ja õlg. Huvitav kuupäev see 5. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

80% arstirohtudest toimivad vaimselt. Võtad tableti ja see toimib seal 10-20%, ülejäänu pead sa mõtlema terveks. Sa pead ennast terveks mõtlema. On inimesi, kes suudava ennast haigeks mõelda. Ma olen nii haige, oi ma olen ikka nii haige, küll ma olen ikka haige. Ja ongi haige. Kui su ainukeseks orientiiriks on see, et sa oled ja jääd haigeks siis su kehal on ka pohhui, jää siis haigeks pealegi. Oma kehaga peab koostööd tegema. Vaimselt kui füüsiliselt peab haigustega võitlema. Ei saa ainult füüsilise osa peale lootma jääda. Peast hakkavad kõik asjad pihta.

Teaduspõhja sellisele päris kindlale väitele? Blogid on toredad asjad, aga kui sellel on laiapõhjaline lugejaskond siis päris igasugu solki ei tasuks ka postitada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teaduspõhja sellisele päris kindlale väitele? Blogid on toredad asjad, aga kui sellel on laiapõhjaline lugejaskond siis päris igasugu solki ei tasuks ka postitada.

Väike mõttelend. Naisteka foorumis on ka hullemaid asju, mida võetakse tõepõhjaks :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik kohad on taskufilosoofe täis.

Aga mis puutub enese *programmeerimisse* - "see toimib, kuna ma olen kogenud, ja vaata veel, missugused tulemused mul on" - siis seda näeb siinseski keskkonnas piisavalt.

Vähe sellest, ka jüngrid järgivad pimesi, kui ikka mees, kes aastaid teemas olnud väidab midagi; pikki analüüse oma tõstmistele kirjutanud; tiitleid võitnud.

Lihtne on teha võimalikult lähedalt võetav järeldus: peab toimima. omapeaga mõelda - eiii, liiga energiakulukas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suurepärane rinnatrenn möödunud. Kuidas muidu pidupäeva veeta ;)

Rotaatorid soojaks, kangiga surumine, hantlitega surumine positiivse kaldega pingil, hantlitega negatiivse kaldega pingil, trossidel lendamine, õlale superseeria hantlitega ette pluss hantlitega kõrvale, lõppu rööbaspuudel surumine. Rööbaspuudel võtsin viimase ehk viimase seeria viimased 5 kordust olid aeglased negatiivid. Üles ei jaksanud enam suruda. Pärast saunas oli käsi ikka nii tuim ja täis :P Mõnus, selliste asjade nimel tasub trenni teha. B)

Treenisin myfitnessis. On see ikka saal, huumorit jagub seinast seina. Tihtipeale näen asju, mis tunduvad mulle kuidagi tuttavad, et kust ma sellist asja näinud olen...Youtube :D

Õhtul plaanis ennast kookidest täis toppida ja homme rahulikult selga kodus teha. Praegu jälgin oma toitumist ainult niipalju, et saaks vähemalt 200g valku päevas kätte, ülejäänud asju praegu ei viitsi lugeda. Söön palju, treenin palju ja ka kaal tõuseb vaikselt. Mis nii viga aega veeta ^_^ Hommikul ostsin 3 kohukest, ca 150Kcal kohuke. 3tk üle 450 Kcal. Vot eta massilisaja :D

Tehke, mis tahate, aga tänane päev on lihtsalt ilus, isegi ilma poolest. Võin seda juba preagu öelda ja aina paremaks läheb ^_^

post-29847-0-26043000-1394024054_thumb.j

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin kodus selga.

Sebisin omale rõdule eelmine aasta kaks raudtoru. Panin nad paralleelselt omavahel, et saaks tõmmata ka kitsalt ja neutraalselt. Neutraalse kitsa haardega tunnen päris hästi selgrooäärset lihast. Kuidagi sobib mulle see harjutus.

Alustasin siis pealthaardes lõuatõmmetega, järgi läks T-kangi tõmbed. Siis tuligi superseeria lõuatõmbed neutraalse haardega pluss kangitõmbed vastu kõhtu althaardes. Polnudki varem niimoodi proovinud. Ei sobi mulle, rohkem sobib pealthaare kangitõmbele. Randmetele hakkab. Oleks Z-kang, oleks parem kindlasti. Siis tegin alaselga. Veel superseeria trapets+õla tagaosa ja viimaseks lõuatõmbed althaardes ja kangiga kõverdused.

Mõtlesin, et siis kui dieeti hakkan siis võtan endale mingisuguse jõukava. Tahaks tugevaks saada. Mitte seepärast, et ma ei häbene jõusaalis 6kg hantlitega vehkida vaid tahangi tugev olla. Tahaks tõmmata 200kg, tahaks kükkida 150kg ja suruda üle 100kg. Need oleksid numbrid, millega ma rahul oleksin ;) Eriti tahaks jah suruda üle 100kg. Kükkida ja tõmmata on ka vägev muidugi, aga rind on see kurb koht. Viimased rekordid on kükk 135, tõmme 160 ja surumine 95. Siiamaani pole jõudu taga ajanud, tunnetusi otsin ja meeldib lihaseid nii verd täis pumbata, et valus hakkab :D Jõutreening ei istu kuidagi, aga vahest tuleb keha natuke tagant ka sundida.

Dieedi ajal paras 3 korda nädalas jõusaalis käia jõudu kasvatamas, rasva kulutada köögis ja muidu lahe olla :lol: Homme raske jalg jälle. Jalapäevad on hästi üles ehitatud. Võtsin sealt 12-nädalasest programmist, aga teen kaks korda nädalas mitte ühe ^_^ Ükskord raskelt, ükskord "kergelt" (ma ei kujuta ette, miks selle nimi kerge jalapäev on ?!?!? <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tahaks tõmmata 200kg, tahaks kükkida 150kg ja suruda üle 100kg. Need oleksid numbrid, millega ma rahul oleksin ;)

Inimene pole enamasti kunagi rahul sellega mis tal käes on.Süües kasvab isu. :) Mis on mõneti ka hea..... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Inimene pole enamasti kunagi rahul sellega mis tal käes on.Süües kasvab isu. :) Mis on mõneti ka hea..... :)

Tean jah :D

Once you became a bodybuilder is the time you became forever small, because you are never big enaugh :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna siis jalatrenn tehtud.

Lisaks mõnikord ka mõned numbrid. Trenni tegin lasnamäe myfitnessis, kus enne 8 oli jõusaalis ca 20 inimest. Pole paha ^_^

Kükk - 20*16, 70*6, 90*3, 97,5*5, 102,5*5, 107,5*5 - neid numbreid olen siiani suurendanud iga raske jalapäev 2,5kg suuremaks. Ebaõnnestunud pole kordagi ja ei kavatsegi ;)

Press - 180*12, 190*10, 200*8, 210*6, 220*6, 240*6 - Oli hea tunne sees, seega ronisin kõrgemale kui tavaliselt

Etteasted - 40kg 3*20 - see harjutus on korraliku venitusega. 3 seeriat võtavad korralikult jalad pehmeks kui rahulikult teha ja all mõnusalt venitada

Kõverdus kõhuli - 54kg 3*8

Jõutõmme sirged jalad - 70*8, 100*8, 100*8 - Proovisin seekord smithil teha. Imelik oli seal tõmmet teha, nagu kukuks ninali, aga ei kuku ka :D Never ever :lol:

Lõppu säärt, kõhtu ja venitusi.

Mina ei tea, kuidas te suudate, aga pärast kolme päevast tsüklit on mul lihtsalt selline tunne, et kõik lihased mu kehas valutavad. Pidage mind milliseks -istiks tahate, aga mulle see valu meeldib.
post-29847-0-08079000-1394183105_thumb.j

Praegu naudin oma toitu - 600g kodujuustu, hapukurk, roheline sibul, till, spinat, sool pipar. Mõnus vahepala :P Kaal pärast trenni 94,2Kg

Õhtul lähen vaatan NoorMeistrite üritust. Naise vend ehitab seal midagi - sellest küll midagi head ei tule :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pühapäevane tissisuurendus läbiviidud

Täna siis tegin kerge rinna, raske õla ja kerge triitsa

Rinnaga alustasin kangiga surumisega 5*12 alla hästi vaikselt ja plahvatsulikult üles

Järgnes kolmikseeria positiivsel pingil kangiga *12 edasi hantlitega (kergemad) *10 ja lõppu 12 kätekõverdust. Viimases seerias jaksasin teha 5 kätekõverdust. Ülekeha värisedes alla läks a no üles, no ei tule noh :D

Lõppu trossidel lendamist kergelt ja maksimaalse venituse kui ka lõpus "most muscular" pingutust. Rinna tõmbas ägedalt kuumaks ja valusaks, korras ;)

Õlapress 3*8 ja lendamine ühe käega seistes 3*8 tõusva raskusega.

Lõppu rööbaspuudel surumine 3*max pluss iga seeria lõpus kui üles enam ei jaksanud suruda siis astusin jalgadega üles ja tegin 5 negatiivi nii aeglaselt kui võimalik. Viimasel jal olen rohkem hakanud lõpus negatiive tegema. Ainult negatiive. Lõuatõmmetes sama moodi. Teen niipalju kui tuleb ja siis viimased 5 astun üles ja väga aeglane negatiiv alla. (lõuatõmmete lõpus kujuneb see kuidagi kukkumiseks üle, mitte laskmiseks :D )

Homme raske selg jällegi kodus. Täna juba tütar mainis, et kui mina suureks kasvan siis tulen ka sinuga trenni ^_^ Ehk korra nädalas peab eeskujuks ka paar trenni kodus silme ees tegema. Kui ma seeriate lõpus väikse karjatuse lendu lasen siis ütleb tütar emale, et issil on raske :D The thing worth living for :)

Ilusat päikeseloojangulist päeva lõppu.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×