Jump to content
Low Protein Forever

Tipp ja Täpp irisevad

Recommended Posts

Kalkulaator kalkulaatoriks. Olulisem on blogimine siiski, ja hetkel on pilla-palla need. Kõiki blogisid tuleks näidata üheselt ühes kohas ikka. Näiteks kuskil oli siin saidil nupp "Kõik blogid", siis selle nupu all pole kõiki blogisid näha. Et see nupp seal tuleks korda teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju

Kalkulaator kalkulaatoriks. Olulisem on blogimine siiski, ja hetkel on pilla-palla need. Kõiki blogisid tuleks näidata üheselt ühes kohas ikka. Näiteks kuskil oli siin saidil nupp "Kõik blogid", siis selle nupu all pole kõiki blogisid näha. Et see nupp seal tuleks korda teha.

Täitsa nõus. Blogid võiks kõik ühes kohas olla, mitte Fast ühes, Musclecore teises jne. Usun, et see võib ka uusi blogijad juurde meelitada.

Muudetud kasutaja UrmoPaju poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Näiteks "Kõik blogid" link asub seal eks:

http://forums.fitness.ee/index.php?/blogs/?type=all&filter=all&sort_key=blog_last_edate

Aga seal ei näe kõiki, miks siis eksitavalt on selle lingi nimi seal "Kõik blogid".

Ja ühed blogid siis on eraldi vanamoodsalt mitteühegi kommentaariga lehe paremas all nurgas, ja teised blogid siis on foorumi põhiteemade vahel normaalselt- see on segadust tekitav asi. Üldse võiksite hakata analüütiku rolli teostama saidi jaoks, siiani on see puudulik olnud ilmselgelt. Analüüsige läbi asjad. Kasvõi foorumi teemana tasuta teiste abil saab analüüsi läbi viia, siin on IT-sõdureid küll ja küll, kes sõbralikult aitavad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täitsa nõus. Blogid võiks kõik ühes kohas olla, mitte Fast ühes, Musclecore teises jne. Usun, et see võib ka uusi blogijad juurde meelitada.

Erinevad Fast'i, Olimpi, Musclecorei jne blogid on sponsorlusega seotud e. ühe sponsori alla kogutud teatud arv sportlasi ning need blogid enamasti märgatavalt aktiivsemad kui seni avatud 'tavainimeste' blogid. Mis mõte oleks panna nad kõik ühe alafoorumi alla kui siis eeldatavasti vajuksid tavalised blogid lihtsalt kuhugi foorumi sügaviku esimeselt(esimestelt) lehtedelt eemale. Kõige lihtsam lahendus oleks lihtsalt eraldi alafoorum nendele mis juba ka olemas ju on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sponsori alla kogutud teatud arv sportlasi ning need blogid enamasti märgatavalt aktiivsemad kui seni avatud 'tavainimeste' blogid.

Võib-olla tõesti. Aga too siis aktiivsus-koefitsendid välja oma teooria tõestuseks.

Tavainimeste kolm blogi on eksisteerinud ca 30 päeva, ja vastuseid on seal blogides 108 + 57 + 71 = 200.

Aktiivsus koefitsent tuleb siis 200tk / 3 / 30p = 2.0. Koefitsent 2.0 näitab, et üks tavablogija aktiviseerib päevas 2 postitusega foorumit. Millise koefitsendi siis makstud blogidega tuleb eelmise 30 päeva vaates?

---

Low Protein Forever blogi

Alustatud kasutaja Low Protein Forever poolt, 28 mai 2013

  • KUUM 108 vastust
  • 6 153 vaatamist
av-18803.jpg?_r=0Fdvk Blogi

Alustatud kasutaja Fdvk poolt, 28 mai 2013

  • KUUM 57 vastust
  • 2 721 vaatamist
photo-thumb-31511.jpg?_r=0Urmo blogi

Alustatud kasutaja UrmoPaju poolt, 29 mai 2013

  • KUUM 71 vastust
  • 2 394 vaatamist
photo-thumb-31511.jpg?_r=0
Muudetud kasutaja Low Protein Forever poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Postitanud 26 juuni 2013 - 15:52

Käisin täna jõusaalis ja tegin trenni, midagi muud kirjutama ei hakka, kuna trenn ei olnud see mida ootasin.

Võin ka vabalt iga päev selliseid postitusi tulistada ja oi oi kui aktiivne mu blogi on. Minul on ükskõik, kui muuta ümber blogid foorumisse, sel juhul tuleb teha lihtsalt süsteem, et nad ei oleks Fitness.ee avalehel pidevalt. Mind ikka muserdaks kui mul 20 sellist postitust tegevat tegijat oleks avalehel. Sisutihedad teemad ja mitte blogide teemad kaoksid lihtsalt esilehelt ära. See süsteem, et blogid on alla liigitatud oma teemadelt on ok.

Ilusat tutvumist ja lugemist

http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/64-fast-team-valmistu-koos-minuga/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No tuleks läbi analüüsida, kuidas on õige.

Arvatavasti on rootsi Kolozzeumi foorum õige analüüsi teinud, ja nemad hoiavad kommertsblogisid ühes kataloogis, ja sotsiaalblogisid teises kataloogis. Et kaks selget kataloogi. Fitness.ee-s on mingi 4-5 ebaselget kataloogi vist (1. HD Tanel ja Otilt õlledieedi tellinud treenija kataloog; 2. Vanamoodsad ilma kommentaarideta blogide kataloog; 3. Kolm normaalset blogi; 4. ja viimane kataloog on kommertsblogide kataloog Olimpidega jms-ga), seega 4 vist eks.

Rootsi Kolo-foorumis polegi esilehel mingeid TOP-postitusi ja planeedil on sedalaadi asju üldse vähe muidu vist. Aga tuleks mõelda seda küsimust käesolevalt, ja ka siis uuesti kui 16 blogi normaalselt igapäevaselt tulistama hakkavad peagi. Rootsis paugutatakse normaalselt 160 erinevat blogi aktiivseks, seal ei jälgigi esilehel toimuvat niiväga vaid loed oma kindlaid blogisid.

Kahtlemata vale on see kataloogide kogus "4" mille siin praegu kokku lugesime. Et kunagi mahti saab, siis analüüsige see läbi, kas saab parandada asja, ja kas oleks selle lahendamisest kasu või mitte.

Urmo postitused on täiesti normaalsed. Planeet liigubki sinna, et normaalne on ka see, kui inimene haigutuse emotikoni oma blogisse saadab ja rohkem ei midagi muud. Paradigma on muutumas juba ammu, ärge otsige mingit sügavat elu mõtet igast postitusest.

--

Viimase kuu ajaga oli aktiivsed 13 Fasti kataloogis olevat blogi. Võiks siis statistiliselt hinnata arvuliselt nende 13ne aktiivsust homme või kunagi, kellel aega on. Kui kellegil pole aega, sisi võin ise arvutada. Mul on vaja võimekamat tööarvutit selle töö jaoks kui praegune läptop on :) Ja 4 minutit aega.

Muudetud kasutaja Low Protein Forever poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olgugi, et sul kahtlemata on õigus, et blogides peab ka olema seda stiili poste 'täna tegin trenni, aga rohkem midagi lisada pole sest sitt trenn oli'. Kahjuks või õnneks selliste sisutühjade postide või olemas oleva sisuga kuid mitte midagi huvi tekitavat(nt fdvk blogi) ei teki mingit aktiivsust. Usun, et mõlema blogi puhul on teemaalgataja enda postitusi vähemalt sama palju kui mitte rohkem kui kommenteerivaid postitusi. Mis mõte on tekitada blogisi kus ühe näite puhul 73st vm postist ligi 40 on teemaalgataja omad ning teise näite puhul 58st samuti 40 kanti.

Enamus laialdaselt aktiivsetel promoblogidel nagu jrx, ott, vend vähk ja nii mõnigi nimi veel, pole reaalselt seda probleemi sest suudavad oma blogides tekitada enda postituste huvitava-naljaka-kaasahaarava sisuga reaalse elu. See on ju tegelt see mille poole võiks püüelda, et toimuks ka nendes 'tavainimese' blogides aktiivne elu ja arutelu jne mitte lihtsalt, et lõppude lõpuks peab just kindlasti olema 16 aktiivset blogi kus näiliselt toimub aktiivsus, aga reaalsus natuke erinev.

Just eelmainitud sisutühjuse tõttu pole reaalselt vaja neid blogisi esilehele tolknema sest niigi on olukordi kus kaob ära kiirvalikust teemasi mis on tegelt sisult huvitavad.

Muudetud kasutaja Tim. poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kahtlemata on õigus, et blogides peab ka olema seda stiili poste 'täna tegin trenni, aga rohkem midagi lisada pole sest sitt trenn oli'.

Jaa, kahtlemata peab olema, see oleks normaalne. Järelikult hetkel pole olukord normaalne.

Mis mõte on tekitada blogisi kus ühe näite puhul 73st vm postist ligi 40 on teemaalgataja omad ning teise näite puhul 58st samuti 40 kanti.

Nagu just ütlesid, siis 16 blogi tekitamise eesmärk/mõte on juba normaalsuses, on normaalne, et nad eksisteerivad, käesolev ebanormaalne olukord tuleks normaalseks muuta. Teiseks, igasugune lisa-aktiivsus on korrelatsioonis kapitalistliku kasumiga. Kui siin saidil oleks 160 blogijat iga päev, siis oleks ka pulbrite müük kõrgem ja saidi reklaam-bännerite jm kasum kõrgem.

Hetkel pole neis blogides veel normaalset teistepoolset aktiivsust mitmel põhjusel. Esmalt seetõttu, et siin on ebanormaalsed inimesed, kes kõik mõtlevad ühtemoodi, on kurjavõitu ja matsivõitu (madala intelligentsusega), Bonsunas aga juba on mõnevõrra arenenum tase, seal näiteks öeldi täna "keep up the good work" ühes suvalises blogis, välismaal öeldakse seda fraasi kogu aeg. Inimesed lausa kardavad siinset kommuuni, ja peavad siinseid inimesi kuidagi kurjaks jne. Kui vaatan kuidas foorumiteemades suheldakse, siis väga nürivõitu on, te ise lihtsalt ei märka, kuna nö enda haisu ei tunne. Seetõttu polegi piisavat kommuunipoolset suhtlust veel loodud sotsiaalblogides. Aga see suhtlus kultuur tekib ajapikku, areng võtab aega, ja algus on raske ja võõras, seetõttu hetkel eriti ei märgatagi neid kolme blogi. Et kvantiteet kasvab 3 pealt peagi 8 peale, siis juba hakkab ka aktiivsus kasvama.

Kolmandaks, miks te ootate tavaliselt maksmata sotsiaal-blogilt mingit makstud blogi tasemel klounaadi ja taset.

See on ju tegelt see mille poole võiks püüelda, et toimuks ka nendes 'tavainimese' blogides aktiivne elu ja arutelu jne mitte lihtsalt, et lõppude lõpuks peab just kindlasti olema 16 aktiivset blogi kus näiliselt toimub aktiivsus, aga reaalsus natuke erinev.

Normaalne suhtlus tekib ikka peagi, seemned on külvatud ja piisavat väetamist on ka tehtud, näiteks väetas hiljuti ühe päevaga 2 blogi juurde siin hiljuti, see kõik vaikselt arenebki. Loodus areneb normaalseks ise, ega seal palju surkida polegi vaja ega mõelda. Aga natuke vaja lihtsalt vanu mugavustsoonis olevaid liidreid/umbrohtu ohjata foorumiteemades, siis saavad uued seemned areneda ise. Praegu on 5 uut sotsiaalblogi tehtud 30 päevaga sisuliselt vist eks. Need seemned juba arenevad päris jõudsalt ise peagi ja umbrohu ohjamist polegi vaja teha eriti. Lihtsalt oli vaja seeme ära külvata minu poolt ja see roll on nagu tehtud, et ega mul siin rohkem huvi polegi midagi meelelahutada, asi areneb nüüd juba iseseisvalt.

Just eelmainitud sisutühjuse tõttu pole reaalselt vaja neid blogisi esilehele tolknema

Keelamine ei ole õige. Las seemned kasvavad 16neni ise, siis jõuatakse uude paradigmasse ja uues paradigmas sa saad asjadest teisiti aru ja räägid teist juttu juba. Praegu esilehel on just need blogid head, kui saab 10 blogi kokku, siis võib uuesti analüüsida, kas paigutada ümber midagi või mitte vms, praegu küll esilehel pigem kasu kui kahju neist.

Igatahes loogiline normaalne analüüs sinu poolt.

Minu arust võiks lasta edasi nii nagu on siiani läinud ("+5 blogi 30 päeva jooksul"). Aga kui aega saab, siis võiks teha 2 selget kataloogi blogide jaoks, nii nagu arenenud maailmas see on. Ja üleüldine suhtluskultuur loodetavasti ka areneb aja jooksul normaalsemaks. :)

--

Üks oli asi veel. Et kas foorumis on üldse sellist vaadet olemas, kus on näha üksteise all kõiki postitusi erinevatest teemadest korraga üksteise all ühes akna vaates nö. Ala "recent posts" ja seal siis saate ilusti näha kohe viimast 30 postitust, ja minna leheküljele nr 2, kus on postitused nr 30-60. Ni inäete ju hetkega kiirelt 60 viimast postitust ära, mitte aga TOP 10 nagu esilehel. Et sedalaadi vaadet kasutage, ja esilehe TOP 10 vaadet polegi vaja.

Muudetud kasutaja Low Protein Forever poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Otilt õlledieedi tellinud treenija kataloog

Sõnastasin vist kehvasti. Tellisin küll toitumiskava aga ega õlut sinna pandud polnud..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks oli asi veel. Et kas foorumis on üldse sellist vaadet olemas, kus on näha üksteise all kõiki postitusi erinevatest teemadest korraga üksteise all ühes akna vaates nö. Ala "recent posts" ja seal siis saate ilusti näha kohe viimast 30 postitust, ja minna leheküljele nr 2, kus on postitused nr 30-60. Ni inäete ju hetkega kiirelt 60 viimast postitust ära, mitte aga TOP 10 nagu esilehel. Et sedalaadi vaadet kasutage, ja esilehe TOP 10 vaadet polegi vaja.

post-25435-0-93678100-1373012302_thumb.p

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahjuks või õnneks selliste sisutühjade postide või olemas oleva sisuga kuid mitte midagi huvi tekitavat(nt fdvk blogi) ei teki mingit aktiivsust.

Mis jutt?

fdvk blogi on hetkel üks vähestest, mida ma loen, või vaatan, sest teistes midagi ei toimugi eriti.

fdvk postitab videosi ja teeb just sellist trenni, mis mind ennast ka huvitab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Fdv blogi on muidugi huvitav, ja küllalt juba kommentaare selle sees, tema vanas blogis ei olnud ühtegi kommentaari ja seda ei märgatud ega sellest räägitud. Ka praegused 2 uut hiljutist vanaaegset blogi on tähelepanuta kasutult (Hankyke blogi ja üks veel). Tuleks ühtlustada normaalsesse kataloogi need kaks blogi seal ka, muidu nad seal õnnetult ka surevad peagi :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Fdv blogi on muidugi huvitav, ja küllalt juba kommentaare selle sees, tema vanas blogis ei olnud ühtegi kommentaari ja seda ei märgatud ega sellest räägitud. Ka praegused 2 uut hiljutist vanaaegset blogi on tähelepanuta kasutult (Hankyke blogi ja üks veel). Tuleks ühtlustada normaalsesse kataloogi need kaks blogi seal ka, muidu nad seal õnnetult ka surevad peagi :)

Kas võiks lõpuks ära lõpetada irina 'vanade' blogide kohta. Aja tekkides tõmban nad foorumisse üle. Eelnevalt pean uurima selle ülesehitust, et andmebaase ringi tõstes ja konverteerides midagi kaotsi ja katki ei läheks. Varu kannatust ja lõpeta möla sellel teemal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×