muscleup 1 Report post Posted June 30, 2013 Selline probleem , et vasakpoolne rinnalihas suurem , mida ma saan ette võtta ,et mõlemad ühesuuruseks saaks vms ? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 30, 2013 Surumistehnika üle vaadata, käte asendid jm.Teiseks, kasuta rohkem hantleid. Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted June 30, 2013 Mul oli sama jama, aga mul on ajapukku võrdseks kasvand. Kuskil foorumis on sama teemat päris pikalt arutletud. SEARCH Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted June 30, 2013 Vist siis kasvasidki võrdseks kui hakkasin ka hantleid kasutama lisaks kangile ja masinale. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted July 1, 2013 Gmaster, kuidas kangi kasutamine lihase eri suurusesse ajab? Fix masinad küll, sellest ma saan aru, kuid kangiga surudes ei saa ju suruda vasemaga vähem kui paremaga? Senikaua kuni kang paralleelselt tõuseb, ei tohiks ju midagi valesti olla? Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted July 1, 2013 (edited) saab küll eri suurusesse ajada. See võibo olla tingitud ka mingitest kehalistest iseärasustest või vanadest vigastustest, mis ei lase korralikult suruda näiteks. Või sellest, et üks õlg, lailihas või triitseps on tugevam kui teine. Edited July 1, 2013 by rait83 3 Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted July 1, 2013 Gmaster, kuidas kangi kasutamine lihase eri suurusesse ajab? Fix masinad küll, sellest ma saan aru, kuid kangiga surudes ei saa ju suruda vasemaga vähem kui paremaga? Senikaua kuni kang paralleelselt tõuseb, ei tohiks ju midagi valesti olla?Mis juhtub koormuse jagunemisega, kui kang liigub tsentrist näiteks 2cm vasakule? Share this post Link to post Share on other sites