Jump to content
Rebane

Plugin FireFox'i kasutajatele

Recommended Posts

Kuna sai tehtud format, installisin endale uuesti FireFoxi.

FireFoxi paremas üleval ääres on päris viisakas otsinguaknake, mida kasutan tihti (google, wiki jne). Üllatuseks, ei saanud ma sinna ise lisada otsingumootoreid (nagu vanasti käsitsi sai) ning hakkasin uurima, kuidas seda teha saaks.

Tuli välja, et vahepeal on palju aega mööda läind ning enamus lisamist ei käi enam mitte käsitsi, vaid läbi pluginate, mida FireFoxi kodulehel saadaval on. Samas sain ka teada, et tihti on veebilehtedele ehitatud sisse võimalus/variant, et kui kasutaja tuleb kodukale ja kodukale on veebiarendaja viitsind tiba aega näha, saab otsinguplönni lihtsa vaevaga ka endale lisada.

Natukene uurimist ja testimist ning igatahes FireFox'il on nüüd antud võimalus olemas. Võite testida ka teisi lehitsejaid, kuid pead ei anna et seal asjad töötavad (dokumentatsioon ütles et IE7'l päris kindlasti minu rakendus ei tööta).

All siis screenshott, kuidas lisada Fitness.ee otsingu teie otsinguaknasse. Tean, et meie otsingusüsteem pole ligilähedanegi google'i omaga, aga järsku kellelgi ikka abiks on. :)

post-233-0-93891500-1372333271_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×