Hypix 4 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 Kiire küsimus. Avastasin et 2 pakki kanafileed on 18.07 kuupäevaga. Kas kõlbab ka homme või ülehomme söömiseks kui just mingit lebra juures pole?Ise söön ära küll pigem huvitab mis võib teha aegnud liha minu sees??? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 18.07 ju järgmine kuu või mõtlesid siiski 18.06? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristofeles1 10 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 ei tohiks muffigi selle kanaga juhtuda, kui külmkapis hoiad. ma alles eile jõin 13nda kuupäevaga piima polnud hullu midagi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tim. 46 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 Tasub alati lihalõhna järgi hinnata kui kasutuskõlbulik ta on, 1-2 päeva vaevalt, et midagi muudab kui normaalne külmkapp kodus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
protein_pets 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 Mingi herra oli banaani ära visanud täna, muud viga polnud kui süsimusta värvi oli. Mina taaskasutust pooldava kodanikuna võtsin vaevaks asja uurida ja selgus, et sisu oli täiesti adekvaatne - igatahes meeldivam, kui nood rohelised pooltoored banaanid poes. Nii see koha minu kõhus leidiski. 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
strato 4 Teavita postitusest Postitas Juuni 18, 2013 Need kanafileed arvatavasti pole vaakumis. Mul on mitu korda nii olnud. Isegi kerge hais on juurde tulnud. Ära praadides pole mingit vahet olnud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Akrapovic 71 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 Selle lõhna saad ära kui pesed äädikaga kergelt ja teed soolaga kokku ,aga kui peale praadimist ka on ebaloomulik lõhn ning maitse siis...(minul, koeral jälle hea päev) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martinkink 209 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 Eks need toitained pannakse mingi teatud varuga. Ükski asi ei lähe päevapealt pahaks. Kõige lihtsam on asju sügavkülmikus hoida kui tead, et ei jõua selleks kuupäevaks söödud või saad viimase päeva soodukaga. Vähemalt mina olen nii toiminudEks tal ja lõhn ja värvus annab teada, millal ei tohiks seda süüa. Või saad siis teada kui oled söönud ja varsti hakkab huvitav 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hypix 4 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 Nii tööl ja trennis käidud... lähen proovin ära kuidas on Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 Nii tööl ja trennis käidud... lähen proovin ära kuidas on Ära ikka ei tapa, aga kui homme paha olla, siis tead miks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hypix 4 Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 ei old häda midagi nagu värske. Kui paha olla siis saab töölt vaba päeva :D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest UrmoPaju Teavita postitusest Postitas Juuni 19, 2013 ei old häda midagi nagu värske. Kui paha olla siis saab töölt vaba päeva :Dkas see seisis sul sügavkülmas? kuskilt olen lugenud, et kui sügavkülmas on liha, siis ei tohiks midagi juhtuda, aga kui oled juba korra üles sulatanud, siis enam sügavkülma ei tasuks panna. 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Juuni 20, 2013 Kui on kuupäev üle minemas, siis töödelge kohe ära. Kuumtöödeldult peab paremini vastu kui külmkappi jättes. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides