Jump to content
henzzz

kaal köigub

Recommended Posts

tere!

Probleem selline et kaal köigub väga hullult. Üks päev olen 76,4 kg ja nädala pärast 80(?!?). Toitumime on peaaegu, et sama igapäev. Kusjuures jama on selles, et olen noorjalgpallur ja päev kui olen 80kg, on trennis väga raske olla. Niigi proovin kaalu kuskile 73 juurde saada. Ehk keegi oskab öelda milles jama vöib olla ja kuidas sellist probla vältida?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://www.kaalustalla.ee/blogi/kehakaalu-koikumised/

Ütleme nii, et sinu puhul on vedeliku kõikumine kindlasti eriti suur kui tegeled suuremas mahus intensiivse aeroobse treeninguga oma jalgpalli trennides.(Higistamine muudab soolade/vedeliku vahekordi kehas teinekord päris rängalt) Muidugi sinu väide, et toitumine on "peaaegu sama" iga päev ei ütle ka just eriti midagi. Tegelikult polegi palju vaja, et kaal imetrikke tegema hakkaks. Loe kasvõi Imre Vähi blogi, kus tal lausa ühe päeva raames vahest +/- 5kg kaal kõigub. :)

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mnjaa, mu enda rekord on 76.5 kg-lt 87kg-le ühe päevaga. nägu läheb mõnusalt ümmarguseks ja muud kehaosad samuti. veepeetus ei ole tore asi

Muudetud kasutaja kristofeles1 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere!

Probleem selline et kaal köigub väga hullult. Üks päev olen 76,4 kg ja nädala pärast 80(?!?).

See 4kg kõikumist on ikka kahtlane. Ma olen eridieedil terve nädala, mis sätestab, et pean olema igal hommikul 76.x kg, vähem ega rohkem ei tohi olla. Ja ei kõigu kuhugile kaal ettearvamatult, kõik on siiski loogiline matemaatika.

Trenn viib vedelikku kehast välja, peale jõusaali võid olla ilusti 1.5kg kergem, olgugi et ei higistanud trennis- lihtsalt niisama liigutasin rutiinselt kangi natuke. Ja loeb see ka, et kas enne kaalumist oled ÖKO't teinud või mitte. Kas kaalud varahommikul enne sööki või hilja õhtul peale päevaseid söömisi- see loeb ja kui võrdled kahte tehtud eri kuupäevadel kaalumise numbrit, siis neid väikseid nüansse tuleks arvestada, et kas oli ikka samad tingimused ja kaalumise tehnikad.

Mul on endal selline eridieet, mis esimestel nädalatel just harib selles osas, et saab mitmeti kogemust, et mis toidukogused/aktiivsus millist kaalu tekitavad järgmiseks hommikuks. Et võiksid praktiseerida sedalaadi asja, siis näed, et tegelikult on kaalukõikumine üsna seletatav matemaatika.

Ja muidugi sama kaaluga tuleks kaaluda. Jõusaali kaalud valetavad paljud nagu ka jõusaali peeglid.

Muudetud kasutaja Low Protein Forever poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh asjalikkude vastuste eest. "sama toitumine" tähendab seda, et mul on toitumiskava ja igapäevane kaloraashi köikumine vöib olla maksimum 200kcal.

Veepeetused ja värgid vöivad täitsa teemas olla aga teised kutid trennist (sama treenitus, kaalude vahe 3-4kg) räägivad et neil küll mingeid ulmelisi kaaluköikumisi pole.

kaal on tösine probleem mul. Rasvaprotsent on selline et six-pack on kergelt näha aga kaal kahtlaselt suur. Olen 180 pikk ja keskmine kaal 78. Ei tahaks uskuda, et rohkem lihastes olen 15 aastaselt kui minupikkused profijalgpallurid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×