Jump to content
savi_

Käies poes :)

Recommended Posts

Kes valku otsivad /soovivad - sööge hommikuks peekonit ja mune (soovitavalt ikka ca 3 tk), lõunaks ja õhtuks ainult kana-liha-kala, juurde salateid (rohelist värvi ainult a´la spargel, brokoli jne) :)

Mina ostan poest kõike, kuna mees tahab siiski rammusat toitu ja lastel omad vajadused. :blink: Seega - piim, joogijogurt, munad, sai, leib, kartulid, vorst, juust, makaronid, kana, hakkiliha, paprika jt. köögiviljad, puuviljad, hapukoor, kohukesed jne jnejne ISE ma tarbin kõike peale leiva-saia, makaronide-kartuli. Mõõdukalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mina ostan poest kõike, kuna mees tahab siiski rammusat toitu ja lastel omad vajadused.  :blink: Seega - piim, joogijogurt, munad, sai, leib, kartulid, vorst, juust, makaronid, kana, hakkiliha, paprika jt. köögiviljad, puuviljad, hapukoor, kohukesed jne jnejne ISE ma tarbin kõike peale leiva-saia, makaronide-kartuli. Mõõdukalt.

et siis leiba, saia, makarone ja kartulit ei tarbi?

ma saan aru, et sai on küllaltki mõttetu toit aga nt. täistera leib on ju väga vajalik just kiudainete pärast.

ja makaron, see ju puhas maltodekstriin! mida sa siis lihatoidu kõrvale süsivesikuks tarbib? ainult rohelisest väheks ei jää? kas vähemalt pruun riis alla läheb?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ainus asi mida rohkem tarbin on valge riis, üles tunnistades väga vähesel määral kartulit ja makaroni ka ikka, kuigi ei tohiks :) olen kuulnud, et just leib-sai, kartul-makaron ajavad rasva :blink: eriti kui kaalust maha võtmine käsil on. on ju ka igasugu muid toite, mida ma seal nimekirjas ei maininud, mida söön, ntx keedetud peet küüslauguga, mais, tomat, hakkliha, kanaliha, liha, oad, ?ampinjonid jne jne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×