Jump to content
MariusL

Marius Lemming blogi

Recommended Posts

hei,

võistlused on minu jaoks läbi ja teen kerge kokkuvõtte.

tulemused olid kükk 167,5, surumine 105 ja tõmme 215.

Kükiga võib täitsa rahule jääda, kuna see oli ikkagi isiklik rekord.

Surumine läks täitsa... Kui trennis sai tehtud 110 ilusti, siis siin ei tahtnud see kuidagi liikuda ja jäigi tulemuseks algraskus ehk 105, milles ma olen kõvasti pettunud.

Tõmme ilmselt õnnestus kõige paremini ja seal oli ka päris pingeline võistlus minu, Jürgensteini ja Pälli vahel. ja nagu lubatud oli, tuligi 210+.

Vahepeal muidugi enne tõmmet suutis Taavi mulle nuuskpiiritust silma pritsida.. :D Korraks oli küll tunne, et jääb katse tegemata, kuid sain õnneks tehtud.

Kuna vastane oli ikkagi kõva jõutõstja ja ma olen kulturismi suunitlusega, siis olen ise täitsa rahul, et sain konkurentsi pakkuda. Üldiselt olen üsna põnev võistlus ja minu jõutõstmise ajaloos vist kõige pingelisem üldse.

Hea töö!

Kahjuks mul läks võistlus täiega p*rse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Annan ka üle pika aja kergelt teada, et kadunud pole ma kuhugi. Raskeid trenne pole väga saanud teha, sest peale võistlust on õlg hakanud jamama. Täna proovisin pisut raskemalt ja on läinud kõvasti paremaks, kuid laupäevasele võistlusele ei hakka lõhkuma minema.

Täna rääkisime Taaviga trennis ka pisut tulevastest võistlustest, ehk siis dieedini on jäänud ainult kuu aega. Ootan juba pikisilmi, et uuesti see raske dieet läbida ja lavale pääseda.

Egas midagi polegi rohkem hetkel, hoidke biits punnis

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna enam ma fasti sportlane ei ole, siis pole vist mõtet ka siin blogida. Siiski tänan aastase toetuse eest ja soovin kõigile head vana-aasta lõppu ja uue algust.

Laval näeme!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×