Jump to content
HDTanel

HDTanel - Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)

Recommended Posts

Tubli!

Minul sama protsess käsil ainult kaal 120 kg pealt vaja kuskil 90 peale :)

Ehk samamoodi suur rasvane kõht ees, millest lahti vaja saada. Poolteist nädalat möödas 5 kg juba maas:)

Iga kord kui ma näen selliseid kaadreid või pilte kus suured inimesed saavad oma kaalu alla nagu vaja, siis tekib endal koguaeg rohkem motivatsiooni jätkata sellega.

Kuna endal, see kaal lõpuks hakkas ka põlvedele siin, et siiis nagu lõpuks jõudis kohale asi on naljast väga kaugel:P

Aga edu ja jaksu edaspidiseks!;)

Priit

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Heihei, väike update taas. Kes mu fännilehel FB-s käib siis teab, et täna jäin haigeks mõnusalt :S kurk jube valus. Eile hilja õhtu 23 ajal sai veel Revalis jõusaalis kardiot tehtud aga ilmselt külmetasin kui vihma sadas... damn. Loodetavasti nädalaga korras kõik kuid esimene kord siis täna kui jõusaali ei lähe peale mingi 4 kuud vist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ahjaa.. kehakaal, mis teeb? Uus nädal alguse saanud ja kaal 74,3Kg!!!! Ma ei suuda uskuda :D mugin ikka nädalas vahest midagi head ja magusat kuid kuna kalori arvutamine pole keeruline siis olen suutnud need magusad kõik oma toidukordadest maha arvutada. Mitte, et midagi väga vahele jätaks aga lihtsalt söön väiksema koguse kui patustan. Ojah... ulme

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kopi paste FB-st siia ka: "Märtsi kuu alguses mõõtsime Siimuga koos minu rasvaprotsenti ja lihasmassi. Kaal oli mul siis 81Kg ning rasvaprotsent oli 26,1% sealjuures lihasmass 36,5%.

Nädal tagasi 14. Mai mõõtsime taas, et näha kas on mingit erinevust näha. Mõõteriistaks oli sama vidin mida kasutati kaalulangetamis saates Kanal 2 peal ;)

Kehakaal oli 76,4Kg ja rasvaprotsent 19,6% sealjuures lihasmass 40,3%"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sain lõpuks randa ka :) Kehakaal püsib seal 74,5-75,5Kg juures hetkel, natukene olen liiast saiakesi söönud nii, et nüüd üritan jälle normaalsemalt asja teha ja ehk järgmine nädal näeb 73Kg juures numbreid. Järgmine nädal saan Soome jõusaale proovida kuna kutsuti kahte üritust filmima, mingi Golds Gym vms pakuti mulle, eks näis :) tasuta housetantsu tunde saan ka ühest stuudiost nii, et tundub tore bisniss trip tulema. Transformers.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei, Tanel!

Ole hea, anna nõu, kuidas ma saaksin oma puldi tööle, et Dirt 3 multiplayer split-screeniga mängida? Mul on tavaline PC USB pult, mitte XBox või PS. Xbox emulaatoriga proovisin, ei tööta.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole siin miljon aastat jõudnud jälle sõna võtta. Aga väike update siis, mis toimumas on.

Trenn ja toitumine on pooleli jäänud juba viimased paar kuud kuna olen suures rahalises probleemis.. Mäletan, et Juuni alguses sai viimati korralikult trenni tehtud ja toitutud hästi. Nüüd on pekk kõik vist tagasi tulnud, okei nii hull pole.. kõhu ümbermõõt lõdvana 98cm.. alustades aasta alguses oli see number 110cm. Hetkel Revalis see aastane leping ja ma ei jaksa seda enam maksta ja niisiis ongi nii, et aeg läheb seal tühja ja maksan lihtsalt takkajärgi seda lolli arvet, isegi kui makstud saan siis probleem, et pole raha, et süüa osta. Eks võib ennast süüdistada kuid lihtsalt elu valik on selline, et ma tahan enda asjaga teenida oma elatist mitte minna 9-17ni tööle kuskile (olin pea 5 aastat sellise töö peal kontoris ja enam ei soovi).

Hetkel viimased nädal aega vist mingi euriga elanud ja noo ürita sa siis oma kalorid kätte saada ja trenni teha... üks asi kui saad isegi trenni teha siis toitumine on nii vale, et kogu see trenn on MÕTTETU. Saad aga toitumise korda siis ei jätku raha, et trenni eest tasuda.

Ehk siis hetkel on mu seis väga ###### kuid tuleb positiivne olla ning loota, et olukord muutub paremaks.

Sai aasta alguses mitmeid videosi Siimule tehtud aga nagu näha keegi ei ole huvitatud maksma kunagi selliste videote eest :P Üks ettevõte ka siin helistas hiljuti ja kiitis kõiki mu töid ja soovisid siis, et ma hakkaks neile tegema videotööd ja aitama nende inimesi videotöötlus alal.. muidugi konks see, et sorri vaan aga meil pole sulle raha maksta, aga noo patsutame õlale, et tubli poiss oled, et tasuta meile teed kõike.

Ojah :D Mis ma siin ikka puistan aga tahtsin lihtsalt ära mainida, et koguaeg pole asi tahtmises vaid lihtsalt paljudel inimestel võib räige plokk ette tulla rahaliselt.

Loodan siiralt, et suudan taas varsti elatist teenida ja trenni edasi teha, toituda taas inimese moodi mitte üks või kaks võikut päevas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tead... saan aru, aga kust kohast sul see pekk tulema peaks, kui sul raha söögi jaoks ei ole? :D

Eks lihasmass ikka tasapisi väheneb, kui pole trenni, kaloreid ja valku peale anda, kuid seda ma küll ei usu, et nälgides sul kõht jälle kasvama hakkaks, seega seda vabandust sinu jaoks ei eksisteeri.

Revali aastane leping lõpeta ära, kui raha otsas. Võib-olla pead väikse leppetrahvi maksma varase lõpetamise eest, aga ikka parem kui niisama maksta iga kuu, kui teenuseid ei kasuta.

Seni kuni jalad alla saad võid siiski vähemalt keharaskusega harjutustega kerget toonust hoida - ei tasu alahinnata selliste treeningute tulemusi. See, et toiduga kitsas käes ei muuda trenni mõttetuks. Kasutegur on väiksem kindlasti, kuid ikka parem, kui niisama lösutada. See veel hullem, kui sama-aegselt on vaimne deprekas ning kehaline toonusekadu ka veel. Saad topelt-obaduse kogu olemisele, ning siis vaatad, et trenni tulemused kaovad ja läheb deprekas veel suuremaks. See küll hea mõte ei ole.

Selliseid mehi küll ja küll, kes kodus ja väljas trenni teevad ning vorm tunduvalt parem kui sinul. Seega jõusaalis käimise vajadus on pigem mugavuse/effektiivsuse teema mõnes mõttes - tulemusi saab aga ka ilma tehtud ja mis kõige parem - TASUTA. Ma pole jõusaalis paar aastat juba käinud - vorm küll kannatanud ei ole. Muidugi mul veidi inventari kodus on. Siiski - kodus saab paljugist ära teha ka ilma tavaarita.

Rahalisest küljest kindlasti käi toidupoodides ringi ja veidi kaalu erinevaid variante. Kõige mõtekam kaloraaži ülevalhoidmiseks on minna näiteks suuremas mahus odavate süskarite peale üle - näiteks kartul, riis jms. Jah, süsivesikuterikas ja ühekülge toitumine, aga odav. Mingi suure toore kana saad ka mingi 5-6 euri eest kätte. Saad mitu, mitu päeva korralikult valke ja rasvu.

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Unusta ära, et sa ei saa toituda nii nagu vaja. Isiklikult on mul vägagi piiratud eelarve. Pakk mune maksab tavaliselt 0.99, olen ka 0.79 eest saanud jne. Üks keskmine peet maksab ca 10 senti. Ei ole olemas sellist asja, et ma ei saa. Saab küll kui väga vaja. Ricotta kohupiim prismas 37 senti. Terve suur kana maitsestamata 4-5 eurot ja sellest jätkub päris kauaks.

Ja tõesti nagu Archangel ütles, et kuidas sul siis raha ei ole et toitu osta, aga kehakaal tõuseb :huh:

Asi on ikka väga tahtmises kinni. Võta ennast nüüd kõvasti kokku ja pane oma blogi pealkiri - morsast inimeseks - maksma. Tulgu, mis tuleb. Usun, et oled saanud juba natuke ka aru saanud kuidas toituda. Lillkapsas ca 40Kcal 100g - makaron ca 350Kcal 100g. Kui natukenegi sellele rõhku panna hakkab kehakaal iseenesest langema. Ega niisama ei öelda, et kõhulihaseid treenitakse köögis.

Võta ennast kokku ja püüa ikka edasi minna, olgu mis oli ja alusta uuesti ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sa täna palgatööle läheksid, ega keegi ei tee sinuga sunniviisilist lepingut järgmiseks 5-ks aastaks. Võid ära tulla kasvõi ühe kuu pärast (katseajal ongi lihtsam ära tulla - peab ainult 1 nädala ette teatama). Keegi ei keela kellast-kellani töö kõrvalt veel omi asju ajada. Kui liiga palju tööaega varastad siis on sul kaotada see, et sind lastakse lahti - aga sinu olukorras pole see ju kaotus. Väga paljud inimesed Eestis elavad nii, et neil on palgatöö ja siis lisaks mingid omad projektid-sutsakad-haltuuraotsad.

Kui need omad projektid toovad nii hästi sisse, et kellast kellani töö hakkab "päris tööd" segama, siis pakitakse asjad. Ega ei pea töölt lahkudes ootama alati ka 1 kuu nagu seadus ette näeb - minu tuttavate hulgas on olnud mitmeid päevapealt äraminekuid ja ausalt öeldes, need kes on lahkumisavalduse esitanud ja ootavad selle 1 kuu täis tiksumist mõjuvad ülejäänud kaadri moraalile väga halvasti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige mõtekam kaloraaži ülevalhoidmiseks on minna näiteks suuremas mahus odavate süskarite peale üle - näiteks kartul, riis jms. Jah, süsivesikuterikas ja ühekülge toitumine, aga odav.

Lisa söödavatele süsivesikutele juurde ka joodav, piim. Vahelduseks võid sellega keeta riisiputru, teha kartuliputru ja üldse on mugav sedasi kaloraaži kõrgel hoida. Mõistan,et rahaliselt 0,5€/L (grossis on soodukaga vahest ka 0.45€) kohta võib olla hetkel raske. Kuid nt. 0.2L/klaas päevas seda tarbides,saad juba 5 päeva kokku. Vahelduse mõttes on hea, pidi hea olema ka hammastele ja luudele!

Külasta ka sellist lehte http://www.vaatahindu.ee/ ja vaata toidupoode külastades nende viimase päeva pakkumisi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole siin miljon aastat jõudnud jälle sõna võtta. Aga väike update siis, mis toimumas on.

Trenn ja toitumine on pooleli jäänud juba viimased paar kuud kuna olen suures rahalises probleemis.. Mäletan, et Juuni alguses sai viimati korralikult trenni tehtud ja toitutud hästi. Nüüd on pekk kõik vist tagasi tulnud, okei nii hull pole.. kõhu ümbermõõt lõdvana 98cm.. alustades aasta alguses oli see number 110cm. Hetkel Revalis see aastane leping ja ma ei jaksa seda enam maksta ja niisiis ongi nii, et aeg läheb seal tühja ja maksan lihtsalt takkajärgi seda lolli arvet, isegi kui makstud saan siis probleem, et pole raha, et süüa osta. Eks võib ennast süüdistada kuid lihtsalt elu valik on selline, et ma tahan enda asjaga teenida oma elatist mitte minna 9-17ni tööle kuskile (olin pea 5 aastat sellise töö peal kontoris ja enam ei soovi).

Hetkel viimased nädal aega vist mingi euriga elanud ja noo ürita sa siis oma kalorid kätte saada ja trenni teha... üks asi kui saad isegi trenni teha siis toitumine on nii vale, et kogu see trenn on MÕTTETU. Saad aga toitumise korda siis ei jätku raha, et trenni eest tasuda.

Ehk siis hetkel on mu seis väga ###### kuid tuleb positiivne olla ning loota, et olukord muutub paremaks.

Sai aasta alguses mitmeid videosi Siimule tehtud aga nagu näha keegi ei ole huvitatud maksma kunagi selliste videote eest :P Üks ettevõte ka siin helistas hiljuti ja kiitis kõiki mu töid ja soovisid siis, et ma hakkaks neile tegema videotööd ja aitama nende inimesi videotöötlus alal.. muidugi konks see, et sorri vaan aga meil pole sulle raha maksta, aga noo patsutame õlale, et tubli poiss oled, et tasuta meile teed kõike.

Ojah :D Mis ma siin ikka puistan aga tahtsin lihtsalt ära mainida, et koguaeg pole asi tahtmises vaid lihtsalt paljudel inimestel võib räige plokk ette tulla rahaliselt.

Loodan siiralt, et suudan taas varsti elatist teenida ja trenni edasi teha, toituda taas inimese moodi mitte üks või kaks võikut päevas.

Ei tahaks üldse mitte targutada, aga üldiselt on niisugust tüüpi rahalistel probleemidel kaks põhjust

1. Sinu teenust ei vajata (konkurents on suur, teenus vilets, hinnad kallid vms). See on siiski vähetõenäoline variant.

2. Sa lihtsalt pole jõudnud inimesteni, kes Su teenust vajavad ja selle eest maksta suudavad (reklaami puudumine). Et see muutuks, tuleb investeerida. Investeerimiseks on aga raha vaja. Seega mine tööle ja kogu piisavalt palju, et saaks hakata probleemideta ja täis kõhuga toimetama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma umbes nädala eesti silmasin Tanelit jõukas (vähemalt trenazööril jooksmas), nii et ehk leiad seda vaimset jõudu ikka jätkata!

Teisalt tean soovitada paari saali, mille kuukaart on odavam (revalis tõuseb ka koos ujulaga).... Aga asukoht võib sulle pisut kaugeks jääda.

Kolmas variant on koju soetada soodsalt hantlid ja kang ning päris palju saab ära tehtud! Lisaks on seal Lasnas ka parke, kus saab jooksu teha pmst aastaringselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Kui sa ei naase treening-elustiili juurde tagasi, siis blameerid Kelnerit, kes on üks parimaid treenereid Maarjamaal.

Ja muidugi kõiki treeningkavasid devalveerid sellega.

Alustuseks võiksid osta koju uksele lõuatõmbe kangi, selle ostuks võid mõne vana videokaardi maha müüa.

:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nägin seda ka Tervisioonis ja tegelikult rääkis ka Urmas Vaino, et see on ju tegelikult töö - suuresti tänu sellele tööle, saab inimene sotti kas ühte või teist mängu üldse tasub tellida ja sinna raha raisata. Küsimus on see, kuidas seda teha nö teenust pakkudes ehk siis raha küsimine vastuvõetavamas vormis. Samas võiks keegi kes toob maale ja levitab mänge - võtta mehe enda alla tööle ja koostööd teha, usun et sellest võidaks mõlemad osapooled.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Keegi võiks Tanelile õhinapõhiselt PR-nõu anda. Hetkel on ta ise asja väga palju hullemaks teinud nii enda kui terve valdkonna imago suhtes (kuigi, tõsi, lühiajaliselt on ilmselt piisavalt inimesi, kes ta hetkel rahahädast välja aitavad).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Põhimõtteliselt on mõte täiesti aksepteeritav. Sellised ettevõtmised töötavadki suuresti vaatajate annetustest ja reklaamtuludest.

Küll aga nagu jrx ja Ott mainisid siis tuleks asjale läheneda suurema taktitundega. Kui kanal räägib arvutimängudest siis pole väga mõtet paluda annetusi, et saaks jõusaalis käia. Pigem teha sõbralik üleskutse, et kui vaatajad soovivad tulevikus veel rohkem ja parema kvaliteediga sellest kanalist infot ja meelelahutust saada, siis võite annetada siin ja siin... näiteks. Las see jääb kõlama meeldiva üleskutsena, mis ei näita mingit märki sellest, et see oleks vajalik.

Ei tohiks:

Viidata nagu kanali elu või tegija heaolu sõltub vaatajate annetustest. Lühiajaliselt võib mõnel hale hakata, kuid pikemas plaanis peletab inimesed eemale. Keegi ei taha tunda, nagu tal oleks moraalne kohustus aidata, või et kanali vaatamine on justkui hull privileeg mis ähvardatakse ära võtta, kui raha ei anna.

Samuti ei tohiks viidata kanali suhtes kõrvalistele tegevustele, kui asjadele kuhu see raha võib minna. Hoia see enda teada. Sinu vaatajaskond huvitub eelkõige arvutimängudest ning ta peab uskuma, et mistahes annetused lähevad selle infovoo võimendamiseks. See, et sa praktikas kulutad jõusaali peale võib ju kaudselt tuua kaasa ka parema kanali, kui su tuju on parem, energiat rohkem või mida iganes - kuid seda pole vaja otseselt välja tuua.

Mulle tundub muidu nii, et elus on teatud seaduspärasused / mustrid. Näiteks on seaduspärasus, et taimetoitlased ei viitsi jõutrenni teha aga armastavad ratast ja piiblit. Nii on.

Ja on ka reegel, et Arvutimängurid ei viitsi tööd tööd teha, rääkimata trennist siis, neid huvitab ainult Coca, Chips ja öösel mängimine.

Lollus. Ma olen aastakümneid igapäevaselt mitmeid tunde arvutimängudele kulutanud. Iganädalane töö hulk jääb ca. 70h kanti, kui mitte rohkem vahest. Sinna otsa trennid. Ei ole mõtet väita, et arvutiga mängimine välistaks töö tegemise. Samuti ei mängi ma öösel.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Lollus. Ma olen aastakümneid igapäevaselt mitmeid tunde arvutimängudele kulutanud. Iganädalane töö hulk jääb ca. 70h kanti, kui mitte rohkem vahest. Sinna otsa trennid. Ei ole mõtet väita, et arvutiga mängimine välistaks töö tegemise. Samuti ei mängi ma öösel.

Kontranäite saab maailma iga asja kohta tuua.

Stereotüüpne arvutimängur ja taimetoitlane jõutrenni ei tee. Tegu on tõenäoselt psühholoogiliselt ära seletatav kuidagi nii, et arvutimängija eluvaade ja tõekspidamised ei soosi jõutrenni.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonii, aeg vist jälle uuendada mingi sissekandega asja :P

Nagu näha siis siin ka juba Õhtulehe kajastus ära toodud.. eks kui keegi pole midagi taolist varem teinud siis ongi selline suur kära kohe lahti, et misasja kuidas nii.. Alari Kivisaar SkyPlussis ja ETV kommenteeris asja viisakalt vähemalt.

Teinud ligi 400 videot ja nüüd siis panin võimaluse oma vaatajatel mind toetada ja kohe tuldi maha tegema :D Igatahes pole see viha minu vastu mind kuidagi heidutanud vaid just rohkem motiveerinud. Ott siin rääkis paar head sõna aga selle vastu võib rääkida seda, et Euronicsi tootejuht kui ka mängude maaletooja Gamestar on minu vastu hakanud nii, et jube.. te ise ka ei usuks mida üks avalikult räägib minu kohta :D Kust tuleb selline metsik viha.. ma ei tea..

Kes tahab kuulata millepärast Euronicsi tootejuht kirjutab, et mind ravib vaid märg haud ja et kodus naisega naeravad südamest mu kehva seisu üle siis võite järgnevat videot vaadata kus ühe otseülekande ajal natukene asju selgemaks rääkisin, et mis ja kuidas.
Mingi kaheksanda minuti pealt:

SkyPlus:

Lisaks siis kõigele jamale olen loosimas oma fännidele välja "Playstation 3" :D ise sponsoreerin selle.. ja olen teinud neid auhinna mänge varem veelgi mitmeid mitmeid igasugu asjadele, videokaarte jne pand välja.

Igatahes olen ma nüüd palju paremas seisus ja olen saanud taas korralikult toituma ning ka trennis käima! Alustasin paar nädalat tagasi ja isegi sai Otti korra nähtud kõmpimas trenasööril :) Sai nädal aega trenni tehtud ja pühapäeval otsustas tervis otsad anda.. nädal aega olin haige ja siis veel nädal hoidsin trennisaalist eemal igaksjuhuks.. nüüd siis taas jälle treenimas.

Mis aga mind hämmastama pani oli see, et SPA on nüüd valmis.. ja oot oot... kuukaart läheb 5€ kallimaks, kuidas küll nii?? 6€ kallimaks kuid selle eest ma saan käia ka SPA-s ükskõik, mis kell ja kaua tahan... aastase lepingu puhul vähemalt :D täiesti ebanormaalne.. see nagu, et sulle visatakse raha näkku, et võta, VÕTA RAISK ja naudi :D

Käed maas lihtsalt parim koht terves Eestis vist hetkel.. sai ka promotud oma fännilehel kus kavatsen lähikuudel üle 20,000 jälgija kokku ikka saada.. ja tore oleks kui mingi osa neist ka mind kuulda võtaks ja Revali sportima tulevad (y)

Aga midagi siis, mis toimub? Noo kaal oli pühapäeval 83Kg.. ehk siis nüüd läheb põletamiseks. Hetkel eesmärk on, et kaotada 0,8Kg kuni 1Kg nädalas järgmised 5 nädalat.. ja siis võtan nii pole kg peale selle tempo. Kiiret samas pole nii, et vaikselt lähen. Kui arvestada kui ebatervislikult ma vahepeal sõin siis imestan, et nii vähe on juurde tulnud, tundub, et toitumiskava ikka kõvasti aitas siin, sest kilod ei kipu kergelt juurde tulema, õnneks.

Ahjaa.. tantsu huviline nagu olen siis üritan mingi hetk uurida Revalist, et ehk saan mingitel aegadel peegelsaali kasutada, et kardio asemel hoopis tantsu teha :P Mis tantsu?

Seda siin:

Kuna aga mu blogiga siin tegu juba on siis panen teile siia eksklusiivse pildi vormist ka :P loodan, et seekord saan kõik peki lõpuks maha ning edasi juba siis natukene lihast ka juurde kasvatada.

Uuesti.jpg

Muudetud kasutaja HDTanel poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×