fender 1 Report post Posted April 1, 2013 Tere!Kuna asi on niikaugel et tavalised lõuatõmbed ei valmista enam erilist väljakutset ja lõpetan pigem tüdimusest kui väsimusest, siis olen hakanud tegema raskustega...Kas keegi oskab soovitada kuidas oleks jõusaali vahenditega kõige parem neid teha?Hetkel olen lihtsalt hantli (8kg) jalgevahele võtnud ja niimodi teinud , aga olen jõusaalis tähele pannud et teistel on kuidagi vöö küljes raskuseketas ja teevad niimodi.... jõusaalis on vöö küll olemas, aga mingeid kinnitusasju pole ma küll leidnud..Küsin sellepärast, et see hantlivariant pole väga hea, kuna õhtuti on palju treenijaid ja ma ei taha lihtsalt ühte hantlipaari nii pikaks ajaks ära hõivata... Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted April 1, 2013 Selleks on näiteks selline vöö olemas Share this post Link to post Share on other sites
fender 1 Report post Posted April 1, 2013 Selge, ilmselt siis sellel keda jõusaalis nägin oli tal enda vöö kaasas Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted April 1, 2013 Selge, ilmselt siis sellel keda jõusaalis nägin oli tal enda vöö kaasasVõid ju küsida alati. Ma olen ka jõusaalis täiesti võõralt inimeselt midagi laenanud ja keegi ei ole pahaks pannud. Kõik on samal eesmärgil saali tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 1, 2013 (edited) Kas tavalisele vööle ei anna midagi kompunnida. Mul on rihm olemas, aga see ei ole veel minu käes Mingit moodi ei saa sinna midagi juurde lisades raskuseid töösse kaasata?On keegi äkki proovinud midagi?Wrange rihm ikkagi 65 EURi Edited April 1, 2013 by martinkink Share this post Link to post Share on other sites
MariusL 42 Report post Posted April 1, 2013 Osades kohtades on siuksed raskused, millel on need käepideme augud sees , sealt tavaline tõstevöö läbi ja saab teha ju Ise olen koguaeg nii teinud Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted April 1, 2013 Krt ma olen kodus isegi kingapaeltega hantli kettaid tavalise vöö külge riputanud. Alati leiab mooduse. Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted April 1, 2013 Ideaalis võiks see wrange vöö igas suuremas jõusaalis olemas olla, aga tihti kipuvad need jalutama minema.. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 1, 2013 Krt ma olen kodus isegi kingapaeltega hantli kettaid tavalise vöö külge riputanud. Alati leiab mooduse. Ma panin kodus tavalise juhtme ketastest läbi ja kasutasin neid hantlitena lendamisel. Vähemalt korralik kolmesooneline vaskjuhe oli Share this post Link to post Share on other sites
fender 1 Report post Posted April 1, 2013 Nojah, ... ma usun et võtan tavalise vöö kaasa ja seon tugeva nööriga kinni, teeb sama välja 1 Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted April 2, 2013 Üks võimalus on tavalisest vööst rätik läbi panna, isegi niimoodi teinud . Share this post Link to post Share on other sites
-Sven- 1 Report post Posted April 2, 2013 Kasutan ka seda sama wrange vööd, ketas külge läbi käepideme ava ja korras, sama kasutan ka rööbaspuudel surumisel Share this post Link to post Share on other sites
toorik 0 Report post Posted April 2, 2013 Olen näinud metall vardast/traadist painutatud S-kujulist konksu. Üks pool läheb rihma külge ning teise tavaline ketas. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted April 2, 2013 Sangpommi saab varba otsa võtta... ma olen niiviisi teinud, et ühe jala otsas 24 ja teise jala otsas 16... Share this post Link to post Share on other sites
JungaTroll 79 Report post Posted April 2, 2013 Tere!Kuna asi on niikaugel et tavalised lõuatõmbed ei valmista enam erilist väljakutset ja lõpetan pigem tüdimusest kui väsimusest, siis olen hakanud tegema raskustega...Kas keegi oskab soovitada kuidas oleks jõusaali vahenditega kõige parem neid teha?Väljakutseid saab leida veel nii:1. korralik tehnika, ilma ühegi jõnksuta2. raskused seljakotti (ise olen kasutanud kuni 30kg nii)3. ja muidugi teha üldse lõuatõmbeid nt. ühe käega - siin on variante tohutult Share this post Link to post Share on other sites
JanK 0 Report post Posted April 2, 2013 0:50 alates erinevad lõuatõmbevariatsioonid, treenib isuga. Share this post Link to post Share on other sites
ville1 0 Report post Posted April 2, 2013 0:50 alates erinevad lõuatõmbevariatsioonid, treenib isuga. Tavaliselt on sellised trikitajad kerge kaaluga, ja nii mõneski videos on näha et jalgu pole eriti treenitud, mina niisuguseid vigureid eriti ei suuda teha. Aga muidugi ! Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 2, 2013 On olemas youtubes ka need BarBrothersi videod, need teevad ka igasuguseid asju seinast seina. Sealt tekib jälle küsimus - Kus kohas inimestel hakkab piir???Eks need "piirid" olegi ületamiseks Share this post Link to post Share on other sites
ReimoR 1 Report post Posted April 2, 2013 (edited) Kui leidub z-kang siis võib ka selle otsa raskused kinnitada ja kõverdatud jalgade peal hoida.Või siis nii Edited April 2, 2013 by ReimoR Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 2, 2013 Ise kasutasin suviti väljas treenides nõukogude armee kaherealist vööd, millele kinnitasin teise vööga raskused. Väga vastupidav, odav ja mugav. Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted April 2, 2013 Ise kasutan hüppenööri - paned kahekordselt ja kannatab ikka väga suuri raskusi. Lõuatõmmetel kui ka rööbaspuudel surumisel. Share this post Link to post Share on other sites