Jump to content
Char27

Kontakti saamine Ottiga

Recommended Posts

Tellisin teilt natuke üle kuu aega tagasi toitumis- ja trennikava, nüüd on tekkinud küsimusi.

Olen teiega üritanud ühendust saada meili ja skype teel mitu nädalat, aga ei saa kätte teid. Ma ei tea kas mu kirjad lähevad automaatselt rämpsposti kataloogi vms.

Küsiksin hea meelega küsimusi tervelt foorumilt, aga kavas oli kirjas, et ei tohi avalikusta detaile selle kohta, niiet küsin personaalselt.

Vaatasin, et olete ise foorumis aktiivselt kirjutanud ning loodan, et märkate seda kirja või keegi teine juhib teie tähelepanu sellele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ottkiivikas@gmail.com - eks mul tuleb kirju igasuguseid ja tegemiste üle ka nagu ei kurda. Mida pikem kiri, seda ebatõenäolisem on vastust saaa, sest inimestel on kohati tunne, et mul on ainult nende probleemidega aega tegeleda. Loodan ,et saame lühidalt hakkama, kirjutage või saatke kiri uuesti. Mul on stabiilselt üle 100 maili ootel, mis ootavad vastus - kuid mul ei ole ka lisaaega kuskilt võtta. Loodan mõistvale suhtumisele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veits imelik suhtumine Oti poolt... Kui neid kavasid tasuta jagataks, siis võiks küll nii vastata, aga kui inimene on maksnud teenuse eest raha, siis ma arvan et niipalju aega leiab alati, et paari sõnaga vastata. Asi pigem suhtumises.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

saatsin 23. märtsil mõned küsimused meilile. kui aega saad, äkki saad vastata nendele

tahaks sinu nõu saada toitumise ja treeningkava teemal

Jõudumööda vastan eks mul tuleb sinna postkasti korralike romaane- mida pikem kiri seda kauem võtab ka vastamine aega. Siia foorumi ei ole mõtet neid dubleerida, kirjutage vajadusel maili uuesti, sest ega ma siia nagunii vastama ei hakka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovin kõigile kannatlikku meelt. Ei jookse see trenn ega toitumine kellegil eest ära. Seni kuni Ott jõuab vastata saab alati ise veidi üldaineid netist õppida, mis tuleks ainult kasuks. Pigem veidi oodata ja saada põhjalikum vastus, kui et Ott paarilauselisi vastuseid välja saadab.

Mõni mõtleb võib-olla, et mis see ära ei ole mõnele meilile päevas vastata. Aga asi pole sugugi nii lihtne. Korralik toitumise/treening-küsimuse vastuse trükkimine võib võtta oma 15-20 minti kui jutti ainult kirjutada. Kui veel mingeid linke otsida või sügavamat mõtte-tööd ka juurde teha siis võib tunde kuluda. Näiteks kellegile kava tegemine on ikka tundide küsimus, kui eesmärgiks on põhjalik ja sisukas kõike hõlmav jutt. Ja seda ju inimene üldjuhul ka ootab.

Mulle tulevad päevas mõned üksikud kirjad ja teinekord on neile vastamine juba jube energiat ja aega sööv - ning ma veedan niigi terve päeva arvuti taga. :D

Ott saab päevas kindlasti kümneid ja kümneid kirju. Seega ma ei usu, et isegi parima tahtmise korral oleks väga reaalne kõigile kohe paari tunniga vastada.

Otile soovitaks ainult üht, et vbl vahelduseks piirata näiteks Kavade tegemise tihedust, anda endale veidi puhkust ja aega vastustega - sest kvantiteet ei tähenda ju kvaliteeti ja vbl natuke kiiremini ja ka sisukama kirjaga klientidele vastates on kokkuvõttes ka tagasi-side eeldatavasti parem. Tõsta näiteks kavade tegemiste hinda - mis V-nda astme treeneri puhul on ju täiesti õigustatud. Klient saaks mille eest maksaks. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×