Jump to content
Sign in to follow this  
eesti mees

Üllatus Tartust

Recommended Posts

Käisin täna pojaga Tartu Auras beebide võimlemises ja üllatusin päris tõsiselt ,üllatusin positiivselt.

Alustaks siis algusest, riietusruum puhas ja soe ja isegi beebide matid olid olemas, mõlemal pool kohe. Võrdluseks Värska Sanatoorjumis neid polnud ja Värska Sanatooriumi Spas olid need aint naiste poolel ja kui ma küsisin et kus ma saan vahetan oma last, vaadati nagu lolli et mis see mees lapsega siin teeb.

Trennist, see oli intensiivne ja asjalik, ei munetud nagu Dundees. Arvestati vägagi lastega kui ühel hakkas külm koliti kohe soojemasse basseini üle.

Olles nüüd juba nädal aega jälle Eestis siis igati asjalik tulemus minu arust.

Kahjuks ei saa seda kõigi muljete kohta öelda, nagu juba eespool nähagi oli . Tase on erinev .

Kas keegi oskab öelda kust saab Tartus osta vabapidamisega kanade mune ? Seni olen igal pool kohanud ainult puurikanade mune, kahjuks isegi ecopoes.

Kas keegi oskab öelda kust saab Tartus osta vabapidamisega kanade mune ? Seni olen igal pool kohanud ainult puurikanade mune, kahjuks isegi ecopoes.

Tartu ümbruskonnas on palju talunikke, neilt ikka saab, ma usun :).

igaüks kes laseb oma kanad päevas kasvõi minutiks puurist välja ...võib kirjutada ,et tal on vabalt kasvatatud kanade munad