Jump to content
SpordiTydruk

toitumiskava

Recommended Posts

Tere!

Tellisin omale toitumiskava ning alustasin selle järgimist laupäeval. Olen eelnevalt võidelnud õgimishoogudega ning praegu on üsna raske pidada kinni kellaaegadest ning nagu just õhtuti tuleb pähe, et tahaks midagi head süüa. Näiteks shokolaad vms... lihtsalt tahaks natuke midagi sellist head, tegelikult kohupiima rosinatega oleks super. Samas kava järgi seda teha vist ei saa ning ma ei tahagi, sest siis saaks seda väheke süüa aga mul just selline hiigel isu selle järgi. Olen ju harjunud hiigelkogustega. Õnneks veel midagi siin kavavälist söönud pole ning kavatsen ikka oodata oma ühte päeva, kus võin süüa, mida tahan.

Nüüd tahaksin küsida, et kas alguses on normaalne, et einete vahepeal on selline õrn tühja kõhu tunne, üldiselt peale trenni (mis siis, et söödud on vahepala peale treeningut). See pole tappev aga noh, ütleme, et ei jaksa küll väga palju liigutada end. Tegelikult täna peale jalgade jõusaali tuli nõrkus peale, olin õnnelik, et kuidagi koju vedasin end... alguses tahtsin väga süüa aga kui sõin oma eine ära, siis kõht täis aga ikkagi väsimus. Nüüd juba kõht jälle natuke tühi. Päris tihti tegelikult ongi mul peale trenne väsimus.

Kavas on muidu ma arvan kõik korras, häid rasvu on päris palju ja kõike peaks nagu piisavalt olema. Võibolla võtan trennikoormust maha veidikeseks ning lasen kehal harjuda uue söömisstiiliga? Mul ikka päris palju enne trenne olnud, 5-6 (neist 3 jõusaalid + näiteks mingi combat jne). Või on hoopis ülekoormus?

Kava eesmärk oligi, et lihasmassi tõsta, ehk siis ma olen hetkel veidi pekisem aga kerge(reitest ja tagumendist), ning nüüd siis võtan vast mõne kilo juurde aga välimus paraneb... juba selle väikse ajaga tunnen kuidas ma olen luukere ülevalt :D aga noh, see ei tähenda, et altpoolt. (käed ja ülakeha õnneks treenitud, lihtsalt rindkere poolest olen selline, pole miskit parata, sealt läheb kohe esimesena kõik).

Ei tahaks kohe mõttetult hakata treenerit ka tüütama selle küsimusega, lihtsalt tahan teada, kas see norm. Täna tuli lihtsalt hirm selle nõrkuse pärast jõusaali treeningu lõpus.

Olen siis 18 aastane ning naissoost.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ära karda treenerile kirjutada, selleks ta ju ongi :)

Tema teab ikkagi kõige täpsemalt taustainfot.

Muudetud kasutaja htilga poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selleks, et väga täpseid soovitusi anda peab ka väga täpselt kogu infot teadma inimese kohta. Ütleme nii, et esimese pauguga polegi võimalik kellegile ideaalset menüüd soovitada. Väga suur osa katse eksitus meetod kuna sageli ei tea ka inimene ise, mis toidud teda kuidas tundma panevad - ja siinkohal ei ole alati olemas universaalseid tõdesid. On maitsemeele erinevusi, insuliini tundlikkust jne jne.

Seega uuri ikka treenerilt ja pange plaanid paika.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suured tänud vastamast, eks uurin treenerilt. Kuid praegu asju kaaludes, sain aru, et ma olin enne silmajärgi omale koguseid arvestades peaaegu poole vähem söönud mõnel toidukorral... proovisin koguseid erinevate meetoditega saada õigeid, nt. ostsin 500g ja jagasin siis umbes õigeks koguseks aga siiski läks valesti. Asi oli selles, et mul polnud enne toidukaalu, tellisin selle ja võttis paar päeva aega. :) Niiet mul on natuke isegi häbi praegu, vist polegi mõtet kohe treenerile kirjutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×