eesti mees 15 Report post Posted March 11, 2013 Selline kusimus et kus saab Tartus jooksta ja koos karuga? Pohimotteliselt sai nuud kolitud Tartusse ja sooviks jalle hakata vaikselt jooksmist ellu puhuma. Kuna naine kaib tool ja mina lapsega kodus siis asi hakkab ilmselt toimuma karuga , internetis googeldades leitsin uhe pargi joe aares, alguseks hea aga distantsi kasvades vist jaab vajaka. Ei viitsi ju koguaeg ringiratast joosta. Maanteele ka ei tahaks minna, Eesti liikluskultuur ei ole just eriti arvestav . Treeninguid kavatsen alustada kevadel, seega varsti. Senikaua TRX-ga kodus. Tanud ette. Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted March 11, 2013 Läks veidi aega, et aru saada, mida see karuga jooksmine tähendab... 1 Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted March 11, 2013 Läks veidi aega, et aru saada, mida see karuga jooksmine tähendab... Sry, peab naise kaest uurima kuidas installida arvutisse eesti tahti. Akki saad ise aidata Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted March 11, 2013 Sõltub, mis OS sul on. Win7 (XP peal oli sarnane) Control Panel->Region and Language->Keyboards and Languages->Change Keyboard ja sealt valid Eesti klaviatuuri ning veendu, et see oleks peale valimist ka aktiivne. Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted March 11, 2013 Sõltub, mis OS sul on. Win7 (XP peal oli sarnane) Control Panel->Region and Language->Keyboards and Languages->Change Keyboard ja sealt valid Eesti klaviatuuri ning veendu, et see oleks peale valimist ka aktiivne. Tänud . Ma sain selle ka ise paika, kobamisi. Äkki saad ka mind natsa teises mures aidata. Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted March 11, 2013 Kahjuks ei oska, pole Tartu inimene Share this post Link to post Share on other sites
RiinaSolo 55 Report post Posted March 11, 2013 Tähtvere linnaosa üldiselt - alustad Vikerkaare tänaval sealt jooksed parki, edasi Emajõe äärde kuni Anne kanalini ja selle ümber. Tähtvere tänavad väga rahulikud, autosid vähe, jooksmiseks väga super piirkond. 1 Share this post Link to post Share on other sites
maleva 61 Report post Posted March 11, 2013 Anne kanali äärest läheb kergliiklustee kuni Ihasteni välja. 1 Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted March 11, 2013 Tähtvere linnaosa üldiselt - alustad Vikerkaare tänaval sealt jooksed parki, edasi Emajõe äärde kuni Anne kanalini ja selle ümber. Tähtvere tänavad väga rahulikud, autosid vähe, jooksmiseks väga super piirkond. Ma kardan et Tähtvere jääb natsa kaugele. Ma elan hetkel Pikal tänaval aga tänan abi eest. Share this post Link to post Share on other sites