KarlS98 0 Report post Posted February 24, 2013 Tere!Jutt on järgmine, et käin nädalas 3 korda jõusaalis ja 2 korda jooksmas. Jooks on sellepärast praegu juures, kuna rasva on liiga palju peal ja üritan seda siis natukene maha joosta. Aga põhiline ikka jõusaal. Olen ise 14. aastane ja kaalun 65 kg ning pikkus on 170. Jõusaali kohta küsimusi pole, aga küsimus toitumise ja toidulisandite kohta.Praegu söön, siis nii, et:Hommikul-soesai ja teeLõuna-see söök mis koolis onÕhtusöök-praad/supp, mis ema valimistanud onAga olen lugenud ja see mis ma söön on ikka ilmselt väga vähe ja ebatervislik. Ei ole sellist raha, et endale tellida toitumiskava. Nii, et küsin teilt milline peaks välja nägema korralik ja tervislik päev. Mis hommikul? Mis lõunal? Mis ennem jõusaali? Ja mis õhtuks?Ja kas peaks ka kasutama pulbreid? Kas 14. aastasele on neid vaja?Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted February 24, 2013 Lase oma emmel hommikuks korralik kausitäis putru teha ja ära söö saia. Pärast trenni söö kõht korralikult toitu täis, et lihas saaks areneda. Ehk see peaks sisaldama valku, rasvu ja natuke ka süsivesikuid.Pulbreid sul vaja ei ole, lihtsalt söö korralikult valku(Lihad, kohupiimad, juust, kodujuust, MUNA jm)Sa oled veel kasvav ja vohav organism, nii et söökorralikult, mitte ära söö saia, ega seal midagi asjalikku ei ole. Niimoodi paugust midagi muud ei oskagi kohe öelda kui mingit tausta ei tea Share this post Link to post Share on other sites
KarlS98 0 Report post Posted February 24, 2013 Aga enne trenni? Share this post Link to post Share on other sites
kristen. 8 Report post Posted February 24, 2013 Tere!Jutt on järgmine, et käin nädalas 3 korda jõusaalis ja 2 korda jooksmas. Jooks on sellepärast praegu juures, kuna rasva on liiga palju peal ja üritan seda siis natukene maha joosta. Aga põhiline ikka jõusaal. Olen ise 14. aastane ja kaalun 65 kg ning pikkus on 170. Jõusaali kohta küsimusi pole, aga küsimus toitumise ja toidulisandite kohta.Praegu söön, siis nii, et:Hommikul-soesai ja teeLõuna-see söök mis koolis onÕhtusöök-praad/supp, mis ema valimistanud onAga olen lugenud ja see mis ma söön on ikka ilmselt väga vähe ja ebatervislik. Ei ole sellist raha, et endale tellida toitumiskava. Nii, et küsin teilt milline peaks välja nägema korralik ja tervislik päev. Mis hommikul? Mis lõunal? Mis ennem jõusaali? Ja mis õhtuks?Ja kas peaks ka kasutama pulbreid? Kas 14. aastasele on neid vaja?Ette tänades!Pulbritest nii palju et kui raha on miks mitte Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted February 25, 2013 Aga enne trenni?katsu mingi kohupiim või asi enne trenni sisse tõmmata ...paar viilu sepikut ka näiteks .. Share this post Link to post Share on other sites
OldMan 3 Report post Posted February 25, 2013 Tekkis küsimus: Nimelt toitumiskava jaoks raha ei jätku aga lisandite jaoks jätkub ? Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted February 25, 2013 Toitumiskava saab pml siit foorumist ka, kui on häid inimesi, kes vastavad ja nõustavad.Lisandeid siit naljalt ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
Kang08 97 Report post Posted February 25, 2013 Noo esimene samm oleks see hommikune kukkel võssa visata ja midagi korralikumat valmistada nagu omlett või puder munadega vms Ja rohkem valgurikkaid/rasvarikkaid asju ka meenüüsse. Share this post Link to post Share on other sites