Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted January 27, 2013 Oi näed- ta vend oli minuga AÜ-s koos. Lõpuks sain FB abiga ka ühe koolikaaslase nime teada. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted January 27, 2013 Oi näed- ta vend oli minuga AÜ-s koos. Lõpuks sain FB abiga ka ühe koolikaaslase nime teada. Täna siis suurem pidu sellise avastuse puhul? Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted January 27, 2013 Praegu teete küll Hr Pajule ülekohut, täitsa mõistlik teema ju 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted January 27, 2013 Siin ei olegi küsimus, kas teema on mõistlik või mitte vaid selles, et kas on teiste kasutajate suhtes aus lubada ühel kasutajal varikontod, mis annavad märkimisväärse eelise igasugustel loosimistel, fittide kogumisel jms. Mitte, et see minu elu kuidagi muudaks, kui ma võidan/ei võida, aga samas peaks (või vähemalt võiks) olla võimalus kõigil võita võrdne. Vastasel juhul hakkab pidevalt võitma inimene, kes viitsib kõige rohkem kasutajaid teha. 1 Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted January 27, 2013 Siin ei olegi küsimus, kas teema on mõistlik või mitte vaid selles, et kas on teiste kasutajate suhtes aus lubada ühel kasutajal varikontod, mis annavad märkimisväärse eelise igasugustel loosimistel, fittide kogumisel jms. Mitte, et see minu elu kuidagi muudaks, kui ma võidan/ei võida, aga samas peaks (või vähemalt võiks) olla võimalus kõigil võita võrdne. Vastasel juhul hakkab pidevalt võitma inimene, kes viitsib kõige rohkem kasutajaid teha.Jah, ma saan aru sellest probleemist. Aga kas see teema on õige koht selle arutamiseks? Asjakohane oleks juhtkonnale järelepärimiseks kiri / sõnum saata Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted January 27, 2013 Rebane tegeleb selle teemaga, varem ei ole ükski kasutaja Hr Pajule Fite üle kandnud, nii kui toimub varikontodelt fitide ülekandmine, siis need fitid eemaldatakse. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted January 27, 2013 Kirp ütles, et varsti härra Pajul nii palju fitte kogutud, et ostab Tokkolt firma ära ja paneb nimeks Pajunutrition. Share this post Link to post Share on other sites
HyPn0se 11 Report post Posted January 27, 2013 Palun ärge solkige igat teemat selle Hr.Paju jutuga. Kui Liisu ütles, et need fitid ei jõua temani, ja Ott kiitis teema heaks, siis võiks ju aru saada, et see pole teie probleem. Täiesti asjakohaseid pilte oli postitatud, kuni siin osad otsustasid jälle sõna võtta... Peace! Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted January 27, 2013 Ma kull ei tea midagi Hr. Pajust ja tema fittidest ja ausalt ei huvita ka. Samas ma pole ka mingi kuntsnik aga kui vahegi aus olla siis pildid on paris asjalikud, isegi kohati vaimukad . no war, peace please. 1 Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted January 28, 2013 Paar pilti ka vahelduseks, et teema püsiks asjakohane, muidu vist läheb liiga teemast välja juba Share this post Link to post Share on other sites
Leegi-H 5 Report post Posted January 28, 2013 See viimane pilt tekitas natuke huvi, et kas keegi oskab leida pilte kunstipärastest treeningvahenditest? Share this post Link to post Share on other sites