Jump to content
rainerso

Kava vahetus

Recommended Posts

Tere,

Küsimus targematele, üleeelmine aasta kuni eelmise aastani sai järgitud seda programmi http://www.fitness.ee/treeningkavad/34

Mingi hetk lisasin ka igale lihasele ühe harjutuse juurde. Nüüd siis mingi 9 kuud on jõusaal suht vahele jäänud.

Kas peaksin jätkama sama kavaga 3x nädalas või võiksin võtta ja teha midagi edasiarendatud ja 4x nädalas näiteks? Korraliku söömisega alustan ka koos jõusaalis käimisega ja peale trenni valgusheik. Mul ainult üks tingimus, et vaja arendada kätekõverduste seeriat arvu ja võhma, kas seda võimalik edukalt teha jõusaalis või kätekõverduste seeriaid treenib ikka kätekõverduste tegemine, mis samas kahandab rinnalt surumise tulemusi ilmselt?

Hetkel ise 26, pikkus 178 ja kaal 80-81. Kuid arvan, et mingi osa kaalust sellest siiski et kerge pekk on kõhule ja tekkinud, nüüd siis plaan sellest kõigest lahti saada.

Ja kuidas selle aeroobsega on, nädalas vähemalt 60 minutit (jooks, ratas, ergomeeter)

Ette tänades

Muudetud kasutaja rainerso poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui jõutreeninguga seoses on tekkinud pikem paus, siis ei minda mitte veel spetsiifilisema kava juurde, vaid treenitakse mõnda aega algajate kava järgi (nt. jaotus üla- ja alakeha).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No kui sul on ainult see tingimus et vaja suurendada kätekõverduste korduste arvu siis käige paremin arendab seda kätekõverdused! Kusagil käis siin läbi mingi merejalaväelaste programma suurendamaks kätekõverduste arvu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×