Jump to content
ville1

Tööpakkumine kodus töötamiseks!

Recommended Posts

See võib olla nt selline skeem et töötad kaks nädalat ära sisestad mingit väljamõeldud numbreid ja jama. Siis saadavad sulle teate et kanna 5 dollarit mingit vahendustasu rahaülekandmiseks jne. Kunagi üks vanem töökaaslane rääkis kuidas talle pakuti 90 ndatel kodus töötamise võimalust. Töö oli idiootne aga lihtne. Nimelt toodi talle ja ta naisele kastide viisi papitükke ja makilindi taolist asja, öeldi et need makilindid tuleb pappi tükkidele liimida. Nö spets liim toodi ka, mingis välismaises pudelis. pärast tuli välja et tavaline pva mida sai sellel ajal liitrite kaupa osta sentide eest. Siis kleepisid seal kaks nädalat igapäev, kui tuhanded papitükid olid valmis siis öeldi et anna 150 kr olevat vaja maksta iga töötaja eest välismaale materjalide tasu et selle peab igaüks ise kinni maksma. Alguses anti ka nö juba sellega reaalselt teeniva inimese number et nad saaksid nõu küsida kuidas kõige parem ja kiirem kleepida on jne jne. Tegelikult suht koomiline aga no mis sa teed 90 ndad ega praegu väga ei erine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seni kuni sult mingit raha vms ei nõuta siis võid ju lähemalt uurida. Soovitan googeldada andmesisestaja palkasid jms ning kas selline palk on reaalne. Euroopa tingimustes on see palk ju köömes ning pole ime, kui firmad otsivad sisestajateks töötajaid riikidest, kes euroopa mõistes madala palgaga väga rahul oleksid. Samuti googelda seda firma kodulehe aadressi. On olemas spets foorumid, mis peavad arvat scammijate üle. Seega, kui on Scam siis pole sa esimene kes selle otsa komistanud.

Ise teenin ka hea summa kätte kodus klaverit klõbistades seega kodus töötamine läbi arvuti ei ole midagi ennekuulmatut.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No neti arvustused tembeldasid pettuseks... Ehk et norme pole pm. võimalik täita.

Kes muidugi vabatahtlikuna tahab, saab julgelt tegutseda...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juba leidsin mingit infi. Keegi oli kusagil vist mingi töö neile ära teinud aga tasu ei saanud. St töö iseenesest on neile vajalik ja reaalne aga nii on lihtne et keegi teeb mingi sellise mass sisestuse ära. Nii et kui keegi veel CV onlines seda näeb siis ei soovita. Pöörasin tähelepanu sellele kuna CV onlinis tavaliselt sellist jama ei levitata ja see võib mõnes usaldusväärsust tekitada!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töökirjeldus meenutab professionaalset foorumispämmijat.

Tänapäeval muidugi on Botid juba nii profid, et selle kuupalga eest ostad programmi, mis sul pool netiavarust bläma täis ajab. :D

Enda foorumis pidin juurutama sisse uuemat sorti kvaliteetsema Captcha süsteemi, sest muidu botte piirata ei saanud. Tulid läbi max. tava captchast, e-mail verificationist, max. raskusega paroolivalikutest, kontroll-küsimustest jne. Täiesti ulme lihtsalt. Ja viimasel ajal siin Fitnessis ka tähele pannud, et mõned botid ikka murravad sisse.

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tekivad sellised mõtted:

Kui on vaja võtta tekst elektroonilisel kujul ja hakata seda sisestama kuskile veebi vormile, siis seda võib edukalt teha ka programm (robot) ilma inimlikke vigu tegemata ja raha küsimata. Järelikult see sisestatav tekst peab olema selline, mida ei anna skäneerida ega ocr-iga tuvastada: pilt. Üks taoline töö, mille jaoks on inimesi vaja, on captchade ära arvamine. Capchade ära arvamise töö tellijate eetiline ja rahaline tase on ilmselt selline, et ... 15 päeva pärast sa kas pühid oma suu puhtaks või siis maksad lolli aruga pisut peale ja siis pühid suu ikkagi puhtaks.

Ma ei maksaks ealeski 0.75€ per sisestus. Sellise töö tegemiseks on kolmandate riikide vangide baasil organiseeritud firmad, kes võtavad sama summa pigem per kärss-päev. Need vangid näiteks mängivad mud-mänge, teenivad seal virtuaalset raha ja virtuaalset nänni ning ja see nänn müüakse hiljem juba päris raha eest lääne arvutisõltlasele.

Kui sul 15 päeva midagi paremat teha ei ole ja su aeg ei maksa mitte midagi (näiteks - istud vangis) siis võid ju katsetada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tekivad sellised mõtted:

Järelikult see sisestatav tekst peab olema selline, mida ei anna skäneerida ega ocr-iga tuvastada: pilt. Üks taoline töö, mille jaoks on inimesi vaja, on captchade ära arvamine.

Tavalisest standard captchast saavad botid läbi juba. Selleks pole enam inimesi vaja kahjuks. Pole veel väga levinud, aga vähegi asjalikum bot programm murrab juba läbi. Nagu ülalpool kirjutasin siis ka max. strength standard captcha ei pea spam-botte enam kinni.

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Odavaim ja alati töötav lahendus on ikka see, et kuskil istub mingi madalapalgaline tüüp valves, ja kui tekib captcha mida bot ise läbi ei hammusta, siis visatakse talle pilt ette ja palutakse trükkida vastus lahtrisse ja bot teeb juba kõik ülejäänu. Foorumitesse spämmi postitamisel kulub põhiline aeg foorumite üles leidmiseks. Eestikeelse foorumi kõige lollikindlam variant on küsida eesti keeles vastust millelegi, mida iga eestlane teab aga bot (ega võimalik boti taga istuv inimene) tavaliselt mitte. A'la "esimese wabariigi presidendi nimi", "kana abikaasa" jms.

Muudetud kasutaja salasilm poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võimalik jah. Aga minu puhul siiski vast botid kuna uus captcha pole enam ühtegi botti läbi lasknud, kui oleks inimene seal taga siis ei oleks ka see uus captcha probleemiks. Jube tüütud igal juhul. Kuna mu foorum on Inglise keelne ja nö. ülemaailmne siis sellised küsimused/vastused ei tööta. Kui kedagi huvitab mis captchat ma nüüd kasutan siis:

https://www.keycaptcha.com/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Bot'ide elu oleks hulga keerulisem, kui pakitoote (phpbb, wordpress, ipboard...) kasutajad õige pisut modifitseeriksid seda pakitoodet. Ennekõike tuleks muuta ära input-parameetrite nimed, kui eriti paranoiliseks minna siis ka id ja class. Nimena mitte kasutada sõnu "user", "pass", "comment", "content" etc. Ja samas võiks muuta ka veateated ebastandardseteks, erinevus veateate esimeses sõnaski oleks juba abiks. Muidugi see nõuab pakitootesse progeja küüneviha sisse ajamist. Tüüpiline lahendus kuidas bot leiab üles mingilt kindlalt foorumimootorit kasutavad lehed, on otsida googlest sellele mootorile viitavat fraasi, näiteks nagu fraas "Community Forum Software by IP Board" (kes see ise ikka viitsib mööda web'i roomama hakata, see töö on juba google poolt ju tehtud). Siis tuleb võtta google otsingutulemus ükshaaval läbi ja lahmida igale poole üks post request kasutades foorumimootorile eeldatavasti sobivat mustrit. Nüüd võib veel lugeda vastuseks tulevat teadet ("selle nimega kasutaja on juba registreeritud" vms) ja vastavalt kohandada oma edasine tegevus. Aga input parameetrite nime muutmine peaks olema sedasi toimivale botile juba suht ületamatu takistus.

Ma olen paar crawlerit ise kirjutanud ja ühtlasi üllatunud, kui vähe mõeldakse nende vastase kaitse peale. Ühe avaliku saidi olen ka teinud mis põhineb väikest sorti bot'il: sõnastiku teenus http://dict.era.ee

Muudetud kasutaja salasilm poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×