Jump to content
bbmania

Fit Loto

Recommended Posts

Teeksin Fitness.ee meeskonnale erakordselt huvitava ettepaneku luua oma veebikeskonda põnev Fit Loto.Pileti hind võiks olla ca 10 fiti.Numbreid 3.1 KUNI 30ni.

Näide:

F I T

6 13 26

Jackpot koguneks piletite müügist saadud tulust.Jac​kpot läheks välja ainult sel juhul,kui mängija pileti mänguväljal langevad kokku kõik 3 numbrit.

Fitness.ee võiks välja kuulutada ka Fit Loto logo võistluse,kuhu saavad esitada oma kavandeid kõik Fitness.ee kasutajad.Enim hääli saanud logo autorit preemeeritakse fittidega.

Muudetud kasutaja bbmania poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu arust on juba väga palju võimalusi, kuidas fitte teenida. Igasuguseid auhindu jagatekse ka väga palju võrreldes teiste foorumitega.

Kuid selline asi nagu loto teeks asja veel huvitavamaks ja looks võimaluse kasutajatel korraga rohkem fitte saada,kui veab.Kuid see on vaid ettepanek.Otsustavad ikka portaali omanikud. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sinu elu vist keerlebki ümber FITide. Ma saan aru, et suur soov on sinna edetabeli tippu tõusta, aga olgem reaalsed, see ei anna sulle küll mitte midagi. :)

Kõik ettepanekud palun saada info@fitness.ee, mitte ära postita uut teemat. Aegade jooksul vahetame mänge ning muudame süsteeme, et inimestel huvitavam oleks.

Selle teema panen ma nüüd kinni.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×