martinkink 209 Report post Posted January 24, 2013 Huvi tuli sõbraga trennis rääkides igasugustest ebameeldivatest harjutustest, mida peab/võib tegema kuid väga ei taha. Harjutus mis ei ole meelepärane nagu enamustel kindlasti rinnalt surumine. Usun, et 'kki mõnedel on see harjutus nt jõutõmme vms. Küsimus olekski teile mu kallid spordisõbrad, milline on teie üks harjutus, mida te teate, et see on väga hea teie kehale ja te teete selle kindlasti ära kuid see on igati nõme harjutus ja pigem teeks midagi muud?Endal on selleks harjutuseks selili lamades ületõmbed hantliga või kangiga. Millised on siis teie ebameeldivad harjutused? Share this post Link to post Share on other sites
salasilm 66 Report post Posted January 24, 2013 Venitusharjutused 2 Share this post Link to post Share on other sites
ville1 0 Report post Posted January 24, 2013 Ebameeldivad harjutused võivad tulla nii laiskusest kui aga ka inimese füsioloogilisest eripärast. Mõnele inimesel ongi mõni harjutus ebameeldiv jas nii võibki jääda. Seda on ka siin varem elukutselised kulturistid rääkinud. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted January 24, 2013 Prantsuse surumine ja selle analoogid, kuna tekib küünarliigestes pisut ebameeldiv tunne. Lisaks veel biitsepsiharjutused, kuna neid on lihtsalt väga igav teha. Share this post Link to post Share on other sites
smitser 0 Report post Posted January 24, 2013 säärte sirutus (tagumine reielihas), vaieldamatult Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted January 24, 2013 Kukk , kuna kunagi kakeldes taoti polv ara ja nuud kukkides kaib selline ragin labi. Eelistan surumist. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted January 24, 2013 Ma olen vist imelik, aga mulle ei meeldi lamades surumine. Share this post Link to post Share on other sites
maleva 61 Report post Posted January 24, 2013 Kükk ja prantsuse surumine ning muidugi venitusharjutused. Share this post Link to post Share on other sites
Kang08 97 Report post Posted January 24, 2013 Biitsepsi harjutused.Aastaid tagasi oli randmevigastus. Share this post Link to post Share on other sites
DarkCloud 18 Report post Posted January 24, 2013 See on ka, kuidas kunagi. Hetkeperioodil on õrnalt vastukarva igasugused õlapressi ja vertikaalsed surumised. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted January 24, 2013 Kukk , kuna kunagi kakeldes taoti polv ara ja nuud kukkides kaib selline ragin labi. Eelistan surumist.Mul on sama ka säärtetreenimisega, jalad igakord kannas naksuvad, pikapeale läheb üsna vastikuks, aga sellega olen juba päris ära harjunud Share this post Link to post Share on other sites
IN4R3K 6 Report post Posted January 24, 2013 Hantlitega lendamine seistes. Share this post Link to post Share on other sites
Ak_47 57 Report post Posted January 25, 2013 Rippes jalgade tõsted jalapäeval. Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted January 25, 2013 Prantsuse surumine, randmetesse lööb tugeva valu sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Leegi-H 5 Report post Posted January 25, 2013 Prantsuse surumine, randmetesse lööb tugeva valu sisse.Sama jama. siiamaani igatpdid, mis ma hoidmist paremini olen proovinud parandada. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted January 25, 2013 Mul oli ka biitsa trennis ranne natuke valus sirge kangiga, kuid z-kangiga valu kaob. Sama olen tundnud ka prantsuse surumisel, sirge kangiga on palju raskem teha kui z-kangiga. Ostsin suurepärasest fitshop Robocopist uhked randmesidemed ja valu kadus täielikult. Väga hästi toetavad randmeid. Randme trenni teen ka väiksema raskusega ja ilma sidemeta ja ranne on tunduvalt paremaks läinud. Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted January 25, 2013 Mitteükski masina või kangi harjutus ei meeldi. Meeldivad ainult oma keharaskusega tehtavad harjutused. Share this post Link to post Share on other sites
OlariNebokat 0 Report post Posted February 2, 2013 KIndlasti rööbaspuudel surumine ja prantsuse surumine Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted February 2, 2013 KIndlasti rööbaspuudel surumine ja prantsuse surumine Krt, lemmikharjutused need mul. Endal ei tulegi ühtegi pähe, kõik on "mõnusad". Share this post Link to post Share on other sites
kristen. 8 Report post Posted February 3, 2013 jõutõmme Share this post Link to post Share on other sites
Eleri 153 Report post Posted February 3, 2013 Võiks öelda küll et on kõige hullem Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted February 3, 2013 Need on peaaegu nagu supermani kätekõverdused, need on ka päris hullud Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted February 3, 2013 Argo Erit lükkab maakera edasi mitte ennast edasi Share this post Link to post Share on other sites
-Sven- 1 Report post Posted April 2, 2013 Traktori harjutus ei meeldi "Iso row machine", sama ka hantliga tõmbed ühe käega 1 põlv pingil (aga kuradima hästi mõjub) Share this post Link to post Share on other sites