Jump to content
diktaator

Kas on üldse võimalik ?

Recommended Posts

Tervist. Olen 17- aastane noormees ja olen ülekaaluline. Pikkuse ja kaalu suhe on 180cm-92kg. Vöökoht umb 107cm. Ja minu küsimus olekski see, et kas üldse on võimalik minusugusel inimesel õige toitumise ja treeningu korral jõuda punkti, kus ma ei näe enam selline matsakas välja? Ma olen tegelenud varem kaalu langetamisega, aasta tagasi kaalusin 100kg ning 4 kuuga sain kaalu 86 peale. Kuid ei jäänud eriti muljet, et midagi kadunud oleks. Nojah, veidi kõhult ja vöökohast läks jah, kuid see oli ikkagi kuidagi nagu eimidagi. Ja selle koha pealt tekkiski küsimus, et kas õige toitumise ja treeninguga võimalik siis keha vormida nii, et igalt poolt ei oleks kogu aeg midagi üle rippumas ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti on võimalus sul saada keha, mille üle sa oled rahul.

Õige toitumine on märksõnaks, koos pideva treeninguga ei teki ka " lotendavat" nahka...

Youtubist on näha erinevaid muutumisi, vaata neid, saad tõsise motivatsiooni laksu....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige effektiivsem on minu arust aeglane kaalu langetamine.Toitumine kindlatel kella aegadel ja korrapärane treening peaks kaalu paika panema.Pole kunagi spets toidumenüüd kasutanud.Toitunud normaalselt ja kindlatel kella aegadel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suure tahtmise ja enesekindluse korral saab ka mägesi liigutada ;)

Hakka uuesti pihta ja ära anna alla enne kui vaatad peeglisse ja naer tuleb suule ja oled rahul...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas õige toitumise ja treeninguga võimalik siis keha vormida nii, et igalt poolt ei oleks kogu aeg midagi üle rippumas ?

Kindlasti.

Alusta sellest, et jäta menüüst välja krõpsud, kommid, šokolaadid, sai, saiakesed, koogid, küpsised, kreemid, pudingud, maiustused, limonaadid, energiajoogid, õlu, mahlad, siirupid, maitsestatud vesi... Kui jood siis joo paljast vett, piima, keefiri, ilma suhkruta tee, ilma suhkruta kohv. Söö regulaarselt. Söö hommikusööki. Tee trenni.

Olulisem, kui kaal on see, et mehe vööümbermõõt peab olema alla poole pikkusest (sinu puhul siis <=90.0 cm).

Muudetud kasutaja salasilm poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aasta tagasi kaalusin 100kg ning 4 kuuga sain kaalu 86 peale. Kuid ei jäänud eriti muljet, et midagi kadunud oleks.

Ikka saab. Alustasin kaalust 118 kg ja vöökohast 113 cm. Kaal hetkel 84, vöö 82 cm. Kuid see kaal ei ole saavutatud ainult nälgimisega ja mõne kuuga. See võttis aega, 4-5 aastat. Pikkamööda rasva naha alt ära kaotades, samal ajal lihasmassi üleval hoides. Siis jõuab nahk kokku tõmbuda ja midagi jääb naha alt ka lõpuks paistma. Kiirelt alla võttes jääbki nahk lotendama ja kaob lisaks naha alt ka see viimane (lihas) mis sealt peaks hea välja nägema.

Aga seda vaeva peab päevhaaval nägema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh kõigile vastajatele. Ega siis midagi, tuleb hakata trenni ka tegema. Ainult veel küsimus, et kas ilmtingimata peab käima trenni tegemas just kuskil jõusaalis? Et kas koduste vahenditega pole võimalik seda hästi teha? Sest jõusaalis käimisega oleks päris raske, sest kuna ma olen siiski veel kooliõpilane, läheb põhiline aeg sellele ning leida aega kuskil käia oleks keeruline. Käisin mõned aastad tagasi ka kergejõustikus, kuid jäi see omal ajal pooleli just nimelt ajapuuduse tõttu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×