Jump to content
Hypix

Trenn peale 12h füüsilist tööd.

Recommended Posts

Hei.

Selline küsimus...

Töötan puidufirmas ja töö on vägagi füüsiline.Tõstan 6 meetriseid liimuit prusse. Töö on vahetustega ühel nädalal 2 päeva ja teisel 3päeva tööl. tööpäeva pikkus on 12h. Kuna mul endal on kodus jõusaali pink kus saan erinevaid harjutusi teha, siis ei ole vaja kuskile trenni sõita. Seega tulen töölt koju umbes 21:00 kuukan valgu sheigi sisse ja trenni lähen 21:30 trenni teen orjenteeruvalt 1kuni 1.5 tundi. pärast trenni uus sheik. Trenni ise olen teinud korrapäraselt 2-4x nädalas umbes 5 aastat. Vanust 25 ja kaal 75. Varem oli kaal 78-79kg aga kuna nüüd füüsiline töö siis kaal on hoopis hakanud kaduma.

Küsimus siis selline kas trenn peale sellist tööpäeva on tervisele pigem kahjulik kui kasulik? Peale tööd mul iseenesest jaksu on trenni tegemiseks ja vahest võtan ka Opympi ergutus kapsli sisse. Elutempo on lihtsalt selline et oludesunnil pean ka tööpäeviti trenni minema...trenni ära jätta ma endal ei luba :)

Seoses kaalu tagasi saamisega olen hakanud vaeva nägema. Sagedasemad toidukorrad tööjuures...kodujuust,kohupiim,nagitsad jne. Töökaaslased pidevalt uurivad et mida ma õgin iga pausi aeg..aga mul ju kõht tühi. füüsiline töö + jõusaali trenn. Hera80 vahetasin massi lisamiseks Lean Gain-i massilisaja vastu. Kaal tuleb tõesti tagasi lihaste arvelt.

Tänud tähelepanu eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tunned, et taastud normaalselt ja selline elutempo sobib, siis ei ole seal küll midagi ebatervislikku. Need sagedasemad toidukorrad tööjuures sisaldavad peale "kodujuust,kohupiim,nagitsad" ka mingeid süsivesikute ja rasva allikaid ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meeldiv kuulda.

...lõunaks antakse meil tavaliselt õlist nõrguvaid praade :) ja alati ei mugigi vahepalaks valgu sööke eks ikka saab saiakesi ja müslipatoone ka näritud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Isiklikult olen selle asja muidu läbi teinud. Olen küll veel kooliori, aga sellegipoolest tuleb veidi lisa teenida, Saigi siis suvel mindud sellise töö peale, kus oled 12h jooksus ja koguaeg jalgel. Otse igapäevasest koolipingi nühkimisest selline järsk üleminek lõi minul küll kõik rivist välja, oma osa oli kindlasti ka sellel, et olin siis dieedil ja pidi ka öiseid vahetusi tegema. Trenne ma ära ei jätnud aga taastumisega olid suured probleemid ja pärast igat raskemat jalatrenni võitlesin krampidega ja pidin soolatopsi läheduses hoidma, isegi suurendatud kogused magneesiumi ei aidanud.

Sellest šokeerivast kogemusest ütlengi nüüd Sulle, et kuula oma keha. Kui tunned, et ei ole energiat ja minekut, siis parem puhka ja taastu, et siis järgmisel päeval korralikumalt lihaseid lammutada. Endal oli just see viga, et ei kuulanud keha ja käisin n.ö plaani täitmas...

Ma ei mõelnud, et peaksid mingit jama sisse ajama. Lisa lihtsalt nendele kodujuustudele ja kohupiimadele erinevaid puuvilju või raskematel päevadel lausa mett.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×