Jump to content
nooruk

Rasva põletamine ja lihasmassi kasvatamine

Recommended Posts

põhiküsimus on siis nüüd toitumise kohta, et hetke seis on nii, et söön hommikul 7:00-7:20 paar Muna ja siis tavaliselt peekonit ja mõne võileiva(oleneb kuidas isu on) kõrvale klaas piima või kohvi. . Siis koolilõunat kell 11:00-12:00 . Jõusaali lähen tavaliselt 15:00-18:00. peale seda lähen koju siis tavaliselt on emal tehtud õhtusöök, vahepeal kui see puudub siis söön seda mida kapist kätte saan, näiteks mingid vorstivõileivad jms ja siis juua midagi kõrvale, muidu sõin tavaliselt täiesti suvalistel aegadel kui isu tuli, aga nüüd olen üritanud kindlatel aegadel süüa... Vett tarbin ka tavaliselt koolipäeva jooksul umbes 0.5l tavalist gaseeritud vett, ja siis enne trenni, trenni ajal umbes 1.5l vett ja siis no muidugi õhtul ka joon kui janu tuleb. et siis küsimus oleks, et mida ma peaksin muutma jne.

olen 16 kohekohe 17, kaalun 74kg umbes ja olen 181cm pikk ja ei ole hetkel oma kehaga rahul.

jõusaalis käin 4x nädalas selle kava järgi http://www.fitness.ee/treeningkavad/57

jõusaalis kus käin on olemas sõudmistrenazöör ja jalgratas, et kas näiteks peaks 2x nädalas tegema nende peal pikemalt, muidu olen neid üldiselt kasutanud ainult soojenduseks, nii 5-10min, et kas peaks näiteks nendega tegema pikemalt umbes 15-20min ja siis hakkama tegema kava harjutusi?

et kas see üldse töötada võib, et põletan keharasva et lihased tuleksid paremini välja ja samal ajal kasvatada lihaseid, rasvahulk on eriti suur kõhul ja rinnal, mujal asi nii hull ei ole.

mõtlesin ka osta kuu alguses juurde selle lisandi: http://powerman.ee/i...id=3&act_pr=436 ja mingi taastusjoogi, mida peale trenni teha endale sheigina ja juua.

ootan vastuseid :)

Muudetud kasutaja nooruk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sa ei saa samal ajal rasva põletada ja massi teha, tuleb valida üks. Samuti on su toitumine täiesti paigast. Isiklikult jääks tohutult nälga kui peaksin peale kooli kohe jõusaali minema ja alles õhtul kella 19.00 ajal saan süüa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Saab samal ajal rasva põletada ja lihasmassi kasvatada. Toitumine peab päris korras olema. Valgud suhteliselt kõrgel. Mul täitsa toimib, päevas umbes 3g valku 1kg kohta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

näljutamine ei põleta kiiresti rasva ära .. tuleb korralikult süüa hommikul ja oode ja lõuna ja oode ja õhtu sööki ära , mis on kasulikud ja tervislikud ..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toitumine korda, ei tohi nälgida, kindlad söögikorrad, tervislik, kasulik toit, siis saab küll rasvaprotsenti alla, samas kui lihastmass kasvad trenniga..

Samas lugenud artikleid, et proteiinijoogid aitavad ka rasvu põletada paremini, kui nendel, kes teevad jõusaalis ilma sheigita trenne...Huvitav, kas sellel on tõepõhi all :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×