Jump to content
nilsleven

Ussi- ja püssirohuga, intermittent fasting

Recommended Posts

Paar postitust ülalpool ongi kirjas, mida ja kui palju teen. Kuid kaloraazi hetkel väga täpselt ei jälgi. Lähtun mõneti paleodieedist (tegelikult mitte teadlikult, jõudsingi lihtsalt ise sinnasamma välja): piiramatult esmalt juurvilju, rohelist. Seejärel valgud: liha, kala, kohupiim. Teraviljatoodetest praktiliselt vaid nisukliid, kaerakliid, kaerahelbed, tatar. Ja ega muud ei saagi. Ja kui seda 1x päevas süüa, siis üle 2500kcal kõhtu ei mahugi. Lisaks tekitan täiendavalt 2 sügavama miinuse päeva teisipäeviti süües ca 1000kcal (siin loen kokku poest) ja laupäev, kus miinus tekib 25km 9kg vestiga joostes (ca 3t, täiendavalt -2000kcal) ehk siis 2x ndl täiendav lisamiinus ca 3000kcal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin taas üle ja krt, sul on metsikult hea koormustaluvus ikka. Enda eksperimenteerimine IF-ga viis ikka sinna, et see oli väga tore, siis kui treeningkoormust peal ei olnud, aga nii kui 1-2 rasket trenni päevas hakkas tulema, siis oli paari päeva jooksul tulemuseks häiritud uni, kõikuv meeleolu "the wheels started to fall off the wagon".

Aga eks see ongi individuaalne...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hetkel mitte väga rangelt. Hommikuti söön veidi, minimaalselt. Otsustasin suvi otsa hoida sama kaalu, sest 8. mail murdsin rangluu õlast lahti ja paar kuud ülakeha väga tugevalt treenida ei saa. Aga nälja talumine on jah pigem füüsiline, mentaalsele poolele väga mõju ei avalda. Füüsiliselt on aga küll tunda, kui hommikul mitte süüa, päev otsa ringi joosta. Näiteks nüüd nädalavahetuseti tõusen ka 5:15 ja lähen oma maamajja tööle. Päev otsa pidevalt liigutades on õhtuks tunda kuidas jalad hakkavad nõrgaks jääma, võtab lausa põlved nõtkuma. Aga närvikavale ja tujudele ei mõju sentigi. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No füüsiline pool kukkus seal mul kohe tagantjärele - ega halva tuju ja halva une pealt head sooritust ei tule. Hämmastav kuidas lihtsalt kõik hakkas nii õnnetu tunduma, hoolimata sellest, et paar päeva enne oli kõik täitsa lill. Lihtsalt taastumisse lõikas räigelt sisse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks IF'i annab ju mitut moodi teha. Söömine võib toimuda nii vahetult enne trenne, kohe peale trenne, või trennidest max. kaugusel. See mõjutab kindlasti palju. Samuti "optimaalne" lähenemine eeldaks BCAA/EAA-de kasutamist paastumise perioodil.

Seega kui ühtepidi ei sobi, võib alati proovida teistpidi. Kindlasti ei saagi kõikide spordialade puhul sobivusest rääkida - seda niikuinii. Mida intensiivsemaks ja sagedamaks treeningud lähevad, seda enam peabki tihtipeale tihedamini sööma ja õigesti keha laadima, muidu ei saa max. endast välja panna.

Muudetud kasutaja Archangel poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×