LilMeanie 0 Report post Posted October 21, 2012 Tere, olen 25 aastane Tallinna neiu, kes soovib leida trennikaaslast. Kaaslane võiks sarnaselt minuga olla ülekaaluga kimpus, et üksteist motiveerida ning tulemusi võrrelda. Vanus pole üldjuhul tähtis. Plaan on käia Tulbi spordiklubis esialgu ja siis pärast ehk ka mujale vaadata. Lisaks võib ka jalutamas käia (kui asukoht on sobiv) ja ka erinevaid toitumisalaseid nippe jagada.. näiteks msnis Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted October 21, 2012 See hea mõte jah, püsid järjepidavamana.Edu otsingutel Share this post Link to post Share on other sites
LilMeanie 0 Report post Posted October 21, 2012 Loodame, et keegi ka vedu võtab Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted October 21, 2012 Huvitav kasutajanimi Aga edu otsingutel! Share this post Link to post Share on other sites
LilMeanie 0 Report post Posted October 21, 2012 Ma tänan! Olge rahulikud, see on kõigest nimi, õelutsema ei hakka Share this post Link to post Share on other sites
-Sven- 1 Report post Posted March 10, 2013 Ise käin hommikuti trennis (Spartas) 07st kuni 09ni, v.a. nädalavahetused, siis käin päevasel ajal. Mulle selline rütm sobib, kas ka teile? Share this post Link to post Share on other sites
Lenovo 0 Report post Posted June 19, 2013 trennikaaslane leitud? Share this post Link to post Share on other sites
katis 0 Report post Posted June 20, 2013 (edited) Ise võtaks ühe motiveeriva ja abistava kaaslase MyFitnessisse Roccas. Edited June 20, 2013 by katis Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted June 25, 2013 Mina käin teaduspargi tn gymleco -s käin 4-5 korda nädalas peale tööpäevasid 17:30 ja nv samuti poole 6/6 ajal:) Share this post Link to post Share on other sites
Blinky 0 Report post Posted August 3, 2013 Teemapostitaja vist juba leidnud kellegi? Teema nii ammu püstitatud. Ise käin Järve metsaradadel jooksmas õhtuti. Kui keegi viitsib vahel kaasa hüpata, siis seltsis segasem!? .Jõusaal oleks ka hea mõte, aga ma tõenäoliselt ei oskaks seal midagi väga asjalikku omaalgatuslikult teha. Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted August 3, 2013 Teeks rattasõitu vahele - vahelduseks ? Või ujuks. Share this post Link to post Share on other sites
ellublondu 0 Report post Posted August 4, 2013 Olen 24.a neiu Tallinna kesklinnast ja otsiksin ka sügisest trennikaaslast, kuna ise ei ole varem väga jõusaalis käinud ja koos oleks lõbusam katsetada ja motiveerida üksteist Muul ajal sõidaksin ka rattaga ja jalutaksin koeraga Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted August 4, 2013 Teeks rattasõitu vahele - vahelduseks ? Või ujuks.Olen 24.a neiu Tallinna kesklinnast ja otsiksin ka sügisest trennikaaslast, kuna ise ei ole varem väga jõusaalis käinud ja koos oleks lõbusam katsetada ja motiveerida üksteist Muul ajal sõidaksin ka rattaga ja jalutaksin koeraga Aga minge siis koos ratastega sõitma 1 Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted August 7, 2013 Olen 24.a neiu Tallinna kesklinnast ja otsiksin ka sügisest trennikaaslast, kuna ise ei ole varem väga jõusaalis käinud ja koos oleks lõbusam katsetada ja motiveerida üksteist Muul ajal sõidaksin ka rattaga ja jalutaksin koeraga Võid tulla seltsi, kui soovi on:) Mina käin spordiklubi gymlecos ja nüüd kui velo kätte saan siis hakkan nädala sees veel velotamas käima:). Seltsis segasem oleks sõita:) Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted August 7, 2013 Ei, segadust ei ole vaja, hoidkem pilk selge ning sihid silme ees Jah, liikuma võiks koos küll minna. Kui koer ikka tempot pidada jõuab Share this post Link to post Share on other sites
ellublondu 0 Report post Posted August 10, 2013 Koer on suur ja jõuab tempot hoida küll Päris 40 km ratast ta võibolla tõesti ei jõua, aga mina ilmselt ka kohe ei jõua Kuna ma ise elan kesklinnas, siis otsiks kaaslast kuskile siiakanti, nt Scala fitnessis on päris hea hinnad. Uurisin Gymleco't ka, aga see mu kodus 12 km kaugusel lausa. Kuid kuna lõpuks on oluline endale seltsiline leida ja sügiseni aega kuni ma Tallinna jõuan, siis ei ütle veel midagi kindalt Share this post Link to post Share on other sites
Bounce1 0 Report post Posted August 25, 2013 Mina otsin samuti kurja distsiplineerivat trennikaaslast Revalisse. Share this post Link to post Share on other sites
eliviielo 55 Report post Posted August 25, 2013 Kui kuri peab olema, et sobilikuks osutub? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted August 25, 2013 ´` : D Share this post Link to post Share on other sites
Bounce1 0 Report post Posted August 25, 2013 Kui kuri peab olema, et sobilikuks osutub? Kes suudaks mind tõugata edasi minema ka siis, kui keha on enda meelest absoluutse maksimumini jõudnud. Praegu olen sellesse staadiumisse jõudnud ning oleks vaja abi edasi liikumisel. Share this post Link to post Share on other sites