Jump to content
Common

Ei jaksa enam trennis käia?

Recommended Posts

Olen käinud trennis juba ca 2 aastat ja seda alati igal võimalusel, juhul kui pole haige olnud. Eelmise kuu keskel hakkasin nüüd tööl käima ja seda E - R kella 9:00 - 17:00. Hommikul söön reeglina putru, lõunasöök kell 12:00 või 13:00 ja peale tööd kuskil kell 17:30 või 18:00 õhtusöök. Selles suhtes on nüüd hea, sest toitumine ilusti korras, aga mis pole hea, on see, et ma enam füüsiliselt ei jaksa trennis käia. Nimelt peale tööd ei viitsi ma trenni sinna ronida, sest siin on seal reeglina hullumaja ja ilge kari inimesi koos. Varem, kui tööl ei käinud oli suht tavaline, et läksin 21:00 trenni, sest siis ma tavaliselt ärkasin ka hiljem kui 7:30, aga nüüd... Kui ma olen paar korda ennast 21:00 trenni vedanud, siis mul lihtsalt pole jaksamist seal midagi teha - koguaeg haigutan ja kõige hullem ongi siis, kui ma juba kodus olles tunnen, et olen nii väsinud, et parema meelega lähen lihtsalt magama.

Jõusaalis olen käinud reeglina 4x nädalat ja mõtlesin, et peaks vist vägisi paar trenni nädalavahetuseks lükkama ja kuidagi selle energia leidma, et nädala sees 2x käia, kuigi ma eelistaks, et nädalavahetus oleks täiesti vaba, sest vastasel juhul kaob mul siis võimalus väljas käia - kes kerge/raskema pohmelliga ikka trennis jaksab ennast koormata.

Viimased paar nädalat pole trenni jõudnud - olin siin väheke haige ja nagu juba ka mainisid, lihtsalt tunnen, et pole jaksu minna ja midagi teha. Ehk on kellelgi soovitusi mida võiks teha, sest kindlasti ei taha ennast unarusse jätta.

Igasugune abi ja kommentaarid on oodatud.

Aitäh.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töö on füüsiline siis ma oletan? Sa alles hakkasid tööl käima, anna aega et uue reziimiga harjuda. Selleks võib küll paar kuud kuluda aga lõpuks peaks organism ikka kohanema uue stressiga ja hakkab energiat piisavalt üle jääma, et jõuaks trenni ka minna. Ilmselt on sul tööl ka paar 10-15 minutilist puhkepausi, soovitan nende ajal reaalselt ka puhata. Kui on füüsiline töö ja oled päev otsa jalul, võikski kuhugi vaiksemasse kohta pikali visata ja jalad kõrgemale tõsta, aitab energiavarusid taastada päris hästi. Endal on ka peale pikemaid pause tööst samasugune tühjakspigistatud sidruni tunne algul aga inimese organism on väga kohandumisvõimeline. Võid ka ju mingeid toniseerivaid lisandeid tarvitada, zenzenn, hiina sidrunväändik, echinacea tinktuur jne., nagunii pime aeg tulekul ja organism vajab turgutamist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures ei ole füüsiline - tavaline kontoris istumine, aga koju jõudes on ikkagi selline tunne, et läheks parem hea meelega magama. Ma ise arvan, et siin ei jää hetkel muud üle kui kaks trenni lükata nädalavahetuseks ja siis nädala sees käia ka ikkagi kaks korda ära. Eesmärk on mul ka täitsa olema - võtta juuniks veel 5-7kg juurde.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik on eesmärkides kinni. Kujuta ette, et mingi rahaboss pakub sulle pool miljonit eurot preemiaks kui sa suudad ennast kevadeks elu parimasse vormi saada, aga samal ajal töötad ikka edasi. Ma usun, et sa leiaksid endas selle energia spordile oluliselt rohkem pühenduda kasvõi haigena ilma ühe käe ja jalata :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et kas see kaldub rohkem sinna poole, et füüsiliselt on väsimus peal ja sooviks pigem õhtul magada, kui trenni minna. Mul endal oli ka varem nii, et uni ja väsimus oli õhtul päris peal aga siis mõtlesin, et proovin siit samast Fitshopist saadaolevaid vitamiine. Valisin Olimpi multivitamiinid&mineraalide kompleksi ja aitas vägagi.

http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/106/Vita-Min%20multiple%20Sport%2060Mega/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teretulemast varahommikuste treenijate sekka? Ma ka pärast tööpäeva lihtsalt ei jaksa. Kuigi ei tee füüsilist tööd. Aga hommikul on saalid tühjad, varustus vaba, riietusruumis puudub küljetunne... ...ainus miinus on, et kell seitse peab ärkama, et üheksa tööl olla :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõlemad, psühholoogilised ja füüsilised tegurid. Istun samuti päev otsa kontoris ja õhtuti tuleb trenni minna. Aga enne seda sõidan veel 1,5 tundi autoga koju. Ja päevane mitteliikumine annab kõige teravamalt end tunda autost välja ronides. Kui miski üldse saab veel kangeks minna, siis see koht ka kange on. Kuradike istub õla peale ja ütleb - ära täna mine, sa oled niigi tubli.

Ja siis lähed koju, trenni alguseni on 20 minutit. Kuna kontoritöö ei luba eriti midagi süüa, kuna kulutamist pole, siis võtad nüüd enne trenni veidi midagi kerget hamba alla. Näiteks veidi pähklisegu. Pluss musta kohvi. Aga see viskab ikka korra veresuhkru üles ja siis istub veel aju ka pähe - mõnus uni hakkab tulema.

Kuid kui sa tead, et kõik see on vaid hetkeks ja tead, mis on põhjused, siis vead end püsti ja teed oma trenni ära. Jälle üks sent kassas juures. Ja muudkui harjutad end kõikide nende tunnetega, ootad ja oled valmis. Ja saad nendega hakkama. Seda aega, kus iga päev oleks energiat nagu õlitatud välgul, päike alati paistaks ja hantel oleks kerge ju ei tule nagunii.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olen teema-algatajaga täpselt samas seisus.

nüüd ärkan 06.30, 07.00-08.00 trenn ning sealt edasi tööle.

pean ka vist mingid vitamiinid ligi võtma kuna tööl kisub kohati päris jubeda une peale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tuled peale tööd koju, söö kõht täis ja maga max 1h. Soovitatavalt 50min vms.. Siis ei ole ärgates sellist "pohmaka" tunnet... NIng oled reibas enne trenni...

Ma magan suht igakord enne trenni, kasvõi 30 minutit vedelen voodis..

-v-

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×