Jump to content
Ele7

küsiks asjatundjatelt

Recommended Posts

Ma üritan enamvähem korralikult toituda ja trenni teha ja muidu tundub et kõik on ok, keha tundub muutuvat, kaalu mul kahjuks ei ole, et seda kontollida, aga peegelpilt muutub ja see peamine! :D eesmärgiks oleks siis kaalu langetada ja lihast ka kasvatada. trenni teen 5x nädalas 4x jõusaal ja 1x jooksen. töö igapäevaselt on müügitöö poes, et siis olen terve päev ka jalul. Aga ma olen koguaeg väsinud ja ma ei tea kas see on sellest, et ma ikkagi ei söö piisavlat või lihtsalt see välismaal olemine ja kodust eemal ja pidevalt üksluine töö on väsitav. Mida teie arvates kas ma söön piisavalt ja mida võiks muuta?

väike näide toitumisest: umbes nii ma iigapäev söön.

1)9.00 omlett 2 munast singi juustuga, täistera nisu helbed mingi rootsi oma on suure kiudainete sisaldusega seda umbes 50g piimaga, vahest söön ka 2 viilu apelsini või joon teed 1tl meega. kui magusa isu on luban endale 1 tk shokolaadi mis on 70% kakao sisaldusega.

12.00 tavaliselt söön kohupiima (250g) puuviljadega - kas kirsid,maasika + peotäis pähkleid.

15.00 söön tavaliselt ühe väikese jogurti 125g riisifrukkti (rootsi keeles) ja siis jälle pähkleid ka tavaliselt, kui kõht jääb tühjaks joon ka proteiini joogi.

18.00 söön kas veiseliha/krokodilli/kaamli piffi rohke salatiga, mingi austraalia oma on siin(tomat, hiinakapsas,kurk,sibul) või wapi (2tk tavaliselt suurema nälja puhul 3tk) singi juustu ja tomatitega.

20-20.30 lähen trenni tunnikese või natuke peale olen trennis. Peale trenni joon proteiini joogi ära.

umbes 22.00 paiku teen endale kas ahjus lõhet 200g umbes, või veisehakklihast piffe umbes 3tk söön tavaliselt ära ja sinna juurde ka tomat, paprika, kurk. kui ma jõuan vahest harvem õhtule omadega siis teen ka vahest harva natukene spagette sinna kõrvale vb 20g max. tavaliselt seda siiski ei juhtu. ja kui olen kauem üleval ja kell 00 või 01 aeg läheb kõht veel tühjaks joon tassikese teed.

Mis te arvate, kas minu elustili juures on see kõik piisav? või mida peaks muutma? ma nagu nälga küll ei tunne, ainult söögiaegadel! :D aga väsinud olen koguaeg.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis te arvate, kas minu elustili juures on see kõik piisav? või mida peaks muutma? ma nagu nälga küll ei tunne, ainult söögiaegadel! :D aga väsinud olen koguaeg.

On olemas lihtsad lahendused ja mitte nii väga. Kui Sa oled pidevalt väsinud, aga magad normaalselt, siis suure tõenäosusega jääb kehal ikkagi midagi vajaka.

Mina Sinu asemel annaksin talle Vemmat juurde mõne kuu jooksul ja siis oleks kohe näha, kas probleem on ainepuuduses või milleski muus. Peale oomega 3 rasvhapete Vemmas muu oluline olemas - nii vitamiinid, mineraalid, mikro- ja fütoained. Seda enam, et teil Austraalias oma tehas kohapeal. Telli fitshopi Vemma lehelt SIIT ja kaup tuuakse minu teada ka seal koju kätte. Vähemalt Euroopas toimib nii. Kõik hinnas sees. Fitshopi ID on 177334006, seda võib vormistamisel vaja minna, kui programm automaatselt ei paku.

Katse-eksituse meetod antud juhul kõige lihtsam ja samas ohutu. Nüansse, millest võib väsimus tekkida on kindlasti piisavalt palju.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda enam, et teil Austraalias oma tehas kohapeal. Telli fitshopi Vemma lehelt SIIT ja kaup tuuakse minu teada ka seal koju kätte. Vähemalt Euroopas toimib nii. Kõik hinnas sees. Fitshopi ID on 177334006, seda võib vormistamisel vaja minna, kui programm automaatselt ei paku.

Ma ei ole siiski Austraalias vaid Rootsis, meil lihtsalt üks koht siin kus müüakse austraalia barbecue-d. Aga Vemma suhtes, et ma ühekorra proovisin Acai marja siirupit, UK-st ostsin, et soovitati, et annab energiat ja palju vitamiine jms. Kasutasin selle ühe pudeli ära aga ei saanud küll mitte muffigi aru! :D Aga vemma, tahaks proovida küll aga veits liiga kallis on! :P Ja isegi kui ma ikkagi otsustaks seda proovida ei oleks selleks võimalust ennem kui suve lõpus eesti tagasi tulen, kuna mul on ainult sularaha ja pangakaarti ei kasuta siin. Aga mul oleks lahendusi kohe vaja! Just selle töö pärast.. et oleks ikka energiat jne..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×