Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

Recommended Posts

"Elurõõmust" pakatav see on tõsi - ise olen teda kutsunud "udutuledega treeneriks" ... :D .Loodame, et see särts ja sära ja elutuluke silmesse nädalapärast tagasi tuleb, kui suhkurt mis ajutegevuseks vaja on peale antakse.. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere-tere

Tean, et oleks tore kirjutada üks pikem lõik möödunud võistlushooajast ning muljetest, samuti hetke toimetamistest, kuid kiired ajad ja lõputöö kirjutamine ning eksamid võtavad muude asjade kõrval oma aja. Kindlasti üritan lähipäevil pikema postituse teha.

Lisan tänasest trennist väikse videolõigu:

Viimane harjutus - kummidega tõmme vööta. Proovin aeg-ajalt jõutõstjate asju teha ja jõudu üles ehitada. Surumise trennides olen teinud kitsa haardega kaheselt pakult surumist ja igati mõnus värk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tean, et oleks tore kirjutada üks pikem lõik möödunud võistlushooajast ning muljetest, samuti hetke toimetamistest, kuid kiired ajad ja lõputöö kirjutamine ning eksamid võtavad muude asjade kõrval oma aja. Kindlasti üritan lähipäevil pikema postituse teha.

Kaotasin lõputöö kirjutamisega 2+ kilogrammi - 3 päeva peale sõin kokku 4 toidukorda :D Käed juba värisesid ja nõrkus oli peal. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist

Viimaseid sündmusi kokkuvõttev sissekanne on veninud väga pika peale. Mitte, et ma otseselt laisk oleksin (niivõrd-kuivõrd), vaid tegemisi on hoolimata võistlushooaja lõppemisest olnud üksjagu. Suurimaks neist võib lugeda haridusteel järjekordse etapi edukat täitumust. Lõpetasin kõrgkooli ning olen nüüd kutseline tõlkija.

Võistlusettevalmistusest:

Dieet kulges ootamatult pikaks - üle 5 kuuseks lausa, kuna lõpupoole tekkis võimalus ka osaleda EMil. Lõpp oli ikka üks paras piinlemine, olgugi, et selline piinlemise juures oleks vorm võinud olla oluliselt parem. Samas oli tegemist minu parima vormiga (EMil). Reval-cupil ja EKV-l sai võidud koju toodud, Balti matšil võetud, mis võtta andis ning andekate leedukate järel kolmas. EM oli juba omaette ooper ning sealse saavutatud 7nda kohaga võib samuti rahul olla, olgugi, et kuuenda kohaga saadud võrdsed punktid kriibivad sellegi poolest veidi. Pärast suurvõistlust näen osasi asju hoopis teisiti ning mõistan veel rohkem, kui suhteline tegelikult kõik on.

Hetkel olen võtnud treeningut/toitumist veidi vabamalt, kuna peagi asub eesti riik minust "meest" vormima kaitseväe tubli käe all. Iseasi, kui kauaks. Eile sain uudiseid, et suunatakse teenistuse ajal spordiroodu üle, seega peaks asi kulgema võimalikult valutult. Seega, sügisel mind võistlemas ei näe.

Mida aga võib näha on uus nimi tulevikumeeste seas, kelle lavale saadan noortesse võistlema. Tegemist väga tööka ja motiveeritud seltsimehega. Hetkel oleks vast palju öelda, et tegemist on Miku teise tulekuga, kuid jalg on poisil lühikese ajaga päris tublisti paisunud ning tuleb arvestada, et härra on alles 16-aastane.

8585_471048142983340_225393457_n.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tuleks jah noori veel teistest klubidest juurde, siis oleks lootus, et ka 5 -10 aasta jooksul uus põlvkond peale kasvab.

Mõni treener, kes tahab noortega tegeleda võiks oma grupi luua ja siis saavad need grupis olijad tasuta treenida või poole odavamalt. Mina näiteks rääkisin ära, et Marius saab Nõo Spordihoones tasuta treenida iga päev ja igal kellaajal. Usun, et selline asi motiveeriks noori rohkem treenima ja vanematel oleks ka rahakotile kergem.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siim nuusutab viimast korda oma lillelõhnalisi kaenlaaluseid enne, kui läheb 3ks kuuks ajateenistusse meheks saama.

Pikkade metsalaagrite käigus omandab võimalus duši all käia nii suure väärtuse, millest meie noorel sangaril hetkel veel õrnematki aimu pole.

Et makaroni ja keedukartuli menüüga seda vähest lihast ära ei kaotaks, võtab mees väkke kaasa seal juba testitud valguallika: Cook-Bake-Cake Proteini ehk endise Prode90, mis on ennast õigustanud sellise tänapäeva elava legendi nagu seda on K-J K ajateenistuse ajal.

Soovime üheskoos, et Siim selle üürikese väeteenistuse ehk lasteaia sõjaväe käigus omandaks siiski kiirkorras kõik meheks saamise, olemise ja jäämise põhiväärtused. Soovin omaltpoolt palju uusi sõpru, meeliköitvaid filosoofilisi debatte väeülematega nt Schopenhauer filosoofia ja Goethe teoste teemadel ning võimalikult vähe siile.

post-3216-0-23951600-1372693604_thumb.jp

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist

Hetkel olen väljaloal ning võtan hetke panna kirja mõned read.

Hetkel teenin aega ning treeningud ja toitumine on teadagi paigast ära. Õnneks on spordiroodu meestel elu kergem ning õhtuti saab käia linna peal trennis või kui aega vähem siis kohalikus jõusaalis. Treeningu iseloom on hetkel mahule suunatud (10x10 kükk, 8x8 surumine jne). Ehk siis seeriad enamjaolt 6-10, kordused 6-12. Hetkel püramiidi ei tee, kuna tean, et hetke elukorraldusega on tipp niikuinii ära nüristunud ja ilusaid numbreid ei tuleks, seega rõhun rohkem mahule ja vundamendi ladumisele. Teisisõnu üritan hoida seda, mis on. Suur abi on ka lisandistest, sest kui kipub olema lahjem söök, saab teha šeigi või hammustada batooni peale.

Kuna naasen septembris, siis EMV kaasa ei tee see aasta. Küll aga saadan lavale ühe paljulubava 16-aastase noore, kelle Ott aasta alguses minu tiiva alla suunas. Jõunäitajates teeb silmad ette nii mõnelegi juuniorile (120kg raw sügavkpkk korduste peale, 110kg t-kang jpm). Kindlasti tuleb poseerimist harjutada ning peagi alustame ka dieediga. Õnneks ei pea metsikult maha kaapima.

Tauri Metsaviir:

1078165_493470297407791_2136497341_n.jpg1059519_493473800740774_1522142729_n.jpg1061755_493473804074107_427103075_n.jpg?1075031_493473830740771_171275247_n.jpg?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sissekanne

Taas väljaloal ning annan oma tegemistest ülevaate. Kuus nädalat teenistust on läbi ning viis veel ees. Toitumist saan enamvähem korras hoida - valgukoguse saan enamvähem täis soodud, muus osas jätab soovida, seda just makrode allikate suhtes. Kaal on suht sama püsinud, kuid eks liha ja rasva vahekord on muutunud just viimase kasuks.

Treeningu muutsin alates tänasest kolmese jaotuse pealt kaheseks - ülakeha/ alakeha superseeriatena. Kahene jaotus just sellepärast, et seda on lihtsam järgida kuna hetkel on treeninggraafik kaootiline ning pole hullu, kui jõuadi nädalas vaid kahel korral saali. Juhul, kui jõuab rohkem, siis saab teha raske-kerge meetodil. Täna tegin esimese ülakeha uue jaotuse järgi:

Rinnalt surumine + lõuatõmme 8x6 + 8x6

Kaldpinnal hantlid + traktor kahe käega 4x8 + 4x8

Hantlite kõrvaletõsted + ettekallutatult kõrvaletõsted 6x8 + 6x12

Sirge kangiga scott-pink + prantsuse surumine 6x8-12 + 6x10-12

Homne alakeha saab olema selline:

Kükk 6x6

Jalapress + jäikade jalgadega jõutõmme 6x8-12 + 6x8-12

Jalgade sirutamine + jalgade kõverdamine 4x12 + 4x12

Säär

Kuna olen hakanud uuesti ka jooksu praktiseerima, siis soetasin endale Vibram fivefingers jalatsid. Imiteerivad paljajalu olemist ning usun, et aitavad ja jalavõlve ja nende vahelisi sidemeid tugevdada. Sain ka jooksutehnika paika - jooksen päkal ning jalatald puudutab kergelt maad ( enne jooksin üle kanna, mis pole just kõige otsarbekam põrutuse tõttu).

Lisandistest on kasutuses Fasti naturally hight protein batoonid päevase valgukoguse täitmiseks, treeningu ajal BCAA ning muul ajal uued hera 80 maitsed (väga head maitsed).

Pilt pärast tänast trenni:

1146473_616663771712391_2078201797_n.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siinkohal oleks kahtlemata paslik minul, kui Siimu suurel sõbral, viia Siimu tuhanded ja tuhanded andunud fännid kurssi meie sangari elu ja tegevusega ajateenistuse ajal.

Rõõm tõdeda, et sest üürikesest kaitseväe elu mekkimisest on Siimule siiski kasu olnud ja kuigi arstlikku läbivaatust pole ma talle teinud, võib kindlalt väita, et Siimu võib juba täitsa vabalt nimetada MEHEKS!

Tõestuseks minu osavate näppude all valminud kiire fotokollaaž, millel on võrdluseks lapsikult naiivne ja õnnis Siim Kelner VS eluraskustes karastunud ja mehistunud Siim Kelner.

post-3216-0-12228000-1377546462_thumb.jp

Siimu soovitus noormeestele ajateenistuse ajal: "Söö sibulat ja kala, siis..."

post-3216-0-07514200-1377546536_thumb.jp

Ja kus on Siim Kelner, seal on muidugi ka tulevane noorte meister kulturismis, Tauri Metsaviir.

Tuleb tõdeda, et intiimsusest ja lähedusest eemal viibiv Siim on seda hoolitsevam, kui õnnestub nädalavahetusel viivuks tsivilisti leiba maitsta.

Terve meie koosviibimise aja söögikohas nimega Kruup muretses Siim, kas Tauril on ikka toit kaasas, kas tal kaal langeb, kas ta täna aluspesu vahetas ja kas hommikul hambaid pesi...

post-3216-0-81378900-1377546539_thumb.jp

Pole tänu väärt, Siim! :)

Mina soovin talle endiselt pikka sõduriiga ja annaks jumal, et see karm, kuid see-eest ebaõiglane kogemus Siimust lõpuks ometi normaalse mehe teeks.

Mina tänan.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirp, sa oled üks kohutav inimene vot. Sinu elulõnga vaadates pole isegi püha Jeesus Kristusel säärast kannatusterada olnud.

Kannatusterada on neil hullem, kes Kirpu teavad. :mellow:

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere

Minu teenistus on nüüdseks lõppenud ning taas aeg sukelduda tagasi normaalsesse tavaellu. Kokkuvõtteks võib öelda, et teenistus oli tehtav, kuid kindlasti mitte mingisugune meelakkumine. Lõpurännaku pikkuseks oli täpselt 60,4 km ning üleüldse rännakuid selle lühikese aja peale kokku 140 km. Võib öelda, et jalatallad said selle käigus ikka korraliku karastuse :).

Vormi koha pealt on nii, et kaal on sama, mis sinna minnes; peegelpilt ja jõunäitajad aga hoopis teised. Ehk siis väärtuslikum kude on vahetunud mitte nii väärtusliku vastu, ka jõunäitajates on erinevates harjutustes 10-30kg langus toimunud. Treeningjaotuse muutsin üle viieseks, ehk siis iga kehaosa eraldi päeval. See võimaldab õlgadele ja kätele anda oma päeva, mis on mul niikuinii murekohad. Lisaks, kuna sellel nädalal pean anda kokku tervelt kaheksa pumpi ning edaspidi minimaalselt neli, siis ei taastuks ma mitte mingisuguse valemiga ära, kui jõusaalis keha kaks korda läbi teeksin 8 päevaga.

Kevadel tahaks ikka võistelda, kuid mitte poolkõvalt. Kui ikka teha, siis teha nii, et saab EM-i ka kaasa teha, kuid eks seda ole uue aasta alguses näha, kuidas finantsid sellel hetkel on. Hetkel on eesmark taastada oma tippjõunäitajad ja saada ülemäärasest kallerdisest lahti.

Peagi toimumas EMV ning vahja oma õpilast ette valmistada. Eks näis, kuidas esimene kord tema ning minu, kui treeneri, jaoks välja tuleb. Käega lööma igatahes ei lähe.

Vabalt, rivitult.

579048_515425851867615_175441451_n.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teeme siis juba samasuguse lineteose?

Mul on juba tekst intervjuuks valmis:

"I... consider Siim not Siim, I consider him bodybuilding. Siim IS bodybuilding! To me... to everyone else. Siim is what opened the door for us. Before Siim.. Siim was the first real Pro! Before him, there was no such thing as professional bodybuilding."

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siim lohuta ennast teadmisega, et ka Imre Vähi on kõva bodypumbi kunn ja tulemused pole tal teps mitte pahad... :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×