tiiger6 0 Report post Posted June 19, 2012 187cm96kgAlustasin massikasvatamisega umbes nädal aega tagasi.Olin 94 kilo ja pigutades oli sixpaci näha.Arvutasin et ma peaks sööma 3000kcal vabal päeval ja 3400kcal trennipäeval.Iga päev võtan kreatiini ka umbes 5g.Kaal kuidagi hakkas järsult suurenema nii väikse ajaga võtsin juba 2kg juurde.Toitumine on 30% valke 30% rasvu ja 40% süsivesikuid.Ennem seda sai kah htr kasutatud.Ma ei tea kas see nüüd iga päev kreatiini võtmine mõjutas midagi?Ma sooviks võimalikult vähe rasva juurde võtta.Ma eit ea kas lasen nii edasi või võtan kcal väiksemaks?Sooviks abi! Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted June 19, 2012 monohüdraadi puhul tulebki kiiresti 1-2,5kg juurde, see on normaalne. Share this post Link to post Share on other sites
tiiger6 0 Report post Posted June 19, 2012 kas kcal liiga suur pole? Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted June 19, 2012 eks arvutahttp://www.struktuur.net/kcal.php#results Share this post Link to post Share on other sites
kristen. 8 Report post Posted June 19, 2012 kui väikse ajaga sul kaal tõusis? Kreatiin sul küll mõne päevaga 2kg juurde ei anna.... Share this post Link to post Share on other sites
tiiger6 0 Report post Posted June 19, 2012 umbes 5-6 päeva Share this post Link to post Share on other sites
tiiger6 0 Report post Posted June 19, 2012 imelik ,et ma ei söö nii palju ju üle Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted June 19, 2012 kui väikse ajaga sul kaal tõusis? Kreatiin sul küll mõne päevaga 2kg juurde ei anna....Vabalt tõstab. Samas, kui enne oli HTR sees, mis sisaldab ka vist kreatiini, siis on sellin kehakaalu tõus imekspandav. Share this post Link to post Share on other sites
tiiger6 0 Report post Posted June 19, 2012 samas biits õlg rind on kah kuidagi suuremaks läinud Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted June 19, 2012 samas biits õlg rind on kah kuidagi suuremaks läinudEi lähe nad sul sellise ajaga midagi. Neid lühiajalisi kaalukõikumisi ei maksa nii väga tähele panna, oleneb paljuski kas sa oled just söönud või palju vedelikke tarbinud enne kaalumist. Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted June 20, 2012 Vabalt tõstab. Samas, kui enne oli HTR sees, mis sisaldab ka vist kreatiini, siis on sellin kehakaalu tõus imekspandav. Oleneb palju ta HT-r'i võttis. Seal ju pisikene kogus tavalises kulbitäies sees, vaevu mingit effekti omab. Share this post Link to post Share on other sites
IVARK 42 Report post Posted June 20, 2012 Tuleb tunnistada, et HT-R minule mõjus küll. Jõunäitajad kasvasid ja sellega koos kaal. Kahjuks kõik kadus kohe peale tarvitamise lõpetamist, nagu nõiaväel, taastumine ja treeningud läksid raskemaks. Kaal langes 2 kg ja jäi siis püsima. Parem tiksun vaikselt edasi ja rohkem kreatiini ei võta, pidevalt nagu tarvitada ka ei taha. Share this post Link to post Share on other sites