Jump to content
MissMurder

kõhre taastamine

Recommended Posts

Tere.

Ma teen siia teema enda ema eest, kes palus abi paluda. Nimelt ta on 44 aastane naine, kellel on mõlemal põlvel minisk ära lõigatud ja ühel põlvel ka kõhred. Kuna tänu kõhrede ära lõikamisele on ta toetand teisele jalale koguaeg raskust, on ära kulunud suure varba juures olevad kõhred.

Nüüd kui ta käis arsti juures, siis arst ütles, et pool aastat on aega kõhred taastada, muidu pannakse jalalabale metallist asjad ja siis ei liiguks see jalalaba enam üldse. Ta ütles ka, et on olemas erinevad rohud ja toiduained, mis taastavad kõhresi. Kahjuks ta ei oskand täpsustada.

Nüüd ma pöördungi teie poole palvega, äkki oskate öelda, mis taastaks kõhresid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kallis värk see cissus ja minul ei teinud küll kõhredele midagi, ta vist luustiku jaoks parem.

Muidu ikkagi peamiselt glükoosamiin, kondroitiin, kollageen, haikõhr, MSM (metüülsulfonüülmetaan) ja teoreetiliselt peaks isegi luupuljong veidi kaasa aitama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sellisel meditsiinilisel juhul ei tule kõne alla näiteks kasvuhormooni manustamine, mis kõhred kasvama paneks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eestis ravitakse selliseid probleeme reeglina antidepressantidega.

Antidepressandid on väga kõrge poliitilise korrektsuse indeksiga vahend.

Kasvuhormoon on äärmiselt halva poliitilise korrektsuse indeksiga vahend.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Cissus jah kõhre ei kasvata ega taasta, ta on põletikuvastane ehk aitaks kõhre lagunemise vastu.

Põletikuvastane on ka kurkum, seda tuleks süüa päris palju. Nagu naturaalseid põletikuvastaseid asju ikka. Õnneks on ta odav.

Kõhrepuljong ja ka kõhr ise, eriti veel toores kõhr on ka tegelikult omamoodi põletikuvastane, vähendades autoimmuunrünnakut kõhre kollageeni vastu. Autoimmuunrünnak tekib kõhrekollageeni sattumisel vereringesse kahjustatud liigestest.

Kõhre kasvatada aitavad põhiliselt kasvutegurid.

Ainus viis neid Eestist legaalselt kätte saada on nn vereplasma süstid. Trombotsüüdid vallandavad sellises protseduuris stressi kätte sattudes suure laadungi kasvutegureid. Üks süst kõhre sisse maksab 100 euri ja ega seda mujale Eestis ei süstitagi, ehkki mujale oleks palju odavam.

Aga. Seadusandlike piirangute tõttu Eestis on see vereplasma süsti protseduur Eestis üsna ära nuditud. Ja ma ei tea kas see nuditud protseduur üldse mingit efekti annab ehk kas trombotsüüdid seal kasvutegureid vallandavad. Tõenäoliselt ei tea seda ka enamik kättesaadavaid isikuid OÜ Ortopeedia Arstidest, kes seda (nuditud) protseduuri Eestis (ainsana) teeb. Kiire kirjanduses sobramine ei andnud ka vastust. Aga neilt küsida võib sellegipoolest.

Alati on ka võimalus mõnelt suurelt poisilt kasvuhormooni sebida. Kunagi ei tea, kas saad õiget asja, aga kõrvalmõjude esinemisel (tursed ja vee kogunemine kehas) saab midagi vähemalt aimu. Ilma on igal juhul halvem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×