ville1 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2012 kui rasvatus piimast on eraldatud piima rasv siis peaks proteiini osakaal samas koguses piimas kasvama. Samas võib tähele panna et nii rasvatus piimas kui ka 2,5 ja 3,5 protsendilises piimas on proteiini protsent sama u 3,3 100 g kohta, mida siis rasvatule piimale lisatakse - vett? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
htilga 95 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2012 (muudetud) Rasvatust piimast ei eraldata rasva, see on juba lõpptulemus. Ja ega makrode osahulk 100g suhtes ei märgita pakile sama põhimõtte alusel nagu %-süsteem töötab (st. ühe vähenedes 100g kohta ei pea ilmtingimata teiste makrode suhe 100g'i muutuma). See pole %. Muudetud Mai 29, 2012 kasutaja htilga poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ville1 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2012 Rasvatust piimast ei eraldata rasva, see on juba lõpptulemus. Ja ega makrode osahulk 100g suhtes ei märgita pakile sama põhimõtte alusel nagu %-süsteem töötab (st. ühe vähenedes 100g kohta ei pea ilmtingimata teiste makrode suhe 100g'i muutuma). See pole %.Mõtle uuesti! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ville1 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2012 (muudetud) ? Muudetud Mai 29, 2012 kasutaja ville1 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ville1 0 Teavita postitusest Postitas Mai 29, 2012 ok tegelikult sain aru Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides