Jump to content

Recommended Posts

Veresuhkru muutused on dokumenteeritud meil kohapeal. Kuu ajaline uuring on selleks ka liiga lühike. Üks verespetsialist, kes Vemma kohta uuris, ütles, et ikka 3-4 kuud tuleks järjest tarbida ja siis võrrelda analüüse. Ja see on ka meie soovitus, kellel huvi on, aga kahtlevad. Tehke täisverepilt, kasutage 4 kuud ja siis tehke korduv verepilt. Siis numbrid räägivad enda eest.

Diabetics should also be careful with the use of mangosteen juice because of its high sugar content. There is not enough clinical data on humans on the safety of using mangosteen.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Diabetics should also be careful with the use of mangosteen juice because of its high sugar content. There is not enough clinical data on humans on the safety of using mangosteen.

Meie kogemus ei ole seda kinnitanud ei Eestis ega ka mujal. Vemma ei ole ainult mangostani mahl, kuigi see on üks oluline komponent. Koostisesse kuulub veel Aloe Vera, kirss, roheline tee, brokoli, viinamari ja kvertsetiin, mis saadakse tsitrustest.

Muudetud kasutaja urmasg poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma hästi ei taha uskuda, et 8 gr fruktoosi päeva kohta (32kcal) on diabeetikule ohtlik kogus suhkrut.

Ettevaatus ei tee kunagi paha, aga 1,5 aasta kogemus ei ole sellist probleemi Eestis küll välja toonud

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Diabeedi juhtumitel olles ülekaalus ( 2. tüüp), on jah võimalik süstimisest pääseda,langetades kaalu (e. vähendades insuliiniresistentsust). Kas selle au saab kinkida toidulisandile või oli see osaks elustiili muutusele, mis pidi sisaldama toitumise korrastamist + füüsilise aktiivsuse tõusu.

Igastahes on endalgi 1. tüübi diabeet (11a., tüsistusi ei ole) Glükohemoglobiin (B-HbA1c) oli mul viimati 7,2 (tavainimesel siis vastavalt 5-7) - teen trenni ja söön tasakaalukalt, seda juba väga pikalt. Hakake minu sponsoriks ning dokumenteerime selle katse ;)

I tüübi puhul on ka võimalik süstimist vähendada ja vbl ka elimineerida. Lagerstroemia speciosa kas kasvatab uusi Langerhansi saarekesi või teeb midagi muud mis insuliinivajadust vähendab, atsetüültsüsteiin kaitseb beetarakke. Lagerstroemia on Eestis "ravim" ehk suhteliselt keelatud, mujal vabamüügis ja eraisik võib saata küll.

Glükatsiooni vastu kaitseb tauriin ja ilmselt ka beeta-alaniin. Glükatsioon ongi põhiline risk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina olen kasutanud Vemmat juba mõnda aega ja ka teistele soovitanud.

eelkõige on tegemist lihtsa ja laisa inimese toidulisandiga. ta on mul seal olemas ja kohe käepärast...

võtad külmkapist ja saad kogu päevaks vajaliku energia. ja maitseb suurepäraselt.

vemma premium on tõeliselt mõnusa maitsega. vemma premix mulle niipalju ei meeldi - minu jaoks liiga magusa maitsega.

tänasest saab juba burn'e tellida, tahan nüüd selle maitset ja mõju proovida

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas on mingi teenus, mis mulle külmkappi need marjas aastaringselt tooks, kust ma neis siis võtta saaks?

See on üks üsna ammu leiutatud asutus nimega pood! Erinevaid külmunud marju, mahlu ja smuutisid eesti tootjatelt on üsna laialt saada. Samas saan aru, näiteks mustikas kõlab ikka üsna labaselt võrreldes vemmaga!

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina võtsin Vemmat 2008 suvel USAs elades, meil pereema promos seda hullult ja selle pisikese linna kohta, kus me elasime, oli Vemma-fännide kommuun päris arvestatav. Räägiti ka igasuguseid imelugusid, millest kõigest on Vemma toel paranetud.

Eestisse tagasi tulles üritati seda muidugi minu kaudu siia ka sisse viia, aga ilmselgelt jäi see siis ja jääb ka nüüd enamikele inimestest liiga kalliks, isegi kui hind 2.50ks päeva kohta lammutada. Ma ei ole ka eriline müügiinimene ja ei viitsinud ehk inimestele lihtsalt piisavalt pinda käia :P Normaalse parasvöötme hooaegadele kohase toitumise ja mõningaste lisavitamiinide võtmise korral saab põhimõtteliselt sama tulemuse - tõestatud. Kui raha ja uudishimu on, siis ei ütle samas ka Vemma kohta ühtegi halba sõna.

Maitse on asjal kusjuures superhea, mistõttu on see hommikune pitsitäis suhteliselt meeldiv lonks, tasub kasutada näiteks pirtsakate laste vitamiinivajaduse katmiseks :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

... Normaalse parasvöötme hooaegadele kohase toitumise ja mõningaste lisavitamiinide võtmise korral saab põhimõtteliselt sama tulemuse - tõestatud. Kui raha ja uudishimu on, siis ei ütle samas ka Vemma kohta ühtegi halba sõna :)

Vemma ongi üks võimalus, kuidas Sa need vajalikud lisavitamiinid kindlalt kätte saad ilma et oleks vaja tablette krõbistada ja pealegi meeldival viisil, nagu ise mainisid ;)

Mida Sa tõestuse all mõtlesid? Kas isiklikku kogemust või mingeid uuringuid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vemma ongi üks võimalus, kuidas Sa need vajalikud lisavitamiinid kindlalt kätte saad ilma et oleks vaja tablette krõbistada ja pealegi meeldival viisil, nagu ise mainisid ;)

Mida Sa tõestuse all mõtlesid? Kas isiklikku kogemust või mingeid uuringuid?

Isiklikku kogemust pooleaastase tarvitamise seisuga.

(Mille peale ma juba ennustan vastust stiilis "tõeliste tulemuste nägemiseks peaks ca aasta tarvitama" vms :) )

Ja parandan enda vitamiini-lauset, tegelikult pidasin silmas pigem toidulisandeid a la omega3. Vitamiinid saab suuremal määral tasakaalustatud toitumisega ka. Tahtsin sellega öelda, et rahakulu proportsioon on vastavuses sellega, kuidas ise viitsid oma toitumisega mässata. Kes viitsib rohkem, sel pole ka vaja nii palju raha lisandi eest välja käia ja vastupidi. :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

... Vitamiinid saab suuremal määral tasakaalustatud toitumisega ka.

Ma ei tahagi väita, et vitamiine ei ole võimalik toiduga kätte saada. Ma lihtsalt näen igapäevaselt selle teemaga tegeldes, et enamik inimesi tegelikult ei saa. Neil ei saaks tekkida selliseid tervisehädasid. Lapsed ei jääks lasteaias käies pidevalt haigeks, kui nad saaksid oma vitamiinid vajalikus koguses kätte. Sest need lapsed, kes tarvitavad igapäevaselt toidulisandit juurde, enam ei jää. Vahe on märgatav ja kajastub ka lasteaia arves ;) . Maksad lisaks toidulisandi eest ja selle tõttu ka suuremaid lasteaia arveid, kuna laps käib iga päev lasteaias. Nagu näha elu ei olegi odav. Tuleb valida, mida endale ja oma lähedastele pakkuda tahame. Lapse kulu on tegelt pooleväiksem.

Tahtsin sellega öelda, et rahakulu proportsioon on vastavuses sellega, kuidas ise viitsid oma toitumisega mässata. Kes viitsib rohkem, sel pole ka vaja nii palju raha lisandi eest välja käia ja vastupidi. :)

Hea point! Ajakulu võib osutuda üheks faktoriks, miks toidulisandit kasutada. Kumb on lihtsam ja reaalsem. Kas töötada iga päev max. 1 tund, et teenida 2,50€ toidulisandi jaoks. Või kulutada 1 tund iga päev selleks, et hankida endale kõik vajalik ainult toiduna?

Kui ma sattusin (just sattusin) Vemma otsa, siis selle taga oli vajadus leida lapsele midagi, mis aitaks tal kätte saada kõik vajalik, et ei oleks enam kevadväsimust ja verenäitajad oleksid korras. Ma tegin ka endal ära täieliku verepildi enne ise kasutama hakkamist ja selgus, et verepilt on viimase peal. Perearst vaatas seda ja ütles, et mida iganes ma ka ei tee, tee aga edasi. Ta ei oska ühegi näitaja osas midagi halba öelda. Kõik viimase peal. Ma olen terviseteemaga tegelenud erineva nurga alt aastakümneid tegelt. Eriti kui arvata siia hulka ka kõiksugused meditatsioonid, tai chi, reiki jms. Ja ometi ma hakkasin ajapikku märkama erinevust enesetundes, kui kasutasin Vemmat iga päev. Kuidagi kergem ja mõnusam on olla. Kindlasti ma ei saanud varem kätte igapäevaselt nii laia spektrit antioksüdante. Öeldakse, et sööge erinevat värvi vilju. Antioksüdante on väga erinevaid ja nende toime on ka erinev. Ainult C-vitamiinist ei piisa. Kui ma erinevaid värve vilju saan veel teadlikult valida, et tagada erinevate antioksüdantide saamist, siis ma ei ole siiani suutnud lahendada, kuidas saada ainult toiduga kätte kõikvõimalikud mikroelemendid, mida me keha vajab. Neid on vaja meil ca 50-70 erinevat. Eri allikatel see number on erinev. Kõikide nende toimet veel täpselt ei teatagi. Samas on juba infot, et pika-ajaliselt on mikroelemendid üliolulised, sest need ei ole asendatavad. Mikroelementide sisaldus viljades sõltub mullast, kus taim kasvab. Aga me oleme oma mullad ära kurnanud. Intensiivse põllumajandusega viiakse väetistena mulda tagasi põhielemendid. Peamiselt lämmastik, kaalium ja fosfor. Ja näpuotsaga veel midagi. Kindlasti aga mitte kogu spektrit, mida terve elujõuline muld sisaldab. Ja tulemuseks on, et viljad on toitainete vaesed. Lämmastikuga aetakse nad kiirelt täiskasvama, Sisaldavad rohkem vett kui maheviljad, aga ainesisalduselt on nad vaesed. Maheviljad sisaldavad rohkem mineraale ja mikroelemente ja on puhtamad mürkidest. Kas sellest aga piisab ja kui suure osa meie igapäevasest toidust moodustab mahetoodang? Tuttav mahepoodnik ütles mulle, et tema ei suutnud enda ja laste immuunsuse viia isegi mahetoiduga kõrgele tasemele, et viirused külge ei hakkaks.

Minu jaoks kõlas veenvalt dr. Michael Roiz'eni selgitus, et toidulisand on nagu tervisekindlustus. See tagab, et su keha saab igapäevaselt kätte vajalikud ained ja seetõttu need 300 miljonit rakku, mis igapäevaselt tekivad, on tugevad ja terved. Ja kui Sa kasutad seda 7 aastat järjest, siis Sul on täiesti uus keha, uue kvaliteediga. Me saame oma vananemist edasi lükata kuni 30 aastat. Kuidas kõlab mõte, omada 80 aastaselt keha, mis toimib nagu 50se oma?

Näiteks Harald Maieril (endine rattaproff) kulus aega 4 aastat, kui ta vabanes allergilisest astmast. Oma sportlaskarjääri jooksul pidi ta kasutama igasugust keemiat.

Tema ütles, et kui peale 7 aastat kasutamist, terviseprobleem ära ei lähe, siis see ei ole tingitud ainepuudusest. On ka muid tegureid, kuid tundub, et ca 80-90% on toitumise ja toitainete teema. Sellise % toodi välja filmis "Food Matters" ja hiina meditsiin räägib umbes sama juttu. Mina tagasihoidliku inimesene ei hakka parem nii vana ja elujõulise süsteemi tarkust kahltuse alla panema. ;)

Aga las igaüks valib, mis talle meeldib. Tore oleks, kui need valikud oleksid teadvustatud ja ei põhineks kuulujuttudel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×