-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas Mai 30, 2012 Kahjuks läbivat suurtähte teemade nimedesse üldjuhul ei pane, on küll erandeid. Aga "Jõhkrad käed" ?Olgu siis "Jõhkrad käed"Aga mille alusel erandeid teemade nimedes? ...edaspidiseks teadmiseks (mulle ja teistele) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Juuni 27, 2012 Olgu siis "Jõhkrad käed"Aga mille alusel erandeid teemade nimedes? ...edaspidiseks teadmiseks (mulle ja teistele)Näo järgi. Mina paneksin Tangile üldse siinviibimise keelu ja saadaksin lamba või kirstuga paraadile Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
t0lulyli 3 Teavita postitusest Postitas Juuli 22, 2012 2.10 poseerib ka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Juuli 22, 2012 Gregg Valvolino Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas Juuli 22, 2012 No krt. Syntoli käsi siin näha ei tahaks.....Aga mis puutub vend Vähki siis tal ei peaks üldse siia "Jõhkrate käte" teemasse asja olema Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Juuli 25, 2012 Üks suurte kätega mees veel. Tal olid omal ajal käed vist samuti üle 60 cm, eriti võimas oli triceps.http://www.youtube.com/watch?v=opCUgT_SifI Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides