Jump to content
leebesiiam

PMS ja magusaisu

Recommended Posts

Tahaks nõu. Kas on midagi mida saab ära teha väga selgelt PMSi ajaga kokku langevate magusaisu hoogude vähendamiseks. Kas teised naistreenijad on sama täheldanud? Ehk keegi jagaks nippe-trikke mis takistaks magusaisule järgi andmist. Pillide võtmsie ajal ei olnud selliseid teatud perioodi isusid, see vist ka loogiline kuivõrd pillid siiski otseselt reguleerivad hormoonide taset kehas. Pille uuesti võtma ei plaani hetkel hakata. Tahaks rohkem ise enda keha perenaine olla. Pealegi tuli koos pillide tarbimise alususega kohe 4kilo esimese kuuga juurde nagu naksti. Teiste kogemusi, mõtteid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Luteaalfaasis (kus üldiselt PMS esineb) on isutõus tingitud serotoniini madalast tasemest, ainevahetus tegelikult peaks kiirem olema selles faasis. Isud ja isutus on väga individuaalne, mul nt ei ole küll mingeid isusid ükskõik, mis faasis ma olen. :)

Pillid on tänapäeval nii ära timmitud, et otseselt paksust ei lähe keegi nendest. Kerge kaalutõus on tingitud sellest, et keha hoiab vett kinni ja harjub hormoonidega. Kui toitumine ja liikumine jääb samaks, siis ei tohiks midagi juhtuda. Muidugi alati on ka erandeid (olenevalt hormoonide tasemest) ning võimalus vahetada. Pigem ongi see, et naised kujutavad ette, et nad lähevad paksus, samas seda ei märka, et nad söövad rohkem.

Mungapipra ja hõlmikpuu ekstraktid pidid aitama, trenni on tegelikult ka oluline teha (eriti aeroobset), kuigi väga paljud ei viitsi ja pigem surevad kodus :) Pmst kui sul on piisavalt tegevust, siis ei mõtlegi söögile või mingile näksimisele.

Naistearstilt saad ilmselt paremaid soovitusi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul sama probleem. Pean ennast jouga jaatiseletist eemal hoidma tsykli 20.-22. paeval. Kui need paar paeva vastu pean, on jargmiseks 28 paevaks jalle muretu.

Leidsin liptoni ouna-kaneeli (kofeiinivaba) tee, mis lohnab hasti magusalt. See aitab vastu panna. Ja vahest luban endale ka puuviljasuhkrut - naiteks 400g maasikaid peale ohtusooki. Rock'n'roll elustiil, kas pole ;)))

Ja kui ei suuda vastu panna, siis proovi see magusa soomine jatta ohtuks. Kui paeval alustada, siis tekkiv insuliin muudab paeva peale magusaisu veel tugevamaks ja sellele kiusatusele vastu panemiseks peab olema superkangelase tahtejoud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×