Jump to content
OliverK96

Soovitusi/Märkusi

Recommended Posts

Nimelt siis varsti kool lõpetatud ning suvevaheaeg peale tulemas, hea aeg kaalu langetada või mis?

Plaanis siis hommikuti jooksmas hakata, päeva jooksul füüsiline töö, õhtuti meeskondlikud pallimängud (palju jooksmist)/ujumine.

Päevase vajalik kaloraaž jääb 10-15% normist väiksemaks. Üldine toitumine paigas, ei ole liigselt süsivesikuid ega rasvu.

Plaan oli lisada järgmised abivahendid kaalulangetamis protsessi juurde: (EI PROPAGEERI TEIST LEHTE, LIHTSALT SEALSED TOOTED NÄIVAD MEELDIVAMAD)

http://www.bonsuna.com/kaubamaja/product_info.php?cPath=111_161&products_id=4656&osCsid=bfa38e18e26a34c7f5120fbdc7b97ae4

ja

http://www.bonsuna.com/kaubamaja/product_info.php?cPath=111_161&products_id=3990

Keegi oskab asjakohasi soovitusi anda, kas oleks neid kasulik kõrvale võtta, mis on head, mis halba, ning kas sobib neid koos võtta. Iseenesest kaalulangetamise kiiret ei ole kuhugi, kuid alati olen tegutsedes abikätt võtnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No acai peale ma küll raha ei kulutaks, osta parem sama raha eest mõni kilo astelpajumarju ^_^

"Açai mari soodustab keha ainevahetuse kiirust ja seega aitab kaasa vabanemisele lisakilogrammidest keharasvast seda tänu kõrgele rasvhapete Omega 3 ja Omega 6 sisaldusele mida keha ise ei tooda. Lisaks sellele on Açai marjal omadus paremini kontrollida söögiisu tänu oma kõrgele kiudainete sisaldusele. Samuti aitab ta kaasa toidu õigele liikumisele seedetraktis viies kehast välja üleliigse toidu selle asemel et see ladestuks rasvana."

Seriously, guys?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×