Jump to content
Silvar Fast

Silvar Rückenberg

Recommended Posts

Tegemistezt nii palju, et eile sai Meinartiga üheskoos trennis olla, mees kasvab nii, et mühiseb ja erinevalt " klassikalistest" massikogujatest, pole tema oma kuivuses järgi andnud.Mehe kaal 78 kg ja hetkel käsil jõu tsükkel.Nagu ka ise, olen kasvatanud väärilise järglase, kes januneb Fast Bcaa järgi.Fitshopist on kaup tellitud ja Meinart sa ei pea enam kaua ootama ;-)

Nädalavahetusel plaan kohtuda Esta ja Edmundiga, et plaan paika panna na sihipärast tööd alustada.Estaga on plaan teha väikseid korrektuure, natuke siit ja sealt ning puhkuse ja töö vahekord paika.Estal lihtsalt kogemust ja tehtud tööd juba nii palju tehtud, et suurimad võidud tulevadki nüansside muutmistega aga need tulevad.Edmundile tahaks uues kavas esitada korraliku väljakutse, et mees saaks nautida nii keha, kui ka vaimu piitsutamist;-)

Tü Aski aastatega tekinud tuumikuga tahaks veel enne jõule teha ühise heateo vereandmise näol ning väike ja mõnus lõõvastav koosviibimine, sest koos oleme me tugevad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enda isiklikust treeningust nii palju, et trenn 4 korda nädalas.3 korda nädalas õlga, 2 korda nädalas selga ja rinda ja korra nädalas jalga. Väljaarvatud jala päeval, treenin 3 lihasgruppi treeningul.Aeroobne on 4 korda nädalas.Oma nõrkusest ja tagasilöökidest olen väva hästi taastunud.

Lisanditest hetkel kehas Olimp Tribusteron ja raud.Lisaks veel asparkam.Loomulikult vahepaladena Fast Protein Water ja õhtuseks maiuseks Fast Pudding. Fast Bcaaga on kitsas käes, aga viimased korrad on veel olemas, nii, et peab vastu, sest Eleri lubas nädalalõpul Fitshopist suure Fast toidulisandite jõululaadungi teele panna;-) ja mis võiks olla veel parem vahepala raskele jõulusöögile, kui maitsvad ja tervislikud Fast toidulisandid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase päeva prioriteet on ära maitsta tervislikud ja kõrge valgusisaldusega Oti kohupiimakreemid. Reklaam ja jutt on küll väga ahvatlevad.Ootused on kõrged ;-) loodame, et saab uue na maitsva toote lisada oma toidusedelile ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu lubatud sa proovisin täna ära Oti proteini kohupiimakreemi.Kiidan mõlema käega heaks, vahelduseks jaeturul väärt asi. Mitte ainult kõrge valgu sisaltus ei tee asja heaks vaid ka vähene süsivesikute kogus.Minu jaoks tegi eriti meeldivaks asja see, et väheseid süsivesikuid ei olnud asendatud magusainetega.Soovitan soojalt mitte ainult tervisetootena, vaid ka võistlusdieedi vahepalana või õhtuseks süütuks magustoiduks maiasmokkadele.

Ilma liialdamata väga positiivne üllatus!

post-28465-0-54175500-1448990530_thumb.j

post-28465-0-64122900-1448990576_thumb.j

post-28465-0-36581700-1448990607_thumb.j

post-28465-0-65308800-1448990630_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme plan jälle spordilainel tegus olla, Estaga ja Edmundiga uus ka a teha.Nuunioride uue mehe Danieliga poseerimine, kindlasti panen huvilistele sellest ka mõne paremad pildid.Lisaks teen ka esimese korraliku poseerimise naise Evaga. Kindlasti sellest ka paremad palad toon teieni, et saaksite anda hinnangut, kas toome ka lavale ;-) Juba esmaspäeval tuleb Fasti kaup, et saab teami sportlastel ka musid magusaks teha või kellele mis kehale vajalik.Näiteks Hr Kristjan Orast tuleb kostitada Fast Weight Loseriga, et juba varakult mees ke adisteks võistlusteks joonele saada.Fast Weight Loser väldib, et meest kogemata jõulupõssa pähe lauale ei aetaks :-D Jne jne kellele mis Fast sussi sisse toob, aga naeratuse luban kõigile nägudele tuua ;-) Homse pildistamiseni siis ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimesed päkapikud Fast toidulisandite näol on kohal.Oras on olnud hea sportlane ja et see ka nii jääks, annabFasti päkapikk mehele tuult tiibadesse, et see ka peale jõulu ja aastavahetuse söömisorgiaid sama lennukalt jätkuks.Orast aitab selles Fast Weight Loser ja Fast trennieelne erguti Boom!

post-28465-0-68700700-1449565870_thumb.j

post-28465-0-44631800-1449565895_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott andis oma sportlaste ettevalmistumisega alustamise kaardistamisega pildis hea idee.Plaan siis panna ka oma inimesed enne jõulu poseerima ja vaadata üle vorm ning algne stardiplatvorm.Ja mis võiks olla parim aeg , kui enne jõulupidustusi.Pärast hea ennast sportlastel isegi analüüsida, kui palju sai aastalõpuga patustatud ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kallid Team Tü Ask sportlased, aasta hakkab otsa saama ja viimane aeg on midagi head teha.Plaan on selline, et 27. detsember(see on pühapäevane päev) minna verdandma.Lähme teeme üheskoos midagi head.Doonor olla tähendab hoolida, meile sportlastele ei juhtu piisast vereloovutusest miskit, aga kellegile tähendab see elu.Lähme kingime oma ligimestele ja abivajajatele võimaluse ja elu! Koos oleme tugevad 27. detsember kell 11.00 Puusepa 1a koguneme ja teeme ka mõned rõõmsad ühispildid.Koos tegemine ja emotsiooni ning rõõmu jagamine teeb meid eriliseks meeskonnaks!

Selline plaan on meil veel enne aasta lõppu.Sportlased ja fanaatikud nagu me oleme töötame aasta aastalt ja nii pidevalt oma unistuste ja saavutuste nimel, anname nüüd aasta lõpu eel ka teistele inimestele nende unistused, kellel ei ole nii hästi läinud, kui meil.

Kutsun ülesse kõiki kulturismi ja fitnessi sõpru, kõiki team Fasti inimesi, team Reval, Sparta ja kõiki sportlasi tegema

heategu.Uuri oma kodukoha läheduses olevaidverekeskuseid ja nende lahtioleku aegasi ja mingem kõik ning tehkem heategu.Doonoriks olla tähendab hoolida!Doonoriks olla tähendab anda lootustele ja unistustele eluunistustele elu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme plaan Team Fasti poistega, kes võistlevad ettevalmistuse esimene stardiplatvormi poseerimine.Ootan isegi põnevusega, mis poistest, meestest vahepeal saanud.Kavasid ja plaane saab pidevalt tehtud ja seatud, aga paljad poisid on ikka paljad poisid ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane tegus päev seljataga.Kindlasti oli päev võidukas ühine treening Hr Orasega rind, selg ja triitseps näitas, et rammu on ja Orase kõrval häbisse ei jäänud. Kindlasti poleks see nii meeldiv rabamine olnud, kui poleks suures hulgas manustanud Fast Bcaa-d. ja Trenni järgselt Fast Protein Water, et oleks jõuduja eneriat edasi töötada ja lihas saaks kätte kõik mis vajalik.

Edasi oli juba ühistreening ja uue hooaja eesmärkide seadmine Riinaga(bikini fitnessist, perekonnanimega Rõõm ning rõõm see tõesti oli ;-) sest see oli juba selline ühistreening, kus mina ütlesin ja tema tegi. Meeldiv on teha koostööd inimesega, kes naudi pingutust ja igale uuele väljakustele läheb vastu rõõmuga ;-)

Teemaks jalatreening. Alustuseks kükk, mille igale seeriale järgnesid toenglamangus ette-taha hüpped.Järgnevalt rumeenia jõutõmme, mille igale seeriale järgnesid üleshüpped.Siis juba natu kergem, plokil reie tagaosa, millele järgnesid samuti üleshüpped. Seeriate vahelised pausid olid 30-40 sekundit, selline paras jõulueelne kaloreid kulutav treening. Aga et asi nii lihtne poleks, tegime otsa veel 12x60m kiirendusi.3x60 sääretõste kiirendus, 3x60 põlvetõste kiirendus, 3x60 selg ees kiirendust ja 3x60 meetrit tavalist kiirendust.Usun, et sai piisavalt meeleolukas nii mulle, kui ka Riinale ja annab tunda homme, kui mitte ka ülehomme :-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
TERE!
Eile toimusid selle aasta viimased plaanilised võistlused ja oleks aeg kokkuvõte teha. Vaatasin oma medalid ja diplomid üle ning tegin tabeli:
post-8206-0-67958400-1449999412_thumb.pn
Kindlasti väärib äramärkimist Silvari venna Janari poolt korraldatud suvine kergejõustiku seitsmevõistlus, kus sai ka väga tugevalt pingutatud ja vastutasuks esimene koht. Kahjuks mul hetkel selle võistluse tulemusi käepärast ei ole.
Võrreldes eelmise aastaga on max jõud mõnevõrra langenud. Kõige rohkem on langenud jõutõmme. Kükk, surumine ja jõuvastupidavus umbes samal tasemel. Suvel, kui Fitness5-e jaoks sai kaalu tõstetud, andis ka vähene aeroobne tunda halvenenud taastumise näol.
Nüüd siis vaja uue hooaja jaoks hakata põhja laduma ja esimeseks proovikiviks saab olema max lõuatõmbed 1 tunni jooksul. Senine rekord pärineb 23.09.15, kui sain tulemuseks 423x. Praegu kaal madalam ja võiks eeldada, et see rekord saab veel selle aastanumbri sees ületatud ;)

Meeldivat 3. adventi soovides,

Allan

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rääkides autasustamistest siis homme kuulutatakse välja ka Tartu linna parimad sportlased.Siinkohal on suur au , et Kulturismi ja Fitnessi 2015 aasta parimad Tartu linnas on minu oma sportlased.Meestest siis meie kõigi armastatud klassikalise kulturismi absoluutne meister Taavi Merisalu ja naistest bikini fitnessi absoluutne EKV, EMV meister, Euroopa meistrivõistluste pronks ning hulgaliselt erinevate kõrgelt hinnatavate kommertsvõistluste võitna ja finalist Reet Reimets.

post-28465-0-21692600-1450032973_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu lubatud sai, tõmbasin team Fast poisid/mehed, kes kevadel võistlustulle astuvad enne jõule liistule. Iga päev tutvustan kahuriväge mees mehe haaval. Esimesena siis Kristjan Oras.Puhta tõuline klassik, kuna on iljs mees, ka mens physic.Võrreldes 2 kuu tagusega on kuivust juurde tulnud, mees on motiveeritud ja tahtmist täis.Jalaga on korralikult tööd tehtud, kuid veel väga palju on minna.Hea kuivusega ja korraliku poseerimisega, suudab jala massi puudujääke kindlasti korvata.Enne jõulu ja 4 kuud enne võistlusi mees on õiges konditsioonis.Nüüd veel lisaks Fast Weight Loser sisse ja rasvad särisema.Ja selle mehe töövõimes ja tahtejõus ma ei kahtle, nädalavahetusel sai mehega 2 korraliku trenni teha, nii et meha tänagi veel hell ;-)

Homme juba uus mees tutvustamisel.NB!Ott sa pead aktiivselt oma lahingurivi korrastama hakkama :-D

post-28465-0-51241100-1450079808_thumb.j

post-28465-0-08663900-1450079860_thumb.j

post-28465-0-15524700-1450079885_thumb.j

post-28465-0-58881600-1450079913_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase päeva tegija ja kevadiseks hooajaks valmistuja on 22 aastane Daniel Agu.Mehe lihasmass on väga korralik ja usun, et jääb ka väga arvestatavaks peale ebakvaliteetsete kihtide maha koorimist.Toidukaalu ostis ka juba ära, nii et valmistumine alaku.Poseerimine on hetkel veel hindele 2-, aga mees on ka algaja ja esimene võistlus ettevalmistus.Poseerimise kallal juba rabame tööd teha.Usun, et kevadel võitleb see mees juunioride kõrgeimate kohtade eest.

post-28465-0-91235700-1450166200_thumb.j

post-28465-0-08131800-1450166223_thumb.j

post-28465-0-94012700-1450166245_thumb.j

post-28465-0-44263900-1450166265_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase päeva tegija ja kevadiseks võistlushooajaks valmustuv Martin Elmet.Mees on eelnevalt tegelenud aerutamisega. Martin võistleb kevadel juunioride klassis.Võrreldes eelmise kevadega, kui mees tegi oma lava debüüdi, on kõva arenguhüppe teinud.Nüüd tuleb rauda edasi taguda, et areng jätkuks.Kõike kriitilisem on mehe poseerimine, aga võrreldes kevadega on täheldada ka selles suuri edasiminekuid. Kuna töö juba ja pidevalt selle nimel käib, usun, et saame mehe kevadeks esteetiliselt ja kompaktselt poseerima, mille tagajärjel on mees ka ilmselt arvestatav võistleja juuniorides.

post-28465-0-00359300-1450251313_thumb.j

post-28465-0-97632000-1450251335_thumb.j

post-28465-0-00468200-1450251360_thumb.j

post-28465-0-78859300-1450251382_thumb.j

post-28465-0-95251900-1450251402_thumb.j

Muudetud kasutaja Silvar Fast poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane tegija ja kevadine valmistuja on Rainis Venta, kes tegi eelmine kevad lavadebüüdi.Rahva südamed vallutas mees oma meeleoluka vabakavaga, mis oli ehitatud A-teami tunnusmelioodiale.

post-28465-0-01388000-1450338074_thumb.j

post-28465-0-23813900-1450338100_thumb.j

post-28465-0-34019400-1450338122_thumb.j

post-28465-0-01660900-1450338150_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rainise kohta veel nii palju, et mees on eelnevalt tegelenud kergejõustlikuga ja vähe on alasid milles ta seal pole võistelnud ja isegi medaleid Eesti tasemel võitnud. Mehe suhtumine sporti na treeningutesse on kiiduväärt.Tegevus alati mõtestatud ja analüüsitud, kindlasti eeskujuks teistele meie sportlastele.Iseenesest alaga tegelemise staaz väike ja massi kallal tuleb veel korralikult aastaid tööd teha, aga kuivus paigas ja kogemusi tuleb omandada.Mõttekoht neile, kes teevad siin hirmsaid massikogumise vaheaastaid ja lõpuks ei leiagi teed enam lavalaudadeni.Loomulikult on Rainise mureks nagu ka kõigil teistel vähese kogemuse meestel poseerimine. Poseerimise puhul, aga peab paika vanasõna, kordamine on tarkuse ema. Ja nii ongi!Kuna me juba asjaga varakult tegeleme, küll me siis ka kevadeks saame.Kui midagi tahta on kõik võimalik!

Muudetud kasutaja Silvar Fast poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase päeva valmistuja on noorte klassi võistleja Mart Lodi.Mees tegi oma debüüt võistluse eelmine kevad.Mart on noor ja tahtejõuline noormees, kelle jõunäitajad jätaksid ilmselt paljud vanemadki mehed häbisse.Mart on hea näide sellest, kui oma dieeti forsseerida. Kevadel sai mees küll võistlusvormi, aga mis hinnaga.. Õpetlik lugu, mees võttis kiiresti alla, kindlasti kaotas ka palju lihast, aga negatiivne selle juures on see, et kui dieet läbi saab on isud ja tagasi söömine kontrollimatud.See on kui on on liiga suur tahtejõud .

See valmistumine on aga ehitatud ja plaanitud. mardi jaoks palju targemalt ja läbimõeldumalt ning pikemaajaliselt.Kui teised alustavad lõ

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase päeva valmistuja on noorteklassi võistleja Mart Lodi.Mees tegi oma debüüt võistluse eelmine kevad.Mart on noor ja tahtejõuline noormees, kelle jõunäitajad jätaksid ilmselt paljud vanemadki mehed häbisse.Mart on hea näide sellest, kui oma dieeti forsseerida. Kevadel sai mees küll võistlusvormi, aga mis hinnaga. Õpetlik lugu, mees võttis kiiresti alla, kindlasti kaotas ka palju lihast, aga negatiivne selle juures on see, et kui dieet läbi saab on isud ja tagasi söömine kontrollimatud.See on kui on on liiga suur tahtejõud .

See valmistumine on, aga ehitatud ja plaanitud Mardi jaoks palju targemalt ja läbimõeldumalt ning pikemaajaliselt.Kui teised alustavad teravuse viimistlust jaanuaris siis Mart tegeleb sellega juba praegu.Mart väga terane noormees, kes oskab analüüsida , mis tehtud ja mis tulevikus vaja teha, et kõik oleks teistmoodi. Tööd on palju ja lihtne see ei ole, aga nagu ma ütlen alati, kui midagi tahta siis on kõik võimalik.Ja üks asi veel, raske peabki olema ;-) Igaljuhul olen ma Mardi kõrval nii nõu, kui ka jõuga , kui vaja;-) Mart veel näitab lõikavat ja teravat vormi ning paneb kevadel paika nii mõnegi noorteklassi mehe ;-)

post-28465-0-50052500-1450424805_thumb.j

post-28465-0-25161500-1450424831_thumb.j

post-28465-0-62275700-1450424882_thumb.j

post-28465-0-96281900-1450424917_thumb.j

Muudetud kasutaja Silvar Fast poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädalavahetuseks teen pausi kevasiste võistlejate tutvustamisega, aga esmaspäeval juba edasi ja mehed kes tulevad lähevad järjest kangemaks.

Eile sai Hr Orasega trenn tehtud, rind, õlg ja biitseps.Koos aeroobsega korralik 2h.Trenni viimasel pooltunnil oli Oras juba kustumas,mahju kohe hakkas, aga kus häda kõige suurem , seal abi kõige lähem.Fast Protein Water lõi mehel pika trenni lõpuminuteims ka elu sisse.Fasti päkapik juba teab , kuna sportlane suss on ;-)

Täna plaan veeta aega ühistreeningul Esta, Hr Meister klassik Merisaluja tema kaasa Eesti tugevam nais jõutõstja Kädyga ning Orase ja veel nii mõnegi meie team sportlasega.Aasta hakkab läbi saama ja koos tegemise rõõm on see suurim rõõm;-)

post-28465-0-82980100-1450512328_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna plaan veeta aega ühistreeningul Esta, Hr Meister klassik Merisaluja tema kaasa Eesti tugevam nais jõutõstja Kädyga ning Orase ja veel nii mõnegi meie team sportlasega.Aasta hakkab läbi saama ja koos tegemise rõõm on see suurim rõõm;-)

Ma arvan, et täna on Reporter ka kohapeal asja jäädvustamas. Sellist asja küll iga päev ei näe! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×