Jump to content
Silvar Fast

Silvar Rückenberg

Recommended Posts

Kükk areneb jah väga vaevaliselt. Kui mahu ja intensiivsuse poolest kükki ja tõmmet võrrelda, siis tõmmet pms ei teegi. Peab mingi aeg korra smolovi läbi tegema ja küll see kükk ka kunagi järele jõuab ^_^

Kui päev läbi abis olla - kettaid lapata võistlusplatsil, siis tihti ei märka huvitavaid asju, kuid sinu küki - surumise - tõmbe ebatavaline suhe oli päris huvitav ning silmapaistev

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Korralik nv seljataga. Sai maal kaks trenni Janariga tehtud. Laupäeval selg ja õlg ning eile jalg. Kuradi hell on jalg..Janariga jala trennid on minuga ,kui võitlused elu ja surma peale. Eriti "meeli ülendav" oli uus menuk Jeffersoni kükk. Iga liigutus , iga sentimeeter üles, kui ka alla liikumisest on piin :-) Eile proovisin ka Fast vanilje mustika puddingut...see oli tõeline lohutus raskele treeningule. Lisaks Fast Bcaa ja Olimp multivitaminid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise pole 4 päeva jõusaali sattunud. See-eest oli nädalavahetus päris aktiivne - sai mitu korda ujumas käidud, tantsitud, lauldud, Xbox kinectil sportmänge mängitud ja kalal ka käidud. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei

Lõpuks jõudsin ka jõusaali. Täna oli ülikehva trenn. Enesetunne oli küll hea, aga jõudlus kehva. Kõik harjutused peale esimese nõudsid ülisuurt pingutust.

Lamades surumine 115kg 5x7 + 135kg x1. 115kg nõudis juba kerget pingutust, aga ei midagi hullu. Usun, et nüüd kergest alatreenitusest välja tulen, siis tuleb see 5x8 ära küll. 135kg ka kätel raske ei olnud - oleks võinud lausa mitu kordust teha, aga eesmärk oli vaid niisama kergelt suurema raskusega impulsi andmine. Lisaks eelmise nädala lõpus hakkasid õlad valu tegema ja täna ka segasid treeningut. Kangiga oli OK suruda, siis ei olnud midagi tunda, aga hantlitega jamas.

Homme v-o teengi kergelt võimlemist õlgadele + kerge biitseps ja õhtul jalgpalli mäng.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli 10 päev järjest trenni teha, neist 8 päeva jõusaal koos 45 min aeroobsega.Tsükkel lõpeb homme 30 min aeroobse ja kerge õla ning selja treeninguga ,+ mõne mehe grimmimine Lõuna E karikaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegin kerge taastava trenni õlgadele.

1) Surumine hantlitega 26kg 4x12
2) Lendamine istudes 100% puhta tehnikaga 12kg 4x10
3) Plokil tõmbed õla tagaosale + hantlitega viibutused taha 40kg 4x15 + 10kg hantlid 4x8. Tegin ühe seeria tõmbeid ära, siis kohe viibutused peale. Kui kunagi sai riisutud, siis avastasin, et tõmbab õla tagaosa kenasti täis, nüüd kasutan vahepeal hantleid, et sama liigutust teha :D
4) Kaldpingil lamades hantli tõested ette 7kg 4x12
5) Sirge kangiga käsivarte kõverdamine 50kg 4x8
6) Hantlitega istudes vaheldumisi hoides biitsepsis kogu aeg pinget sees 14kg hantlid 3x12

Pärast trenni šeik sisse, 30min magamist ja jalgpalli mängima. Kahjuks kaotasime 2:3, aga no... ei saagi väravaid lüüa, kui kaitse omavahel söödab ja lisaks kaotavad palli ära ka ning pall üle keskjoone eriti ei tule. Marius sai paar võimalust, ma sain ka kaks tükki ja ühe realiseerisin kenasti ära ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lõuna-Eesti karikavõistlused läbi ja võistluste kohta ei oska kahjuks kommentaare jagada. Sai terve aeg ringi joostud - mehi grimmitud ja õlitatud. Ja ka Fasti putkas Mariusel abis oldud degusteerimisel ja tooteinfode jagamisel.

Võistlust nägin alates Men Physique absoluudist. Bikinit kahjuks ei näinud. Põhiosas ehk kulturismi absoluudis oli Janar muidugi omaette klass. Nagu ma võistluste alguses ennustasin, siis tuleb teise koha lahing Jürgeni ja Kristjani vahel. Mõned poosid olid Kristjanil tugevamad, mõned Jürgenil. Jürgenil vaja veel poseerimist timmida ja järgmisel võistlusel võib juba asetus teine olla.

Kahjuks autasustamist ei saanud näha kuna pidin võistlustelt lahkuma - kindlasti oleks tahtnud näha/tunda seda pinget, mis kulturismi puhul on väga huvitav - et mitte kunagi enne autasustamist sa oma kohta ei tea ja alles laval saad seda kuulda :).

Üleüldse oli väga koormav ja väsitav päev minu jaoks. Äratus oli juba 7.30. Söök sisse ja trenni. Pärast trenni kella 11 võistluspaigale ja kuni võistlusteni sai mehi grimmitud. Pärast võitlusi oli vaja kolimistöid teha ja istuda sain esmakordselt alles kell 22. Jalad kõik valutasid, eriti kannad ja nüüd kergelt annavad põlved ka tunda. Täna õnneks vaba päev ja sai 11 tundi järjest und lastud :).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jalgpallis pole alati rynne k6ige tähtsam. Kui viga näed laita siis mine ise kaitsesse :)

Point oli see, et oleks võinud kohe pikka ette anda, sest me olime 3-1 kaotusseisus. Aga selle asemel, kui oli võimalus pikka anda, söötsid palli selja taha. Õnneks oli kontrollmäng ja loodan, et sellest õpitakse. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin käsi trennis. Kitsalt surumisel oli vaja raskust lisada - 105kg kangil ja kenasti tuli 4x5 ära :). Üldse jäi igas harjutuses tohutu varu millegi pärast. Täna võtsin oma menüüsse lisanditest ka Workout Shocki ja ei teagi, kas nüüd selle pärast. Platseebo ei saa olla, sest ma trennis ei mäletanudki, et võtsin seda enne trenni :D. Aga jah.. järgmine trenn peaksin raskusi lisama mõne harjutuse puhul. Kindlasti mitte kõigi, sest muidu on liiga järsk koormuse tõus. 5kg ühe harjutuse puhul tuleb kokku juba umbes 200kg rohkem.

Hetkel menüüs siis:
Workout shock - enne treeningut.

Workout Intra - trenni ajal.

Whey3 - pärast treeningut ja ka päeval valguvajaduse katmiseks.

Kuna Fasti putkast batoonid, smoothied ja pudding läksid nagu soojad saiad, siis uutele võistlejatele teadmiseks, et kõik IFBB võistlejad saavad FitShopist 20% allahindlust! :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vägev ja sportlik nädalavahetus läbi. Võistlusest nii palju, et oli väga suurepärane ja hästi korraldatud võistlus. Eks pisikesi apse ikka tuleb nii suure võistluse korraldamisega ette, aga nurisemisks pole vähimatki põhjust. Kellel vorm oli ikka tehtud, sellel ei jäänud ka midagi valguse taha. Ja kui tahate paremat, siis hakake sponsoriks ja järgmisel aastal paneme Vanemuise kinni ;-). Sportlased olid tervikuna tublid, kuid nagu ma kartsin, paljud algajad bikini võistlejad olid alahinnanud sportlikku vormi ja lavalist poseerimist. Aga esimene samm sportlase teekonnale asumisel on teil nüüd tehtud, kui huvi on, siis nüüd tuleb alles tõsiselt tööle hakata. Kulturismi vaatenurgast, töö oli sportlastest enamikul tehtud, tase on üldiselt tõusnud. Päris "vorste" kapist üllatuslikult välja ei hüpanud ;-). Mis mulle viimastel aastatel silma on jäänud, siis niiöelda väiksemaid võistlusi suudetakse kuidagi paremini promoda, nii osalejate, kui ka pealtvaatajate suhtes. See on kindlasti mõttekoht ;-). Ala jätkusuutlikkuse seisukohast on oluline, et ka tiitlivõistlused nagu EMV ja EKV oleks nii osalejate, kui ka pealtvaatajate ja sponsorite poolelt sama atraktiivsed, kui just äsjatoimunud "väike võistlus" :).

Muudetud kasutaja Silvar Fast poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teekond kükkida 100kg x51

Täna siis tegin jalga. Viimane raskem trenn jalale oli 02.03.2014, kui sai tehtud kükis 150kg 5x5. Selle järgi võiks öelda, et 100kg 51 kordust ei tohiks raske olla. Reaalsus on aga hoopis teine, sest pole päris kaua üle 5-6 korduse kükis teinud. Raskus seljas oli kerge, aga lihtsalt ei olnud seda anaeroobset vastupidavust, et töövõimet säilitada. Eks punnisin ilusti lõpuni ära nii, et tehnika ei lagunenud. Sellise väikse raskuse puhul ei kasuta vööd ka.

Trenn nägi välja selline:

  1. Kükk 100kg 5x10 - järgmine kord siis 5x12
  2. Eeskükk 90kg 4x8 - kusjuures oli kergem, kui kükk :D
  3. Väljaasted (kõndimisega ühest otsast teise) 35kg hantlitega 4x8 (mõlemale jalale ehk 16 sammu 1 seeria)
  4. Sirutused 70kg 4x8
  5. Kõverdused 60kg 4x8
  6. Jalapress jalad koos ja kelgul võimalikult all, et esiosale võimalikult koormust anda, kuid kannad õhku ei tõuse 180kg 4x8 - tavaliselt olen 200kg teinud, aga seekord mõtlesin, et 200 oleks liig. Nõos üsna raske jalapress, et mõne jaoks võib tunduda see väike raskus.

    Näiteks sellise ehitusega jalapressil sai kunagi põlvetraumast taastumiseks tehtud kolmekümneseid seeriaid ja peale ladusin kogu jõusaali kettad, mis seal saalis olid (mingi 400kg) ja kõik täisamplituudiga ning ei olnud raske. Nõos Vasil Gymi oma, siis kunagi sai tehtud 420kg ja oli päris surm ikka. (Jutu point ei ole see, et ma olen nüüd ülitugev, vaid see, et jalapressid on niivõrd erinevad, et kui mõni tahab võrrelda kellegagi, siis see on üsna võimatu kui just samast saalist pärit ei ole. :))
    5235.jpg

Päris ära väsitas. Loodan, et järgmine kord on seda vastupidavust rohkem, siis tuleb motivatsiooni asja jätkata (mitte, et ma pooleni jätaks - kui ei jõua, siis tahtejõuga ikka jõuab!) :)

Laupäeval kahjuks Reval Cupile ei jõua, sest endal ka samal päeval võistlused Tartus korvpallis. Eesti ülikoolide meistrivõistlused. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peep juures on ,siis on päris julge suruda max. Reaktsioon on hea.

Kõrgel muidu turvatalad olid või oleks tulnud näkku kang?

Turvatalad oleks ära päästnud, aga õlaga siis mingiks ajaks ühel pool.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palju õnne sünnipäevaks Allan! Mul on su pärast hea meel, et nii läks.

Tänan! Ennem avastasin, et mul oli eile nimepäev. Nüüd ongi sünnipäev ja nimepäev samal päeval :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile sai siis tehtud korralik 2.15 h trenn. 45 min aeroobset ellipsil alustuseks. Kuna jooksu hooaeg on lähenemas, siis teen ainult lühikest seeriat 8x4 90kg, piisav, et hoida mõõdukat toonust ja mitte pärssida jooksu kiirust. Õlale tegin lennutused kõrvale, peopesad suunatud taha 4x8,hantlite lennutamine kõrvale sirgete kätega 4x6,hantlite õennutamine kõrvale kõverdatud kätega 4x12 ja rinnutsi kaldpingi nurgale toetudes viibutused taha 6x15.Rinnale smithil pos kaldega surumine 5x6, lennutamine plokil 6x8. Ka lõppu üle palli istesse tõus 2x30 ja keha pöörded trenasöril. Lisanditest hetkel Fast Bcaa ja riboksiin+panangiin. Ja õhtuti maiustamiseks vanilje mustika pudding ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli jälle jõhker päev. Hommikul tegin rinna trenni ära... 115kg 5x8 - oli raske. Vaimujõuga sai kaks viimast seeriat ära tehtud. Pärast trenni tööle, kui töö läbi sai, siis kohe spordihoonesse poistele korvpallitrenni andma. Pärast trenni jäin korvpalli mängima Elva meestega. Pärast seda veel valla korvpallitrenni. Kokku siis 2 tundi jõusaali ja 4 tundi korvpalli.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna siis asub Reet Kiievi poole teele, et teha selle hooaja avavõistlus. Tuult tiibadesse Sulle,usun,et oled võimeline puudutama taevast ;-) ja edu ka teistele Eesti bikini tüdrukutele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×