Jump to content
Silvar Fast

Silvar Rückenberg

Recommended Posts

Olles igapäevaselt jõusaalis, nii treenerina, kui ka sportlasena, pean ütlema reaalselt ongi sellised tüübid olemas. See on päris naljaks reaalsus, kõik need karjujad, jutustajad, harjutus tehnilised hälvikud ja proteiini fanaatikud on treeneri igapäev :-D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Proovisin seda kangikompleksi harjutust, aga see pole mulle. Tundus kuidagi liiga vigastusteohtlik. Õlad olid kuidagi ebaloomuliku pinge all peakohal kükki tehes. Täna oli üldse trennis kuidagi uimane olla. Võib-olla asi selles, et käisin eile verd andmas. Aga jään huviga ootama järgmise kuu harjutust ja elan kõigile selle kuu osalejatele kaasa :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga jään huviga ootama järgmise kuu harjutust ja elan kõigile selle kuu osalejatele kaasa :)

Ei tea palju see kuu osalejaid tuleb seal üldse. Ei usu, et nii palju kui esimene kord.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli päris korralik trennipäev. Hommiku poole tegin kitsalt jõutõmmet ja rinda. Pole ammu kitsalt tõmbes lühikesi seeriaid teinud ja otsustasin maxini välja minna. 180kg tõmbasin ära, 190kg enam ei jõudnud. Mul on sumo ja kitsalt tõmbe vahe ca 40kg sumo kasuks.

Õhtuses trennis proovisin tunni ajaga palju lõuatõmbeid teha jõuab. Eelmine aasta umbes samal ajal tegin 45 minutiga 253. Tookord umbes 40. minutil tuli peopesast nahk maha ja siis ei kannatanud tundi aega kokku teha. Seekord olin siis targem ja kasutasin tavalisi töökindaid. Kokku tuli 67 seeriat - 1) 15, 2) 10, kaks viimast 4 ja ülejäänud kõik 5x. Ja tunni ajaga jõudsin teha 348 lõuatõmmet. Pulsikell oli ka peal ja näitas, et selle ajaga kulus 1013kcal, keskmine pulss oli 169 ja max 185.

post-8206-0-87626700-1389651418_thumb.pn

Ok, nüüd magama, siis hakkab lihas ka kasvama !!! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×