Jump to content
Silvar Fast

Silvar Rückenberg

Recommended Posts

Loomulikult on Jüril Raigoni ikka väga pikk tee veel minna (ca 200km). Tehes Jüriga koos trenni, kuulsin kuidas lihas krõbises... kasvas ja krõbises ;-)

Tegelikult on Jüri eeldused väga head.... keegi ei ütlegi, et üleöö midagi juhtub, kuid kui mees väga tahab ja selle nimel kõvasti vaeva näeb, on kõik võimalik. Tuleb vaid vältida vigastusi ja luua lihasele tingimusi mis sunniks teda arenema.... ja nii lihtne kõik ongi. Hea on teha koostööd mehega , kes teab, mis on treening, valu ja vaev. Usun, et see mees pakub veel kulturismi lavadel üllatusi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peab mainima , et sattus nii, et tegin õlga reedel Kristjan Orasega ning kogemata päevase vahega Jüriga. Päris korralikud trennid olid mõlemad ;-) Usun. et Kristjan ja Jüri jäid rahule ...."natuke kerged" võib-olla olid nendele :-D aga vahest tuleb ka kergeid trenne teha ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ahoi! Tiimi liige Siim Savisaar siinpool.

Pole siia teemasse veel vastata jõudnud lisaks üldse foorumis figureerimisele.

Oli pikk ja tegus suvi - võistlustele järgnes lõputöö kirjutamine-kaitsmine ja ülikooli lõpetamine.

Lisaks ka treeningud ja erialasele tööle asumine.

Igastahes hetkel taas hoog sees, muutsime hiljuti Silvariga kava ja käib töö jälle uue kandi pealt.

Positiivne ongi just see, kui bodybuildingu saitidel on kõik kavad laias laastus ühe puuga löödud ja koosneb käputäiest harjutustest/seeriatest/kordusvahemikest, siis see enam ei pane arenema, sunni arenema ja motiveeri arenema. Siinkohal ma ei arva, et kastist välja mõtlemine on püüe erineda või "ära proovitud ja töötava" mitte kasutamine. Selles suhtes tänud ka huvitavate, ja mitte vähem efektiivsete, harjutuste tutvustamise eest Silvarile.

Käimasolev kava annab nagu ikka erilist hoolt ja armastust nõrgematele kohtadele. Plaan on piisavalt hea edasiminek kevadeks teha, et seda näidata. Ülemäära rasvaseks ka end ajada ei tahaks, kuigi hetkel samuraimõõgaga lõigata teravusest juttu pole. :) Toitu tuleb nautida ka.

Paar pilti ka siia lõppu, et illustreerida.

Midagi kommenteerima ei hakka, sai lihtsalt ülesvõte tehtud kärmelt.

Untitled-3.jpg

Untitled-2.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siimul on head eeldused, seda näitas ka juba sel kevadel kui nüüd suudad kevadeks veel liha luude peale korjata, siis oled arvestatav vastane paljudele vanadele tegijatele, sest sul on väga palju plusse, mida kulturismis, esialgu veel sinu puhul klassikalises kulturismis kus on ca 10 kilo kaaluvaru saad oma kasuks ära kasutada. Loodetavasti kuuleme nüüd sagedamini sinu tegemistest. Edu treeningutel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sai selle nädala esimeses pooles end rohkem ravitsetud ja nädala lõppu trennid jäetud. Ajastasin nö kulturismigrupi aegadele oma treeningud, et nõu pidada ja seltsis segasem oleks.

Eile sai tehtud biitsepsit ja rinda, lõppu ka kõhu külgmisi lihaseid ja alakõhtu. Nägin ära ka herr Väino, kes uljalt oma kehast lavarelva voolib ja trennis usinalt hagu andis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere õhtust kaasvõitlejad ja kannatajad, katsevõistlusteni jäänud 3 päeva ja Silvari suurel soovil lisan siia mõnedpildid. Esimesed 2 pilti on tehtud siis sellel pühapäeval peale 20km pikkust vee trenni, kus sai sõidetud 6x10min/4min vahega, pulss 80% maksimumist - ehk siis üpris pikka ja raske trenn.

Aga ega muud nagu kirjutada polegi - see nädal võtta natuke rahulikumalt, anda kehale taastumisaega ja siis laupäeval pigistada endast välja niipalju kui sealt tuleb...

Kohtumiseni laupäeval kell 12:00 Sparta spordiklubis.

post-15592-0-33467200-1347474973.jpg

post-15592-0-06518100-1347475014.jpg

Siin sai natuke õpitud küljepoosi, pilt ise tehtud eelmine nädal.

post-15592-0-38668100-1347474929.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

surumine 170 ja kükk/jõutõmme 130/150 ? Kas "natuke" balansist väljas pole? :huh:

170 surumise juures peaks kükk ja jõutõmme ikka üle 200 olema vähemalt, või hakkasid jalga alles hiljem treenima?

Mis katis välja astud kevadel? vanus? kaal?

Balansist väljas muidugi ja väga julgelt, aga 11 aastat aerutamist ( jalgade töö null ja ühtlasi mitte segi ajada aerutamist sõudmisega) on teinud oma töö. Iga kilo, mis aerutajal on jalgadel on lisakaal, mida paadis vedada ja seetõttu sai seda välditud.

Aga kevadel on plaan välja astuda klassikalises kulturismis ja võistluskaal peaks olema siis -76 kg. Vanuseks 22 ja kaal hetkel umbes täpselt 82-84.

Lisaks saab homme täis juba(?) ka teine nädal uue plaani järgi trenni tehes ja peab tunnistama, et valus on. Kuradi valus ja jalad on loomulikult kõige hellamad hetkel. Tõsi, ka tänane triitsepsi treening on juba oma esimesi märke maha jätmas ja tunne ei ole just kõige kergem ka sellel rindel.

Hoolimata valust lihastes püsib motivatsioon kõrgel ja jääb vaid loota, et elu esimese massiperioodi järel on ka tulemused sellised, mida võiks liigitada elu parimate hulka. Loomulikult lisaks lihaste kasvamisele ootan praegusel perioodilt ka julget arengut maksimaalsetes jõunäitajates ja peale kuuendat nädalat selle plaani järgi tulevad ka uued katsetuse ja püüdlused sellel rindel.

Nii üllatav, kui see ka ei tundu on hetkel kõige raskem ülesanne söömine. 3500 kcal, mis on eesmärgiks seatud tundub väga raskesti saavutatav ja isegi 3000 kcal peale jõudmisega on tegelikult raskusi. Aga püüan ennast parandada ka siin ja seda võimalikult kiiresti.

Praeguseks on lõpetus. Järgmise korrani.

Muudetud kasutaja JasUnicon poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No nii, arvatavasti on juba kõik lugenud, et laupäeval 15. sept Sparta spordiklubis toimuma pidanud Athletic Fitnessi katsevõistlus, et välja selgitada üks mees, kes sõidab oktoobri kuus festivalile Arnold Classic Europe jäi segastel asjaoludel pidamata. Sellegipoolest on uudised minule positiivsed ja oktoobris ootab sõit Hispaaniasse!

Veel reede õhtul kella üheksa ajal sai tehtud viimane piltide seeria, ärme lase siis pilte raisku ja jagame neid ka teistega :D

post-15592-0-72999200-1347789916.jpg post-15592-0-85892500-1347790245.jpg

PS: Otsime toetajaid/sponsoreid, et saaks treener Silvar Rückenbergi saata oma õpilastega Arnold Classic Europe festivalile!!!

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere ka minu poolt!

Vormipilte polegi veel teinud aga loodan, et jõuan veel vormi parandada 3,5 nädalaga, mis jäb Athletic fitnessi MM-ni Arnold Europe raames.

Trennid on enam-vähem sujunud, üks väige haigusevimm oli vahepeal. Nüüd võtsin glutamiini kasutusele.

Sain ka esimest korda Hera 80 valgu ja proovin ära Fasti burneri. Polegi varem eriti Fast tooteid kasutanud.

Enne võistlusi on nendest lisanditest kindlasti vähe, vaja ikka juurde vaadata.

Sõudmine minu kõige nõrgem ala, seda proovin teha 3 korda nädalas kindlasti - ühtlane sõit, lühemad lõigud ja pikemad lõigud. Tehnika osas ka kindlasti varu.

Lõuga-triitsa kah ikka lühemad ja pikemad seeriad sees. Ega keeruline on mõelda mis ja kuidas teha, et dieedi ajal jõudu säilitada ja kiiruslikku vastupidavust arendada. Aga katsetame.

Täna hoiame Silvarile pöialt rattaralliks:)

Ja ühinen Kristjani mõttega, et väga palju tugevam tunne oleks Hispaanias võistelda, kui Silvari kuidagi sinna kaasa smugeldada saaks:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea kas fotograaf on olnud hea või ongi pilt selline,.... :D ülemine ots on kindlasti parem kui varem, jalgu kahe pildi järgi hinnata on raske, loodame et ka selles osas oled edasimineku teinud

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vendadel tundus täna olevat kõva võistlus, et kes saab eespool pildil olla ,see on suurem.... :D Igal juhul vahva, et perekonnasiseselt on motivatsioon pingutada. Kuusnõmmedel ei olegi vaja mujalt motivatsiooni saada kui omast käest tean ,et vennale tahtsin ikka ära teha, see oli tihti suurem rõõm kui naabri Antsu võita mõnel võistlusel.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pildistamise jaoks kohe uued tossud jalga pannud :D

Ei ole uued. Aasta vanad. Ei ole lihtsalt palju kandnud.

Vat see on selline jalg, et kui massi vähe peale veel tuleb, siis Eestist vastast ei leia :)

Eks näeb kuidas treeningud pärast operatsiooni hakkavad sujuma ja kui raskeid trenne on võimalik teha. Loodan parimat, et saaks ka 200+ kg kükke ikka teha :).

Jalg on ilus küll ;-) Aga seda haigust on sul maru palju,kvaliteetseid treeninguid jääb edasiminekuteks väheks.

Mingi haiguste hooaeg ka praegu. Vend hetkel kõrvaltoas kopsupõletikus, väike õde haige ja mõlemad vanemad palavikus ja köhivad. Ma ise olen palavikust lahti saanud, aga kerge köha veel on ning trennides energiat jätkub.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×